ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021

Τυφωνική νυχτερινή τελετή σε όλο της το μεγαλείο.

 Historic moment.🇩🇪 #Zapfenstreich #Merkel pic.twitter.com/Z8l9sFrISG

 

Ε :  Τυφωνική νυχτερινή τελετἠ σε όλο της το μεγαλείο με σατανάδες και πυρσούς και ειδικά κράνη όπως τον παλιό καλό καιρό. Έχετε ξαναδεί εσείς κάτι παρόμοιο;
Εις το άρατον και ολίγον τι παρά πέρα κουφαλίτσα.

Λύκαστρος :  Ευρισκόμαστε υπό την ΠΟΛΙΤΕΙΑ-ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ "ΘΗΡΙΟΥ"-ΣΕΤ....και όποιος βρίσκεται υπό το πολίτευμα του Σέτ (Σήθ-Τυφώνα) ο Πλούταρχος στο "Περί Ίσιδος και Οσίριδος" 367 D.7  ...μας λέει τι παθαίνει. Η γκιόσα του Βερολίνου ΔΕΝ είναι πολιτικός όπως νομίζουν πολλοί. Ιέρεια του Τυφώνα είναι....

Το  κεντρικό τους Τυφωνικό ιερατείο έχει ιδρύσει πολλές μυστικιστικές ομάδες, ενώ ίδρυσε και πλήθος άλλων μυστικιστικών οργανώσεων, τόσο σε Αγγλία, όσο και στην Γερμανία του μεσοπολέμου, που όλες τους είχαν ένα κοινό… τον κύκλο του Σετ.

Όλα αυτά έχουν να κάνουν με τα αρχαία μυστήρια στην Βαβυλώνα. Ειδικά οι Γερμανοί του βορρά… έχουν άμεση μυστικιστική σχέση με τους Υξώς (κατά τους Ιουδαίους), η Αμμού (κατά τους Έλληνες), η Χανεμπού (κατά τους αρχαίους Αιγύπτιους). Στα αρχαία Αιγυπτιακά Χανεμπού σημαίνει, «Οι άντρες του Βορά». Για αυτό βεβαίως στο Γ΄ Ράιχ Χανεμπού ήταν ο κωδικός μια σειράς τεχνουργημάτων.

Οπωσδήποτε ο Ρ. Ες ως Τεύτονας Γερμανός ήταν μυημένος στα αρχαία αιγυπτιακά μυστήρια, και αν πήγε στην Αγγλία, πήγε ώστε να προσπαθήσει να σταματήσει έναν αδελφοκτόνο πόλεμο μεταξύ αδελφών φύλων.

Ιστορικά πάντα, οι Χανεμπού «Άντρες του Βορά», σχετίζονται με την μετέπειτα κάθοδο των Γότθων, αργότερα των Νορμανδών… μέχρι και τους Α΄και Β΄παγκόσμιους πολέμους… μέχρι και επί των ημερών μας, μνημόνιο α΄β΄γ’…. πρόκειται για περιοδικό κύκλο του Σετ.

Που θα πάει θα έρθει πάλι η πτώση τους.

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η πλάκα είναι ότι ο Ές ήταν γυιός Ελληνίδας Αιγυπτιώτισσας (από την παροικία, δηλαδή), το γένος Γεωργιάδου.

Ανώνυμος είπε...

-Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Η πλάκα είναι ότι ο Ές ήταν γυιός Ελληνίδας Αιγυπτιώτισσας (από την παροικία, δηλαδή), το γένος Γεωργιάδου.

-Αλεξανδρινός... Έχω δύο αναμνηστικές φωτογραφίες του από κάποιο πνευματικό εργαστήρι στο οποίο σύχναζε, όπως και μία ανεξήγητη νυκτερινή επίσκεψη στο σπίτι μας από κάποιο δίμετρο γερμανό που έψαχνε "κάτι" να βρεί, κιότεψε όμως μόλις βρέθηκε μπροστά στο λυκόσκυλό μου και στη φυγή του ξεχαρβάλωσε όλες τις υδρορροές.

Ε

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Μολις το ειδα ειπα να σε πειραξω αλλα με προλαβες ,οπως τα λες ιερεια του κακου και κακασχημη και γαμω τους συνδυασμους.
Εμεις τους περιμενουμε μακαρι να ερθει γρηγορα η ωρα.
Αυτο για τον Ες πρωτη φορα το ακουω,τι διαολο παντου εφιαλτες ετσι?

Ανώνυμος είπε...

