ΠΩΣ ΝΑ ΚAΝΕΤΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑIΚΑ ΝΑ ΟΥΡΛΙAΖΕΙ ΜΕΤA ΑΠΟ ΗΔΟΝΗ (Αυστηρά μόνο για άντρες).
Υλικά:
1 κιλό χταποδάκι πλυμένο και κομμένο κομμάτια
500γρ κοφτό μακαρονάκι
2 ποτήρια λευκό κρασί
3 κουταλιές σούπας μουστάρδα (και περισσότερο αν αντέχει τις πολύ έντονες συγκινήσεις)
1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
2 ποτήρια νερό
Λάδι (ένα φλιτζάνι του καφέ φτάνει)
Πιπέρι (αλάτι όχι!)
1 μικρό κουτί χυμό ντομάτα (προαιρετικά) για χρώμα
Εκτέλεση:
Το χταπόδι στην χύτρα ταχύτητας (δυνατή "φωτιά, χωρίς καπάκι) μέχρι να βγάλει τα ζουμιά του.
Σε περίπου 10-12 λεπτά που τα έχει δώσει όλα, προσθέτουμε το λάδι και τον άνηθο και κλείνουμε το καπάκι. Αφήνουμε να βράσει, σε μέτρια "φωτιά", για 40 λεπτά.
Κλείνουμε την "φωτιά" και όταν μπορεί να ανοίξει η κατσαρόλα ρίχνουμε μέσα όλα τα άλλα υλικά, εκτός από το μακαρονάκι. Μόλις πάρει βράση σε μέτρια "φωτιά" μέσα και το ζυμαρικό.
Προσοχή ρεμάλια!
Για όσο χρόνο χρειάζεται να γίνει και το μακαρονάκι "αλ ντεντε" don't look up ούτε τι παίζει στο φουμπου. Την κατσαρόλα κοιτάμε και συνέχεια ανακάτεμα μην κολλήσει. Προσθέστε νερό αν χρειαστεί, για να μείνει αρκετό ζουμί. Το μισό θα το απορροφήσει το μακαρονάκι μέσα σε 1 ώρα.
Σερβίρεται ζεστό.
Αν συνηθίζει να ρίχνει πολύ τυρί τριμμένο, θεωρείστε το ιεροσυλία και μην κάνετε τίποτα άλλο after. Πεταμένα λεφτά!
Συνταγή Αfter: Αφού μουγκανίσει αρκετά από γευστική ηδονή, πάτε και σκουπίζετε τα χέρια σας στις καλές κουρτίνες στο σαλόνι. Εγγυημένα θα ακουστεί μέχρι 2 τετράγωνα μακριά...
Καλή επιτυχία!
Υ.Γ Για σένα φίλε Νικόλα...χα χα χα
1 σχόλιο:
Μόλις βρω φρέσκο χταποδάκι ντόπιο από τον ψαρά στην λαϊκή θα το δοκιμάσω ευχαριστώ .
Δημοσίευση σχολίου