ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

Πλοίο του ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού πραγματοποιεί εκτόξευση προσομοιωμένου υπερηχητικού πυραύλου στα ανοιχτά της ανατολικής ακτής των ΗΠΑ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Σκάφος του ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού στον Ατλαντικό Ωκεανό κοντά στις Βερμούδες, πραγματοποίησε προσομοιωμένη εκτόξευση ενός υπερηχητικού πυραύλου ZIRCON εναντίον ενός «ναυτικού στόχου 900 χιλιόμετρα μακριά». Η εκτόξευση του Simulated περιλάμβανε τη χρήση του Ηλεκτρονικού Πολέμου που στην πραγματικότητα έκανε ΠΑΡΕΜΒΟΛΕΣ στα ραντάρ των ΗΠΑ, τα κινητά τηλέφωνα στο Mid-Atlantic των ΗΠΑ και μάλιστα διέκοψε την κυκλοφορία του ψηφιακού Διαδικτύου για 34 δευτερόλεπτα!

Η φρεγάτα του ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού «Admiral Gorshkov» δοκίμασε τις δυνατότητες κρούσης του πολυδιαφημισμένου ρωσικού υπερηχητικού πυραύλου Zircon στον δυτικό Ατλαντικό Ωκεανό.

Οι άνθρωποι στην περιοχή του μέσου Ατλαντικού των ΗΠΑ αντιμετώπισαν παρεμβολές ηλεκτρονικού πολέμου σε συσκευές πολιτών όπως κινητά τηλέφωνα και Διαδίκτυο για 34 δευτερόλεπτα.

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

θα ενεργοποιήσουν το Τρίγωνο των Βερμούδων και θα καταπιεί όλους τους πυραύλους.....Ετσι θα σώσω το κόντο στο Ελ'Ε'ι'-γουέστκόστ
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ

Ανώνυμος είπε...

Θα βγεί ο Μίμης να το φάει το Κουζνέτσω πριν κουνηθεί
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μη σκίσουν κάνα καλτσον….οι Ρώσοι….
Για την ώρα έχουν δείξει πενιχρά αποτελέσματα και μεγάλες αστοχίες υλικού.

Εκτός και αν έχουν τους ΕΛ μαζι τους και τον ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ να βάλουν κάνα χεράκι!
Πέραν του χιούμορ το μεγάλο πρόβλημα είναι τα πυρηνικά τους!
Και είναι κρίμα να χρησιμοποιούν επιστρατους στο μέτωπο ως τροφή για τα κανόνια!
Οσο για τη θεωρία της πρέφας τη θεωρώ μια πολύ καλή εξήγηση αλλά δεν νομίζω πως ισχύει πλήρως, απλά η Ευρώπη ήρθε η στιγμή να πληρώσει για την Ειρήνη που της εξασφάλιζε η Αμερική τόσα χρόνια και να βάλει το χεράκι στη τσέπη!
Καλή συνέχεια και μην παρεκτρέπεστε πιστεύοντας πως είστε οι ολίγοι Έλληνες εκλεκτοί….

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ 26 Ιανουαρίου 2023 στις 5:52 μ.μ.

"Καλή συνέχεια και μην παρεκτρέπεστε πιστεύοντας πως είστε οι ολίγοι Έλληνες εκλεκτοί…."

Δεν νομίζω οι Έλληνες να ζήτησαν την γνώμη σου.! Οι γνώμες είναι σαν τις κωλοτρυπίδες. Όλοι έχουν από μια. Όσο για μένα το έχω ξαναπεί...εξωγήινος είμαι, και ήρθα εδώ στις Πιθηκούσες Νήσους για να σας θαυμάσω.

Οι Έλληνες καθότι εκλεκτοί κρατιούνται μακριά από την σαπίλα....Ο πολιτισμός σας, ο πολιτισμός της βίδας και του ηλεκτρισμού σας "ευνούχισε" ως ανθρώπους. Ο ηλεκτρικός άνθρωπος, ο άνθρωπος της ηλεκτρικής κουβέρτας είναι η τελείωση του είδους σας.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" απλά η Ευρώπη ήρθε η στιγμή να πληρώσει για την Ειρήνη που της εξασφάλιζε η Αμερική τόσα χρόνια και να βάλει το χεράκι στη τσέπη!"