Λύκαστρος: Όλα αυτά έχουν να κάνουν με τα αρχαία μυστήρια στην Βαβυλώνα. Ειδικά οι Γερμανοί του βορρά… έχουν άμεση μυστικιστική σχέση με τους Υξώς (κατά τους Ιουδαίους), η Αμμού (κατά τους Έλληνες), η Χανεμπού (κατά τους αρχαίους Αιγύπτιους). Στα αρχαία Αιγυπτιακά Χανεμπού σημαίνει, «Οι άντρες του Βορά». Για αυτό βεβαίως στο Γ΄ Ράιχ Χανεμπού ήταν ο κωδικός μια σειράς τεχνουργημάτων.

Απ: Οι Ορφικοί, όντες θεματοφύλακες της Ελληνικής Θεολογίας και γνώστες πραγμάτων εκείνης της εποχής, πράγματι συνταυτίζουν τον ονοκέφαλο Σεθ ή Τυφώνα με τον κερασφόρο Απόλλωνα και τον κερασφόρο Πάνα.

"Ὡς πη μεν τω όνω εις όνομα του Σηθ, δήθεν του Τυφώνος τελετάς εργάζονται"

Ο Απόλλων αναφέρεται ως Μέγας θεράπων του Τυφώνος. Συνταυτίζεται δε και με τον Χαμών που ανέφερες, όνομα το οποίο σημαίνει το "Τεχνητό Πυρ" που δεν είναι άλλο από το Τυφώνειο Πυρ του Cernunu.
Και νάσου η σκροφίτσα πρώτη θέση πίστα στην τελετή των εγκαινίων του Νέου Cernunu μαζί με τα υπόλοιπα καθάρματα της απάνθρωπης Βόρειας Ευρώπης έξω από την τρύπα του κερασφόρου Πανός να απολαμβάνουν ένα τραγοκέφαλο ηθοποιό ο οποίος αλληγορικά "πήδαγε" ένα ένα όλα τα μέλη του Θιάσου και αγάλλιαζε η ψυχή των υψηλών καλεσμένων.
Απ το προσωνύμιο Χαμών προήλθε και η αρχαία ονομασία Αλ Χαμενέϊα ή Αλ Χεμενέϊα γνωστή στους Έλληνες και ως Αλκμήνη, όπως επίσης και ο Χαμ της Π. Διαθήκης. Στα υπόγεια της Αμεν Φεν, από το Χαμών, γνωστή ως Μέμφις, έψαχνε επί εννέα έτη ο Κάδμος να βρεί την ιστορία της φάρας του.
Ενδιαφέρον έχει και η ετυμολογία του ονόματος Σήθ, αλλά αυτό θα το αφήσω για τους Γραμματικούς του ιστολογίου να μας το πουν.
Τα σέβη μου φίλε Λύκαστρε και καλή συνέχεια.

Ε


ΑΡΡ. είπε...


ΚΑΤΩ Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΣ ΠΑΝΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΤΥΦΩΝΕΙΩΝ.


Όταν δε πολύ φοβερός και απαίσιος ενσκήπτει ο Τυφών δαίμων ούτος επιφέρων
ξ η ρ α σ ί α ς εξαιρετικάς ή ε π ι δ η μ ί α ς θ α ν α τ η φ ό ρ ο υ ς ή
άλλας συμφοράς ασυνήθεις και αλλοκότους , τότε οι (Αιγύπτιοι) ιερείς εκλέγουν μερικά από τα τυφώνεια (καταστροφικά) ζώα και οδηγούντες αυτά εν άκρα σιωπή και ησυχία εις τόπον σκοτεινόν, τα απειλούν πρώτον και φοβερίζουν, εάν δε το κακόν επιμένη, τα σφάζουν και τα προσφέρουν θυσίαν είτε ως τιμωρίαν του κακού δαίμονος είτε ως εξαγνισμόν μεγάλον. ...
διότι και εις την πόλιν της Ειλειθυίας ζωντανούς ανθρώπους έκαιον, ως αναφέρει ο Μανεθώς, καλούντες αυτούς Τυφωνείους, και διεσκόρπιζαν την τέφραν αυτών και λιχνίζοντες την εξηφάνιζον.

(Πλουτάρχου: Περί Ίσιδος και Οσίριδος. 73 d)

ΑΡΡ. είπε...




Προσοχή μεγάλη διότι οι Τυφώνειοι ανέκαθεν επεδίωκον διαλύσαι τα πολιτισμένα έθνη δια της σ υ γ χ ύ σ ε ω ς των γ λ ω σ σ ώ ν (βλ. Βαβέλ), των θ ρ η σ κ ε ι ώ ν (μονοθεϊστικός ολοκληρωτισμός), των ε ν ν ο ι ώ ν (θολοκουλτούρα), των φ υ λ ώ ν (βλ. προκλητοί εκριζωμοί, μετακινήσεις και αναμίξεις πληθυσμών) αλλά και των φ ύ λ ω ν (α΄, β΄ γονεύς όπως σήμερον)...
Εξ ού και το μίσος των σατανοφρόνων αυτών κατά παντός ελληνικού και κυρίως του ελληνικού λόγου όστις γελοιοποιεί και ακυρώνει τα ψεύδη των.
................................................................

