ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021

Διακρίνουμε ότι υπάρχει ένας άγνωστος πόλεμος πλέον μέσα στην ελίτ της Ελλάδας...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Nα αυτό είναι το κράτος που έχουμε....παιδεραστής Γεωργιάδης,παιδεραστής Λιγνάδης,κίναιδοι ανώτατοι δικαστικοί βουτηγμένοι στην κόκα,επιστήθιοι φίλοι του Μαξίμου που διοικείται από κεκραγμένους σοδομίτες και μια ΠτΔ που αγωνίζεται να δηλητηριάσει βυζανιάρικα παιδιά με τις αρχές της πουστοκρατίας.

Και τη ακριβώς διακρίνουμε από όλο αυτό;;... Διακρίνουμε ότι υπάρχει ένας άγνωστος πόλεμος πλέον μέσα στην ελίτ της Ελλάδας... κάποια όργανα του κράτους με σοβαρότατες ηδυπάθειες και ανωμαλίες χρησιμοποιούνται για να νομοθετούν και να επικυρώνουν άνομες και αντισυνταγματικές αποφάσεις... και κάποια άλλα όργανα του ίδιου κράτους, καίνε αυτούς τους ηδυπαθείς ανώμαλους, βγάζοντας στην δημοσιότητα την ανωμαλία τους.

Όσο προχωράμε σε αυτή την άρρωστη κατάσταση, από μια μερίδα των ταγών του κράτους σε αντισυνταγματικές νομοθεσίες και επικύρωση αποφάσεων... τόσο θα βγαίνουν πολλές αλήθειες από μια άλλη μερίδα των αρμών του κράτους που έχει αηδιάσει από όλα αυτά, όπου στην τελική θα στραφούν και εναντίων τους με υποχρεωτικότητες προς την παγκόσμια κυβέρνηση των ανωμάλων.

Υ.Γ Στη σήψη αυτή συνένοχοι είναι και οι δημοσιογράφοι που σιωπούν.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και μετά τα χώνεις στον Ρετζέπ. Σε σύγκριση μ' αυτούς εδώ, ο τύπος είναι αγγελούδι (ο Γαβριήλ, όχι ο άλλος ο φλώρος). Τον αγαπώ λέμε. Θέλω αυτόγραφο στα βυζάκια μου.

ΑΡΡ. είπε...


ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ

Πούλησαν ψυχή και σώμα στο θλιβερό κακό για πλούτο, αξιώματα, κοινωνική άνοδο και προβολή αυτά που χαρίζουν μια πλαστή, ανικανοποίητη και προσωρινή αίσθησι-γεύσι ελευθερίας, ευδαιμονίας και δυνάμεως. Αλλά έτσι προοδευτικά ξέμειναν ανάπηρες ψυχές και αρρωστημένα μυαλά χωρίς τίποτα ιερό, αγνό και υγιές ανθρώπινο. Γιατί μόνο όποιος έχει την ψυχή του γεμάτη αλήθεια κι ελευθερία ζη κατακτήσας το μακάριον κάλλος και μεγαλείον του θεοφόρου ανθρώπου εν ειρήνη, την ουράνιαν ειρήνην που βασιλεύει και δοξάζεται πάνω απ'όλες τις γήινες κατακτήσεις και καταστροφές.

(Ωδάρχης)

Ανώνυμος είπε...

Οταν βλεπεις περιεργες δικαστικες αποφασεις, ο νους παει αλλλου.
Δηλαδή στο παραδικαστικο που εψαχναν πριν 10 χρονια πως ετυχε και δεν βρηκαν εναν ανωτατο δικαστη να συνεργαζεται με τους ψιλοαπατεωνες περιεργο πραγμα.Ευτυχως μαλλον εδω δεν γινονται τετοια.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ εταιρειες δικαστων με συνεταιρακια πλυντηρια συνεργαζομενους δικηγορους. Αυτο το ξερουν ολοι στην πιατσα του Κολωνακιου....

Θα πω μονάχα πως το κορύφωμα που `χε το αλλόκοτο τούτο δράμα
στρίγγλιζε κλαίγοντας ο δικαστής στα διαλείμματα φώναζε μάνα
φώναζε μάνα σαν το φουκαρά που χθες καταδίκασε για ληστεία
και για κοινό παραδειγματισμό τον αποκεφάλισε στην πλατεία

Προσοχή στον γοριλα.

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Τελω μπανανα!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Προσοχή στον γοριλα."

16.20 το κιλό η καπνιστή γαλοπούλα σε φέτες για τόστ.!! Σχεδόν όσο έχει μια ουγγιά ασήμι.!!!! Ο γορίλας θα πεινάσει.

https://prnt.sc/2220tp7

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Όσοι δεν έφυγαν ακόμα από την χώρα με το BRAIN DRAIN των μνημονίων θα φύγουν από το BOLI DRAIN Οι Πακιστανοί και οι συνταξιούχοι θα μείνουν πίσω στο τέλος.

Μέτα λίγη σημασία θα έχει αν θα βρεθεί η όχι ανώτατος δικαστής. Νομίζεις αυτοί θα την βγάλουν καθαρή;; Η μήπως οι Πακιστανοί θα τους αφήσουν στις θέσεις τους και θα τους πληρώνουν τους παχυλούς τους μισθούς;;

Μμ. είπε...


Τί πάθανε τα πρόσωπα;
Χμ Λοατκίτιδα οξεία, καραμπινάτη διαβλέπω. ή κάνω λάθος;
Αμ, ο μεγάλος σαταναδελφός γιατί λέγεται αδελφός και δεν λέγεται πατήρ;
Στα ¨αδελφάτα¨ στηρίζεται. ¨δουλειά δεν είχε ο διάολος ¨μητσοτάκιζε¨ (ούτως ειπείν) τα παιδιά του¨ κατά το λαϊκόν θυμόσοφον. Ψέματα;

Ανώνυμος είπε...

Φοβου την κρυα εκδίκηση γυναικας δικαστινας.
Δια της εις ατοπον απαγωγης συμπερασματα λοιπον, έχουμε και λεμε.
Τινος συντροφος ειναι το πρεζόνι?
Τι αντιπροσωπευει η συνταξιούχος πλεον συντροφός του για το γκουβέρνο και τους εικονιζόμενους?

"Που εισαι Θανου να τα δεις να λιγωθεί το καρδιοφυλαράκι σου".

"Λαϊκον Δημώδες"