Μωρέ ναι, αλλά οι Αμερικανοί δεν έχουν το περιθώριο να χάσουν την Ευρώπη. Εάν δεν ήταν η Ευρώπη δεν θα ήταν απολύτως τίποτα η Αμερική. Θα είχε αποκοπεί από παντού. Όλοι εμείς είμαστε τα buffer της Αμερικής.

ΑΡΡ είπε...



Καλή συνέχεια και μην παρεκτρέπεστε πιστεύοντας πως είστε οι ολίγοι Έλληνες εκλεκτοί….

..............................................

Είτε (συνειδητά ή ασυνείδητα) Έλληνες, το χρυσούν ανθρώπινον παρελθόν
είτε (συνειδητά ή ασυνείδητα) Εβραίοι, το σιδηρούν παρόν.
Εσύ επιλέγεις.

Η ιστορία έχει επιλέξει.

Όσο για τον Έλληνα δε.

¨ ιδιότητα δεν έχει η ανθρωπότης τιμιωτέραν
εις των θεών ευρίσκονται τα πέραν.¨

( Κ. Καβάφης: Επιτύμβιον Αντιόχου, βασιλέως Κομμαγηνής.)

¨Ιδιότητα δεν έχει η ανθρωπότης τιμιωτέραν

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Καλησπερα η καλημερα αμα θελετε.
Κερναω φτηνο ουισκι γιατι δεν θεωρω τον εαυτο μου καθολου εκλεκτο,τετοια πινουμε εμεις οι χωρεται.
Το θεμα ειναι ο μεσιε ανωνυμ, αυτος τι θεωρει για τον εαυτο του,με αναλυση αλλα Ευαγγελατου με ολιγον Καμπουρακη τον κοβω.
Το τελευταιο με τση Ελληνοι ηταν καρφι για σενα Λυκαστρε κατι του εκανες παλια σε ενα παραλληλο συμπαν η μπορει και σε αυτο ποιος ξερει?
Ρε μπας και του εριξες τα αυτια στην πρεφα?

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Kαλημέρα φίλε ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ...αν καθίσω να σου εξηγήσω γιατί το κάνει αυτό ο ανώνυμος θα χάσω ενέργεια.!! Και η ενέργεια μου είναι πολύτιμη. Μέσα στο "Σπήλαιο" ΜΑΤΡΙΞ που ζούμε το να καταστρέψεις θέλει λίγη ενέργεια και σε πολύ λίγο χρόνο. Για να δημιουργήσεις όμως ΕΝΤΟΣ του ΜΑΤΡΙΞ θέλει και πολύ ενέργεια αλλά και χρόνο. Οι θερμοδυναμικοί Νόμοι του ΜΑΤΡΙΞ λένε ότι ΔΕΝ μπορεί αυθόρμητα ένα σύστημα να μεταβεί σε κατάσταση ενέργειας μεγαλύτερης τάξης , αλλά τείνει σε κατάσταση μεγαλύτερης αταξίας.

Για αυτό και δεν επιτρέπεται στους ανθρώπους να έχουν ΑΠΩΛΕΙΑ ενέργειας, αφού η ενέργεια δεν βρίσκεται από το πουθενά, και όταν αυτή χάνεται τότε κάποιος άλλος την παίρνει.!!!

Ανώνυμος είπε...

καλημέρες στους Ελληνες,

Αν ο ανώνυμος γράφων ήξερε Ελληνικά θα εννοούσε την έννοια του Έλλην-Ελλάς
θα γνωριξε για το φώς και την πέτρα, ΕΛ-ΣΕΛ -ΛΑΣ και ακριβώς αυτό είναι που κάνει την διαφορά.

ΚΙΜΩΝ

Ανώνυμος είπε...