Ε.
Απ το προσωνύμιο Χαμών προήλθε και η αρχαία ονομασία Αλ Χαμενέϊα ή Αλ Χεμενέϊα γνωστή στους Έλληνες και ως Αλκμήνη,

..........................................................

Αλκμήνη (μυθολογία)

Στην ελληνική μυθολογία, η Αλκμήνη ήταν ηρωίδα της Βοιωτίας και της Αργολίδας, μητέρα του μεγαλύτερου ήρωα της ελληνικής μυθολογίας, του Ηρακλή.

Η Αλκμήνη ήταν κόρη του Ηλεκτρύωνα, βασιλιά των Μυκηνών, και εγγονή του ήρωα Περσέως και της Ανδρομέδας. Η μητέρα της Αλκμήνης ήταν η Ευρυδίκη ή η Λυσιδίκη, αμφότερες κόρες του Πέλοπα. Κατά μία άλλη εκδοχή ήταν κόρη της Αναξώς. Η Αλκμήνη παντρεύτηκε τον Αμφιτρύωνα και τον ακολούθησε στην εξορία του στη Θήβα, παρά το ότι είχε σκοτώσει κατά λάθος τον πατέρα της Ηλεκτρύωνα. Τους ακολούθησε ο αδελφός της Λικύμνιος.


Ως μητέρα του Ηρακλή, η Αλκμήνη θεωρείται η πρόγονος των Ηρακλειδών, και ως τέτοια λατρευόταν στη Θήβα και στην Αθήνα. Ύστερα από το θάνατο του Αμφιτρύωνα και του Ηρακλή, αξιώθηκε να βγάλει τα μάτια του διώκτη της γενιάς της Ευρυσθέα, που νικήθηκε από τους Ηρακλείδες στην Αττική.

Μετά τον θάνατο του Αμφιτρύωνα, παντρεύτηκε τον Ραδάμανθυ, ο οποίος τότε έτυχε να βρίσκεται εξόριστος στη Βοιωτία.

Κατά μία εκδοχή, όταν πέθανε, το σώμα της, με εντολή του Δία, αντικαταστάθηκε στον τάφο με μια πέτρα και μεταφέρθηκε από τον Ερμή, στα Ηλύσια πεδία, όπου της δόθηκε η αθανασία και ως νέος σύζυγος ο Ραδάμανθυς. Οι υποτιθέμενοι «τάφοι» τους ήταν αξιοθέατο για τους ταξιδιώτες που επισκέπτονταν την Αλίαρτο κατά την αρχαιότητα.

Πιστεύεται ότι πρόκειται για παλαιά χθόνια θεότητα, που η λατρεία της είναι μαρτυρημένη στην Αττική, στη Μεγαρίδα και στη Βοιωτία.



Ανώνυμος είπε...

Αλκμήνη ήταν κάποτε το όνομα της Αιγύπτου.

Πως μπορεί ο Ήλιος Ηρακλής να είχε μητέρα την Αλκμήνη; Εντάξει αυτά λέει ο ανεκδιήγητος Απολλόδωρος. Τόσα ήξερε τόσα έλεγε. Τι να τον κάνουμε τώρα;
Η Αλκμήνη εμφανίζεται και ως μητέρα του Κάδμου αλλά και μητέρα του Ηρακλέους τρεις γενιές μετά τον Κάδμο. Πως είναι δυνατόν και πάλι;

Η Αλκμήνη εμφανίζεται και ως η συντάκτρια του κειμένου με τα περιβόητα φοινικικά γράμματα που βρέθηκαν στον υποτιθέμενο τάφο της. Αυτά τα γράμματα όμως μόνο Αιγύπτιοι ιερείς μπορούσαν να διαβάσουν και γι'αυτόν τον λόγο εστάλησαν εκεί. Ελληνικά γράμματα πάντως δεν ήταν.
Με το όνομα της Αλκμήνης αλληγορείται διαρκώς η Σεληνολατρεία και η Αλ Χεμενέϊα Αίγυπτο. Σε μία βαθύτερη ανάλυση το όνομα της Αλκμήνης ή της Αλλάχε Μένεν, ήτοι της θεάς Σελήνης, επιβεβαιώνεται και από τους Μελχισεδεκιανούς οι οποίοι έλεγαν ότι η μητέρα του Ηρακλή ήταν η Ασταρώθ Σελήνη ή Μήνη.

