ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023

Αν όλα τα πλοία έφυγαν από το λιμάνι, κάτι μεγάλο πρόκειται να συμβεί. 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Με μια πολύ ξαφνική κίνηση, η Ρωσία αντικατέστησε τον Στρατηγό Σουροβίκιν, Διοικητή των Ουκρανικών επιχειρήσεων, με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατηγό Γερασίμοφ. Αυτή η κίνηση ήταν μεγάλη έκπληξη. 

Ο Σουροβίκιν θεωρούνταν ευρέως ως "Στρατηγός Αρμαγεδδών" και το γεγονός ότι αντικαταστάθηκε τώρα είναι ένα σημάδι ότι η Ρωσία δεν είναι ευχαριστημένη με το πώς προχωρά η Ουκρανία.

Όποιος κι αν ήταν ο λόγος για την αντικατάσταση του Σουροβίκιν, οι ρωσικές ναυτικές δυνάμεις από το ρωσικό λιμάνι Νοβοροσίσκ πραγματοποίησαν μαζική έξοδο από το λιμάνι αργά χθές. ΟΛΑ τα πολεμικά πλοία και ΟΛΑ τα υποβρύχια, βγήκαν στη Μαύρη Θάλασσα.

Ίσως ο Surovikin να προωθείται σε κάτι Μεγαλύτερο. Αν όλα τα πλοία έφυγαν από το λιμάνι, κάτι μεγάλο πρόκειται να συμβεί.  Είτε η Ρωσία έχει πληροφορίες που υποδεικνύουν ένα χτύπημα κατά του στόλου της Μαύρης Θάλασσας από το ΝΑΤΟ , είτε ετοιμάζουν ένα δικό τους.

2 σχόλια:

kakos04 είπε...

Καλημέρα , όπου να ναι θa κάνουν πάρτι οι Ρώσοι στο Tomorrowland και δεν θα τους σταματά τίποτα . Προγραμματισμένος αφοπλισμός , μην στείλουμε και τα δικά μας leopard φοβάμαι . Εδώ θα μας αφήσουν με τις σφεντόνες , άμα κάνουν τεστ οι Αμερικάνοι στην αεράμυνα και wargames ότι δεν νικάν θα μας βοηθήσουν σίγουρα όταν χρειαστεί :) για να απασχολήσουμε δυνάμεις των Ρώσων αλλού θυσία εις βάρος μας . Τα δικά μας στρατιωτικά εργοστάσια πήραν μπρος? ή θα αρκεστούμε στον Φλώρο που θα τους καίει με την αναπνοή του σαν δράκος ...........χαχα να είσαι καλά για την ενημέρωση .

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Οχι με την αναπνοη σαν δρακος μαλλον με τις κλανιες..τις φαρμακερες.
Χαχαχχαχαχαχαχ μονοι θα ειμαστε φιλοι μου, μονοι και ερημοι και με οτι θα εχουμε στα χερια εκεινη την ωρα, γι αυτο προετημαστειτε.