΅" απλά η Ευρώπη ήρθε η στιγμή να πληρώσει για την Ειρήνη που της εξασφάλιζε η Αμερική τόσα χρόνια και να βάλει το χεράκι στη τσέπη!"

Μωρέ ναι, αλλά οι Αμερικανοί δεν έχουν το περιθώριο να χάσουν την Ευρώπη. Εάν δεν ήταν η Ευρώπη δεν θα ήταν απολύτως τίποτα η Αμερική. Θα είχε αποκοπεί από παντού. Όλοι εμείς είμαστε τα buffer της Αμερικής. ΅

Όπως σου γράφω πάντα οι γεωοικονομικες πολιτικές αναλύσεις σου είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ.
Έχω την εντύπωση πως απλά όλο το σκηνικό πυροδοτήθηκε με την οικονομική κατακρήμνιση της χώρας μας και βοηθάει ώστε να μένουν όλοι στο μαντρί, να κοντύνουν οι Γερμανοί που είχαν τάσεις ανεξαρτητοποίησης και όχι μόνο αυτοί….και τώρα να τα οικονομήσει γερά το αμερικανικό στρατιωτικοβιομηχανικό σύμπλεγμα!(αυξηση 49% είχαν φέτος οι παραγγελίες)
Νομίζω πως η χώρα μας θα αμειφθεί γενναία στο τέλος….παίζοντας το ρόλο που έπαιξε μέχρι τώρα….
Νομίζω πως η Αθήνα θα μπορουσε να παίξει το ρόλο ενός μεσογειακού κέντρου ανάλογου του citi, εκτός και αν η Κωνσταντινούπολη πάρει αυτό τον ρόλο στα πλαίσια μιας ενωμένης δυτικής αυτοκρατορίας να πω ή οποίου άλλου πολιτικού μορφώματος το οποίο θα εξυπηρετεί το σύνολο των δυτικών συμφερόντων….νομίζω πως το έθνος κράτος πάει για κατάργηση…
Όπως και το φυσικό νόμισμα πάει για κατάργηση ακριβώς όπως το περιγράφεις…!!

Θα με ενδιέφερε ιδιαίτερα η άποψη σου …αν είχες χρόνο….!
Σε αυτό το παγκόσμιο σκηνικό που ξετυλίγεται με στεκιές όπως περιγράφεις ποιο είναι ο ρόλος της Νοτίου Αφρικής μέλους της κοινοπολιτείας και ταυτόχρονα μέλος των BRICS;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Νομίζω πως η χώρα μας θα αμειφθεί γενναία στο τέλος….παίζοντας το ρόλο που έπαιξε μέχρι τώρα…."

Όπως αμείφθηκε το 1922 στην Ιωνία;; Η μήπως όπως αμείφθηκε το 1974 στην Κύπρο και με το τέλος του Β.Π.Π που ενώ ελευθερώσαμε την Β.Ήπειρο με ΑΙΜΑ τελικά την έδωσαν στην Αλβανία;;

Ο ρόλος της Ελλάδας για αυτούς είναι ο ρόλος του χρήσιμου ηλίθιου. Αυτή την στιγμή το ΝΑΤΟ έχει χωρισθεί σε δύο σκέλη...το φιλοαμερικάνικο και το φιλογερμανικό, όπου σύντομα θα κληθεί να λάβει θέσει ο Ε.Σ…. μιας και το φιλογερμανικό σκέλος του Ν.Α.Τ.Ο. πιεζόμενο από τους Χάζαρους τραπεζίτες, θα πάει προς Ρωσία μεριά. Και αυτό είναι κάτι που σας το έλεγα εδώ και χρόνια...από το 2018 εδώ :

https://zeys-elaynon.blogspot.com/2018/07/blog-post.html

Η αίρεση της Μέρκελ έκανε εξαιρετική δουλειά για αυτό. Αυτό που συμβαίνει τώρα ήταν αυτό που ξεκίνησε η «Μούτι» στο Μινσκ το 2014... Η Δύση όμως είναι εντελώς ανίκανη να διεξάγει αυτόν τον πόλεμο...με τις ξεδοντιασμένες αδελφάρες που έχουν τοποθετηθεί στις ηγεσίες της.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