Αλλάχε (אללה) στην Εβραϊκή γλώσσα σημαίνει θεότητα. H Αλλάχε των Τριών Α (Κάτι θυμίζει απο τρικάρηνο Εκάτη) ήταν κάποτε και η Έδρα του Τυφώνος στην Αίγυπτο μέχρι που φρόντισε ο Ζευς Ελαύνων να τον στείλει για μπάνιο με υπόγειο σλάλομ από το Τυφαόνιο του Καυκάσου στην λίμνη Σεβρωνίδα. Εκεί που πήγαιναν και αυτοκτονούσαν οι Ναϊτες.



Ε

Ανώνυμος είπε...

-Η πλάκα είναι ότι ο Ές ήταν γυιός Ελληνίδας Αιγυπτιώτισσας (από την παροικία, δηλαδή), το γένος Γεωργιάδου.

Απ: Αν ήταν γιός της συγκεκριμένης Ελληνίδας θα το γνώριζα οπωσδήποτε. Υπάρχει όμως κάποιο γεγονός το οποίο με κάνει λίγο διστακτικό να απορρίψω αμέσως αυτή την άποψη.
Εσύ, εν επιτρέπεται, μπορείς να μας γράψεις κάτι περισσότερο;

Ε

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ζεὺς ἐπ' Ἀλκμήναν Δανάαν τε μολὼν .....

Μας λέει ο Πίνδαρος φίλε Ε...το Αλκμήναν έγινε μετά Αλκμήνη, το οποίο όμως σαν λέξη δηλώνει την φωτεινή Μήνη δηλαδή Σελήνη.

Ἀλκμήνας τέκος μας λέει και ο Όμηρος για τον Ηρακλή. Δηλαδή τέκνον , παιδί της. Πάντα είχα μια απορία πως είναι δυνατόν η Σελήνη να είναι μητέρα του Ηρακλή/Ήλιου;;; Μήπως έχει σχέση με αυτό που λέγαμε παλαιότερα...Απόλλων το "Δεύτερο φως της Σελήνης" ;;

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Λύκαστρε άρχισες να μου θυμίζεις τις παλιές καλές σου εποχές μόνο που τώρα είσαι καλύτερος.
Και πως να μην σε επαινέσει κανείς όταν 3:45π.μ., και πριν ακόμα ξημερώσει, ασχολείσαι και ερευνείς πράγματα που δεν απασχολούν τον σύγχρονο πλαστικό άνθρωπο.
Κοντά είσαι, δεν θέλω να σου το χαλάσω, όχι δηλαδή ότι είμαι και η αυθεντία στο θέμα, αλλά μπορώ τουλάχιστον να επιμένω ότι η Αλκμήνη είναι η Αίγυπτος στην οποία λατρεύεται η Μήνη δηλαδή η Σελήνη και ότι μέσα από την Ελληνοκρατούμενη Αίγυπτο του Πρωτέως ξεπήδησε το επαναστατικό κίνημα των λαών κατά της παγκόσμιας εξουσίας της Τυφωνικής Μητρόπολης. Οι άθλοι του Ηρακλή είναι τα έργα των Ηρακλειδών, δηλαδή των ανθρώπων που δούλευαν κάτω από τον Ήλιο και κάποτε τουλούμιασαν στο ξύλο τα αφεντικά τους, βλέπε την ιστορία του Αυγεία, του Ευρυσθέα και άλλων. Ο Αυγείας είναι Καδμείος Επειός Τελχίνας και μέγας απατεών από το σκυλολόι του Τάταρου Τάνταλου, του Πέλοπος και του Αγαμέμνονος, Ταταρομογγόλοι του κερατά όλοι, εξ ου και τα χρυσά προσωπεία που τοποθετούσαν στους νεκρούς τους ακριβώς όπως συνήθιζαν οι Τατάροι οι Μογγόλοι και οι μιγάδες Μογγολοκινέζοι Σανξιγκντούϊ. Γνωστή επισης και η ανθρωποφαγία τους. Το τέλος τους το ξέρεις. Το ίδιο συνέβη και με τους Ηρακλείδες στην Πελοπόννησο οι οποίοι επαναστάτησαν κατά των Καδμείων μεγιστάνων και μετά ζήτησαν άσυλο στην Αθήνα του Θησέα.Η παγκόσμια επανάστασή τους σάρωσε όλο τον τότε γνωστό κόσμο.
Όσον αφορά τώρα τον θεράποντα του Τυφώνος Απόλλωνα ή Ωπόλλωνα επέτρεψἐ μου να υπενθυμίσω ότι οι Τρώες, οι Φρύγες και οι Πελασγοί στην περιοχή της σημερινής Άγκυρας τον ωνόμαζαν Τωβέτ και Θουβέτ.
Στις Πελασγικές διαλέκτους εσήμαινε ο "καταχθόνιος" αυτός που βρίσκεται στον "βυθό" από το πρωτοσκυθικό Dheb η Dhep το οποίο εξελίχθηκε στο γνωστό Deep (βάθος).
Ορθώς λοιπόν οι Τρώες λατρεύουν τον Απόλλωνα ως υποχθόνιο θεό ονομάζοντάς τον μάλιστα και τυφλοπόντικα ή Σμινθέα.
Νομίζω πρέπει να πούμε ότι ο Απόλλων ή Αρωήρης είναι ένας θνήσκων πλανήτης στο Ηλιακό μας σύστημα ο οποίος μεταλλάσσεται διαρκώς σε μία νέα ποντικοφωλιά όπως ακριβώς είναι η Σελήνη που βλέπουμε. Καμία σχέση ο ολέθριος Απόλλων Θωβέτ στο όνομα του οποίου έκαναν όλες τις ανθρωποθυσίες και κυρίως θυσίες παιδιών όπως γράφει ο Ιερεμίας με τον Ήλιο ή τον Ηρακλή.Ο Απόλλων είναι ακόμη μία θνήσκουσα Σελήνη γι' αυτό και τον χαρακτήριζαν αστροφυσικώς δίδυμο της Σελήνης αλλά νεότερό της.

Ε

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" η Αλκμήνη είναι η Αίγυπτος στην οποία λατρεύεται η Μήνη δηλαδή η Σελήνη"

Να κάνω μια "σύνθεση";; Λοιπόν στην Αίγυπτο λατρεύεται η Σελήνη....γνωρίζουμε την σχέση σεληνολατρείας με μαγεία, ανθρωποθυσίες , δαιμόνια και τα σχετικά.

Από την άλλη το όνομα Τωβέτ και Θουβέτ μου θυμίζουν το μεν Θουβέτ το Θιβέτ και εκείνο έχει πολύ υποχθόνιο βάθος από κάτω. Και το όνομα Τωβέτ που θυμίζει το βιβλίο του Τωβίτ,από το οποίο προκύπτει ατόφιος ολόκληρος ο κόσμος της τυπικής μαγείας. Εκεί βλέπουμε την ιστορία του Τωβίτ με τον ερωτύλο δαίμονα Ασμοδαίο τον αρχάγγελο Ραφαήλ ...και τον τρόπο με τον οποίο ξορκίζεις έναν δαίμονα.

Ο οποίος δαίμονας μετά κατέφυγε στην Αίγυπτο.!!!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ο Ιησούς στην Καινή Διαθήκη εκβάλλει ασταμάτητα δαίμονες...δεν γίνεται να εκβάλλεις δαίμονες αν δεν γνωρίζεις τον τρόπο, το πως θα το κάνεις και με τι δύναμη. Μην ξεχνάμε ότι και ο Ιησούς στην Αίγυπτο μεγάλωσε , εκεί μαθήτευσε και έμαθε ότι έμαθε.

Άρα συμπέρασμα στην Αίγυπτο υπήρχαν δύο αντίπαλες δυνάμεις ιερατεία...τα οποία γνώριζαν κατείχαν το ίδιο ποσοστό/κομμάτι γνώσης από την Αρχική Πηγή. Όμως δεν την κατείχαν ολόκληρη. Κάποια στιγμή το ένα ιερατείο υπερίσχυσε του άλλου και το χαμένο ιερατείο εγκατέλειψε την Αίγυπτο.

Ανώνυμος είπε...

Λύκαστρος: Από την άλλη το όνομα Τωβέτ και Θουβέτ μου θυμίζουν το μεν Θουβέτ το Θιβέτ και εκείνο έχει πολύ υποχθόνιο βάθος από κάτω.

Απ: Το περιβόητο Θιβέτ, στην γλώσσα των ιθαγενών του, λέγεται Τυφούν, που υποτίθεται ετυμολογείται από το Dheb η Dhep το οποίο εξελίχθηκε στο γνωστό Αγγλικό Deep (βάθος)... Παραδόξως οι Τυφώνιοι Γερμανοί κάτι έψαχναν να βρούν εκεί.
Όταν ο Ες πληροφορήθηκε γιά πρώτη φορά με ατράνταχτα στοιχεία ότι η κοιτίδα των Γερμανών ήταν το θιβέτ πήρε το πρώτο διαθέσιμο πλοίο την επόμενη ημέρα και έφυγε, αφήνοντας εκείνο το απόγευμα στην βιασύνη του πάνω στο γραφείο ένα πολύ ενδιαφέροντα μικρό χαρτοφύλακα.
Είπες τίποτα; χαχα Εντάξει εδώ γελάμε.
Πες μας τώρα και εσύ κάτι παραπάνω για το βιβλίο του Τωβίτ.