"Έχω την εντύπωση πως απλά όλο το σκηνικό πυροδοτήθηκε με την οικονομική κατακρήμνιση της χώρας μας και βοηθάει ώστε να μένουν όλοι στο μαντρί, να κοντύνουν οι Γερμανοί που είχαν τάσεις ανεξαρτητοποίησης και όχι μόνο αυτοί"

Ο σκοπός του ΝΑΤΟ ΄όπως το έθεσε ο πρώτος γ.γ. της Συμμαχίας, λόρδος Ismey, ήταν να κρατά “τους Αμερικάνους μέσα, τους Ρώσους έξω και τους Γερμανούς κάτω”. Όμως θα πρέπει να καταλάβεις κάτι...Η.Π.Α. αποτελούνται από 2 βασικές δυνάμεις, τους αγγλοσάξονες (στρατιωτικό σκέλος) που εκφράζονται πολιτικά με τους Ρεπουμπλικάνους, και τους Χαζάρους τραπεζίτες (οικονομικό σκέλος), που εκφράζονται πολιτικά από τους Δημοκρατικούς. Οι χάζαροι έχουν στήσει και προωθούν τρεις εναλλακτικές παγκόσμιες λύσης, προς δικό τους όφελος. Α) Το Σχέδιο Καλέργκι, β) Το σχέδιο Β΄ Οθωμανική αυτοκρατορία και γ) Το σχέδιο Κίνα.

Οι χάζαροι των Η.Π.Α. είναι, όπου μέσω των εταιριών τους, έχουν δημιουργήσει το οικονομικό θαύμα της Κίνας, έτσι άπαντες επωφελούνται λόγο φθηνών εργατικών, ενώ η Κίνα μεγιστοποιείται σε παγκόσμια υπερδύναμη, το ίδιο πλάνο ισχύει και γα την Γερμανία. Στην δική μας περιοχή στην Ευρώπη, θα ήταν ευλογία για τους χάζαρους να έχουν ενοποιήσει αρχικά την Ευρώπη κάτω από την δήθεν οικονομική ισχύ της Γερμανίας, κάτι που το έχουν επιτύχει, ενώ αμέσως μετά με την καθοδηγούμενη ορμή των σκληροτράχηλων μουσουλμανικών μαζών προς την Ευρώπη, να φτιάξουν έναν ιδιάζων φυλετικοπολιτιστικό μόρφωμα εναντίων των άσπονδων εχθρών τους, των Ρώσων… εάν αποτύχει αυτό το ιδιάζων φυλετικοπολιτιστικό μόρφωμα, το επόμενο σχέδιο είναι το Β΄Οθωμανικό κράτος με έδρα την Κωνσταντινούπολη.

Το ζήτημα είναι τόσο μεγάλο που δεν αποτελεί εάν απλό διμερές θέμα μεταξύ Ελλάδος – Τουρκίας...εδώ, εδώ, εδώ θα παιχτεί η παγκόσμια σύγκρουση μεταξύ εθνικισμού και διεθνισμού. Εάν αποτύχουν τα σχέδια α) και β), τότε το σχέδιο γ) προς την Κίνα είναι το επικρατέστερο.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Σε αυτό το παγκόσμιο σκηνικό που ξετυλίγεται με στεκιές όπως περιγράφεις ποιο είναι ο ρόλος της Νοτίου Αφρικής μέλους της κοινοπολιτείας και ταυτόχρονα μέλος των BRICS;"

Η Ν.Αφρική μαζί με την Ινδία, Βραζιλία, Νότιο Αμερική, Ινδονησία, Αυστραλία και Ιαπωνία, θα δημιουργήσουν μια νέα ζώνη, τρίτη ανάμεσα στις δυο της παγκοσμιοποίησης που υπάρχουν τώρα, κάτι που διαμορφώνεται και με πιθανή σύνδεση της με Αραβικές Χώρες και χώρες της Αφρικής.