Ε







ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ο Ες ήρθε δεύτερος..πριν απο αυτόν ο Έρνστ Σέφερ το 1935 συναντήθηκε με τον Χίμλερ και αποφάσισαν την αποστολή στο Θιβέτ. Ακόμα και η Βρετανική αποικιακή διοίκηση στην Ινδία τους βοήθησε στο έργο τους αυτό. Έκαναν ανθρωπολογικές μελέτες αλλά έψαχναν και για "κάτι" άλλο. Το οποίο το έψαχναν και στην Αίγυπτο, αλλά και στην Ελλάδα. Το 1940 ο Χίμλερ απαγόρευσε την δημοσιοποίηση των στοιχείων απο την αποστολή.

Φαντάζεσαι την έκπληξη των μαχητών του σοβιετικού στρατού όταν μπήκαν στο Ανατολικό Βερολίνο το 1945 και ανακάλυψαν τα πτώματα περίπου 1.000 Θιβετιανών που ήταν ντυμένοι με γερμανικές στολές, αλλά δεν έφεραν διακριτικά βαθμού.

Τώρα για το βιβλίο του Τωβίτ ..το θέμα έχει να κάνει με έναν Εβραίο ονόματι Ραγουήλ, που ζούσε στην πόλη Ραγούς της Μηδίας και είχε μια κόρη που την έλεγαν Σάρα. Την άτυχη αυτή κόρη, έλεγαν πως: «την αγαπούσε ένας δαίμονας που έβλαπτε μόνο εκείνους που (ερωτικά) την πλησίαζαν»

Αυτή λοιπόν είχε παντρευτεί εφτά άνδρες, αλλά ο Ασμοδαίος (όπως λεγόταν) το πονηρό δαιμόνιο, σκότωσε και τους εφτά που πλάγιασαν μαζί της.Μέχρι που στην ζωή της εμφανίστηκε ένας ακόμα υποψήφιος γαμπρός, αυτή τη φορά, ο συγγενής της Τωβίας, ο γιος του Τωβίτ.

Στην διάρκεια όμως του ταξιδιού (πηγαίνοντας να συναντήσει την νύφη) , βρέθηκε και συνταξίδεψε μαζί του, ένας παράξενος συνοδοιπόρος, ο Αζαρίας, που όμως, χωρίς ο Τωβίας να το γνωρίζει, επρόκειτο για τον ενσαρκωθέντα... αρχάγγελο Ραφαήλ!

Ο αρχάγγελος λοιπόν Ραφαήλ, ως άνθρωπος, με τ’ όνομα Αζαρίας, είχε αποστολή του να βοηθήσει τον νεαρό Τωβία, στην επικείμενη μάχη του με τον ερωτομανή δαίμονα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Έτσι, όταν κάποτε έφτασαν στον ποταμό Τίγρη της Μεσοποταμίας, κατέβηκε ο Τωβίας στην όχθη να πλένει τα πόδια του, τότε ένα μεγάλο ψάρι πήδηξε και θέλησε να τον καταπιεί.(!) Ο άγγελος (Ραφαήλ ή Αζαρίας) του είπε: πιάσ’ το. Ο νεαρός (Τωβίας) έπιασε το ψάρι και το έβγαλε στην ξηρά. Τότε ο άγγελος του είπε: Άνοιξε το ψάρι και βγάλε του την καρδιά, το συκώτι και την χολή και φύλαξέ τα καλά. Ο Τωβίας έκανε όπως του είπε ο άγγελος, μετά έψησαν το (υπόλοιπο) ψάρι και το έφαγαν.

Με την καρδιά, το συκώτι και την χολή του ψαριού μετά ακολουθεί βιβλική συνταγή εξορκισμού! Και αυτό μου θύμισε τα Κανωπικά αγγεία χρησιμοποιούνταν από τους Αρχαίους Αιγυπτίους κατά την ταρίχευση για την αποθήκευση και συντήρηση των εσωτερικών οργάνων για τη μετά θάνατον ζωή. Τα κανωπικά αγγεία ήταν τέσσερα, κάθε ένα για φύλαξη συγκεκριμένου οργάνου: το στομάχι, τα έντερα, τους πνεύμονες, και το συκώτι, τα οποία όλα πιστευόταν ότι θα χρησίμευαν στην μετά θάνατον ζωή. Στα κανωπικά αγγεία όμως ΔΕΝ Δεν υπήρχε αγγείο για την καρδιά.

Άρα η διαφορά ανθρώπου με δαίμονα βρίσκεται στην ΚΑΡΔΙΑ.

Ανώνυμος είπε...


Ο Rudolf Walter Richard Hess γεννήθηκε στις 26 Απριλίου 1894 στο Ελληνικό προάστιο Ιμπραημία της Αλεξάνδρειας στην Αίγυπτο, η οποία τότε ήταν υπό Βρετανική κατοχή, αν και τυπικά ήταν μέρος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας η οποία εκυβερνάτο αποκλειστικώς από την δυναστεία του Αλβανού Μωχάμεντ Άλι μέχρι την εποχή του Βασιλέως Φαρούκ τον οποίο καθαίρεσε ο Νάσερ.
Τα εφηβικά χρόνια του Hess στην Αίγυπτο τον άφησαν με μια δια βίου περιφρόνηση για τους μη λευκούς λαούς μαζί με έναν έντονο θαυμασμό για τη Βρετανική Αυτοκρατορία. Ο Hess παρακολούθησε ένα Γερμανικό προτεσταντικό σχολείο στην Αλεξάνδρεια από το 1900 έως το 1908, και αργότερα στάλθηκε πίσω στη Γερμανία για να σπουδάσει σε ένα οικοτροφείο στο Bad Godesberg. Το 1920 ήταν ήδη μέλος του Ναζιστικού Κόμματος και το πρώτο χέρι του Χίτλερ. Λέγεται ότι το έργο Mein Kampf ήταν σχεδόν δικό του έργο.
Ο Hess πίστευε ότι οι Αιγύπτιοι δεν θα μπορούσαν ποτέ να καταφέρουν κάτι σημαντικό μόνοι τους και απέδιδε όλη την πρόοδο που επιτεύχθηκε στην Αίγυπτο στο Βρετανικό «καλυμμένο προτεκτοράτο». Ένα επαναλαμβανόμενο θέμα στα μεταγενέστερα γραπτά και ομιλίες του Hess ήταν ότι οι λευκοί λαοί, ειδικά εκείνοι από χώρες της βορειοδυτικής Ευρώπης όπως η Βρετανία και η Γερμανία, ήταν οι λαοί που προορίζονταν να κυβερνήσουν τον κόσμο και θα έπρεπε να συνεργάζονται μεταξύ τους.
Σ.Σ. Πουθενά δεν αναφέρεται ότι ο Hess είχε Ελληνική καταγωγή. Εκτός και αν συγχέεται η συναναστροφή του με Έλληνες στο Ελληνικότατο προάστιο Ιμπραημία. Εξακριβωμένα μπορούσε και έκανε μικρούς διαλόγους στην Ελληνική γλώσσα μόνο σε θέματα που τον ενδιέφεραν τα οποία ήταν κυρίως θέματα Μεταφυσικής και αρχαίας Ιστορίας. Μιλούσε όμως με ικανοποιητική επάρκεια την Αγγλική και βεβαίως την μητρική Γερμανική.
Πίστευε με πάθος ότι υπήρχαν οντότητες οι οποίες εκείνη την εποχή ήλεγχαν απόλυτα τους εγκεφάλους όλων των τότε αρχηγών συμπεριλαμβανομένου και αυτού του Χίτλερ και υποστήριζε ότι το Ολοκαύτωμα ήταν αποκλειστική πρωτοβουλία του Χίμλερ ο οποίος ήταν υπό πλήρη έλεγχο κορυφαίων Εβραίων μάγων. Η βιβλιογραφία για την ζωή και το έργο του Rudolf Walter Richard Hess ξεπερνά ακόμη και αυτή που σχετίζεται με τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ε

Ανώνυμος είπε...

Λύκαστρος: Άρα η διαφορά ανθρώπου με δαίμονα βρίσκεται στην ΚΑΡΔΙΑ.

Απ: Ο ρυθμός της καρδιάς μας είναι η ταυτότητά μας. Το αρχείο της καρδιάς μας τι νομίζετε ότι περιέχει; Μήπως όλη την πορεία μας σε μορφή ανεξίτηλου καρδιογραφήματος;

Οι μελλοντικές Τυφωικές ταυτότητες προγραμματίζεται να είναι βασισμένες στον ρυθμό της καρδιάς μας. Το εμβόλιο είναι η συστηματική προεργασία που γίνεται με βάσει τα σχέδια της εννεαπλόκαμης Λερναίας Ύδρας.

Κάνωβος, ο Καχ Ανούβι, το Τυφώνιο θηρίο, ιερέας του ο Κάδμειος Ερμής, ο οποίος παρελάμβανε τις καρδιές των μελλοθανάτων και τις ζύγιζε, θα λέγαμε ήλεγχε, και μετά ακολουθούσε η εκτέλεση για οποιαδήποτε παράβαση του Τυφωνικού Νόμου.

Ε

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Η Καρδιά είναι η έδρα της ψυχής. Από εκεί σαν κλειστό ηλεκτρικό κύκλωμα (ενέργεια είναι και αυτή) κυκλοφορεί μέσω του αίματος σε όλο το σώμα.