Η Ινδία θεωρείται ήδη ως το αντίπαλο δέος της πολύ πιο πετυχημένης διείσδυσης της Κίνας στην ίδια περιοχή. Αλλά και της Τουρκίας, που έχει ήδη διεισδύσει για λογαριασμό του Κατάρ, της Ρωσίας ή και της Γερμανίας, για τον έλεγχο των στρατηγικής σημασίας μεταλλείων του Σαχέλ, σε σύγκρουση με την Γαλλία, και στην Λιβύη.

Η Ινδία έχει πολύ καλές σχέσεις με την Ν.Αφρική...

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα.
Με το τέλος του 2 παγκοσμιου πολεμου είχε καταστραφεί περίπου το 30% της βιομηχανίας της γερμανίας με επέζησε το 70% περίπου....τουλάχιστον σε δυτική γερμανία....
Ποιοι έριξαν φράγκα λοιπόν για την ανοικοδόμηση του 30%;;...μα φυσικά οι χαζάροι.....
Ύστερα έχουμε και την ένωση με την ανατολική γερμανία που φαντάζομαι οι χαζάροι επέκτειναν τις επιχειρήσεις τους....
Η γερμανία είναι ΑΕ από τότε που έχασε τον πόλεμο και οι USA από το 1932 με το κραχ,αν ενθυμούμαι καλός και κάνουν και στις δυο χώρες οι χαζάροι τραπεζίτες κουμάντο....
Aρα σε ποίους ανήκει το βιομηχανικό σύμπλεγμα οπλων σε αμερική μα και σε γερμανία;;....μα φυσικά στους ιδιους....
Το ισραήλ κατέχει πολεμική βιομηχανία και πυρηνικά...η τουρκια ξεκίνησε με την βιομηχανία και έχει δηλώσει πως σκοπεύει και στα πυρηνικά....
Εδώ με την κατασκευασμένη κρίση εκτος από όλα τα δεινα,πούλησαν και μεγάλο μέρος της μικρής βιομηχανίας οπλων που είχαμε...ΕΛΒΟ...ΠΥΡΚΑΛ....
Όσο για το δεύτερο πλάνο της Κωνσταντινούπολης ΛΥΚΑΣΤΡE και φίλοι σχολιαστές ρίξτε και μια ματια στα σχόλια εδώ.....

Τέως …σκήπτρο!

https://ergdhmerg.wordpress.com/2023/01/21/%cf%84%ce%ad%cf%89%cf%82-%cf%83%ce%ba%ce%ae%cf%80%cf%84%cf%81%ce%bf/

οποιος θέλει περνάει και από εδώ....

Τέως …σκήπτρο!... και οι πολύ άσχημες υποψίες του αρθρογράφου...

https://attikanea.info/%CF%84%CE%AD%CF%89%CF%82-%CF%83%CE%BA%CE%AE%CF%80%CF%84%CF%81%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%8D-%CE%AC%CF%83%CF%87%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%BF/

Απλός ανώνυμος σχολιαστής

Ανώνυμος είπε...

Όσο για τους ρεμπουμπλικανούς μην είστε και τόσο σίγουροι....

Νέο κόμμα, αλλά... στα παρασκήνια, τι παίζει;;; Ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ με... “βαρύ παρελθόν” για τον καινούργιο “λαγό...”...
Όσο για τους ρεμπουμπλικανούς μην είστε και τόσο σίγουροι....

https://attikanea.info/%CE%BD%CE%AD%CE%BF-%CE%BA%CF%8C%CE%BC%CE%BC%CE%B1-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%AC-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%AE%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B9-%CF%80%CE%B1%CE%AF%CE%B6/

https://attikanea.info/tag/%CF%84%CE%B6%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CE%B8%CE%B1%CE%BD-%CE%BA%CF%89%CE%BD%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%85/

Απλός ανώνυμος σχολιαστής

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα απλέ ανώνυμε σχολιαστή...δηλαδή καλό μεσημέρι, γιατί για μένα μεσημέρι είναι τώρα. Από τις 5 είμαι στο πόδι.!!