Το εμβόλιο όπως πολύ σωστά είπες δεν έχει σχέση με τον ιό που αυτοί δημιούργησαν. Το "εμβόλιο" που μόνο εμβόλιο δεν είναι σχετίζεται με καρδιοπάθειες , με έμφραγμα του μυοκαρδίου , και μυαλγίες της καρδιάς. Για αυτό πεθαίνουν "ξαφνικά" τόσοι πολλοί άνθρωποι μόλις τους κάνουν το μπόλι.

Στην καρδιά μας βρίσκονται όλες οι πληροφορίες, όσων έχουμε ζήσει...τόσο σε αυτή την ζωή όσο και στις άλλες. Για αυτό όταν γίνεται η ψυχοστασία της ψυχής του νεκρού ζυγίζεται η καρδιά και όχι άλλο ανθρώπινο όργανο.

ΑΡΡ. είπε...





Τιτανικός γνώστης ο Ε. (όπως και ο Λ.), χρείαν έχων Δηλίου (κατά Σωκράτην) δύτου κολυμβητού.
Θέλομεν κι άλλα τοιαύτα Ε. - Λ. ¨ντιμπέτια¨ (ελληνιστί αναμετρήσεις.)
Κρατώ πρώτη θέσι εις την ολυμπίαν εξέδραν και κούτσουρα άφθονα ανημμένα
εις την χειμερινήν εστίαν μου.






Ανώνυμος είπε...


" Ο ρυθμός της καρδιάς μας είναι η ταυτότητά μας. Το αρχείο της καρδιάς μας τι νομίζετε ότι περιέχει; Μήπως όλη την πορεία μας σε μορφή ανεξίτηλου καρδιογραφήματος;"

Θα είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον εάν υπήρχε τρόπος να δούμε πως εξελίσσετε ένας καρδιακός ρυθμός σε έναν εμβολιασμένο απόλυτα υγιή.
Tο ακόμη καλύτερο θα ήταν να έχουμε ένα holder ΚΑΡΔΙΆΣ με το πριν και μετά.
Τι κάνει το τρύπημα στα ενεργειακά,αιθερικά σώματα του ανθρώπου,πράγμα που γίνετε αντιληπτό από λίγους,έτσι Λ ?
Νομίζω πως θα μπορούσαμε να δούμε την σταδιακή αποδέσμευση της ψυχής από το μολυσμένο πια σώμα,μεταστοιχειώνοντας το σε κουφάρι μέχρι την οριστική ανακύκλωση.
Σε κάθε τρύπημα η αλλαγή αυτή θα επιταχύνεται.
Τι πιστεύεται εσείς ?

Ανώνυμος είπε...

Ο παλμός της καρδιάς του κάθε ανθρώπου, και κατ’ επέκταση και ζώου, είναι διαφορετικός. Όπως η ίριδα ή το δακτυλικό αποτύπωμα, η ΜΟΝΑΔΙΚΗ καρδιακή μας υπογραφή μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τρόπος να μας ξεχωρίσει μέσα από ένα πλήθος εκατοντάδων ανθρώπων.

Το σημαντικό είναι ότι μπορεί να γίνει από απόσταση, κάτι που είχει ιντριγκάρει από πολύ νωρίς τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ οι οποίες ζήτησαν και την αποκλειστικότητα.

Άλλες βιομετρικές τεχνικές μεγάλης εμβέλειας περιλαμβάνουν την ανάλυση βάδισης, η οποία προσδιορίζει κάποιον από τον τρόπο που περπατά. Αυτή η μέθοδος υποτίθεται ότι χρησιμοποιήθηκε για την αναγνώριση ενός διαβόητου τρομοκράτη του ISIS πριν από μια επίθεση με drone. Αλλά οι βηματισμοί, όπως και τα πρόσωπα, δεν είναι απαραίτητα διακριτικοί. Ωστόσο, η ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ, ή καλύτερα θα λέγαμε, η ΚΡΑΔΑΣΜΙΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ενός ατόμου είναι μοναδική και σε αντίθεση με τα πρόσωπα ή το βάδισμα, παραμένει σταθερή και δεν μπορεί να αλλοιωθεί ή να συγκαλυφθεί.

Μηχανήματα αναγνώρισης της κραδασμικής μας αναγνώρισης έχουν ήδη περάσει στην αποκλειστική χρήση του Πενταγώνου, πείτε το και Πεντάλφα, δεν πέφτει πρόστιμο.

Με ειδικούς ανιχνευτές αναγνωρίζεται χωρίς καθυστερήσεις η ταυτότητα του φορέα και έτσι δεν χρειάζονται πλέον όλοι οι γνωστοί τρόποι ελέγχου της ταυτότητας των εισερχομένων για παράδειγμα σε κάποιο κτίριο ή στρατόπεδο.
Ε