ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023

Είναι άκρως επικίνδυνο να έχουν ΟΛΟΙ δικαίωμα ψήφου…

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Αναρωτιέμαι χρόνια τώρα, αν η πλειοψηφία σε έναν ανεπαρκώς ενημερωμένο πληθυσμό είναι “δημοκρατικό” να ψηφίζει και να καθορίζει τις τύχες των υπολοίπων.
 
Παρακολουθώντας τις αντιδράσεις μετά την πρόταση μομφής, αρχίζω να πιστεύω ότι είναι άκρως επικίνδυνο να έχουν ΟΛΟΙ δικαίωμα ψήφου…
 
Για αρχή θα έπρεπε να αφαιρεθεί το δικαίωμα ψήφου στους 156 που χειροκροτούσαν την απίστευτη τσογλανιά του αρχηγού τους να μιλήσει για pampers, Ανδρέα Παπανδρέου, Ματζουράνη και όσους αθωώθηκαν αμετάκλητα για το “βρώμικο 89”, το οποίο (να θυμίσω) είχε ως πρωταγωνιστή “σκευωρό”, τον πατέρα του Κωσταντίνο Μητσοτάκη και συμπρωταγωνιστή τον αλήστου μνήμης ψευδομάρτυρα Μαμανέα, που λίγα χρόνια μετά αποκάλυψε ότι η ψευδομαρτυρία του εξαργυρώθηκε με 50 εκ δραχμές.
 
Φυσικά αυτοί οι 156 δεν είναι “ανενημέρωτοι”. Είναι όμως η δεύτερη κατηγορία που δεν πρέπει να έχει δικαίωμα ψήφου. Τα “πολιτικά πρόβατα”...Όμως φταίνε και οι κάτοικοι της χώρας των Ελλήνων για τις πολιτικές επιλογές τους…Αν οι κάτοικοι της χώρα των Ελλήνων συνεχίσουν να αυνανίζονται εντονότατα και πολυεπίπεδα επί νεκρών, ζώντων και αγέννητων… στο τέλος θα αυτογενοκτονιθούν, και θα αυτοδιαλυθούν ως φυσική συνέπεια των μικροεγωιστικών τυφλών επιλογών τους, χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία σε ένα πλάνο 5-10 ετών.
 
Υ.Γ  Το κόκκινο σκαθάρι Rhynchophorus ferrugineus (δεν έχει σημασία το χρώμα), που τρώει τους κανάριους φοίνικες, τρώει τα εξωτερικά φύλα του φυτού, αλλά την σημαντικότερη εργασία προς την καταστροφή του φοίνικα την επιτελούν οι σκώληκες (νύμφες) του σκαθαριού, που τρώνε εσωτερικά την καρδιά του φοίνικα, ώστε έτσι να φτιάξουν φωλιά και κουκούλι για να μεταμορφωθούν αργότερα σε σκαθάρι.

6 σχόλια:

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Αναρωτιέμαι χρόνια τώρα, αν η πλειοψηφία σε έναν ανεπαρκώς ενημερωμένο πληθυσμό είναι “δημοκρατικό” να ψηφίζει και να καθορίζει τις τύχες των υπολοίπων.


Χα χα χάχα!!!

Καλημέρα! Και να συγχωρείς το γέλιο/ χαμόγελο για το πιο πάνω σχόλιο!!

Δημοκρατία ανεπαρκούς πληροφόρησης = Πύργος Βαβέλ, Βαβυλωνα . Η μεγάλη Π@@@η.

Συνεπώς καμία ανάγκη για ερωτήματα/ αναζητήσεις.

Τέτοιου τυπου Δημοκρατία και συνθήκες μεταμορφώνει τον άνθρωπο σε σκωληκα και μετά σε ερυθρό καταστροφεα. Αυτό μάλλον προκύπτει!

Χιχιχιχι!


Υγ- Τι σου είναι οι απρόσμενες συνειδητοποιησεις!
Τέλεια η φώτο του προφήτη!

Χάχα!



Υγ2 Η Δημοκρατία απεθανε! Η Δημοκρατία ζει!


https://youtu.be/CQFmZbW1Jes


Δωράκι από παλιά.

https://youtu.be/LYJRUlDrdkU

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Η Δημοκρατία Ανεπαρκούς Πληροφόρησης σε φώτο.

Απλούστερη επεξήγηση.

https://www.skroutz.gr/c/446/koptika/f/175997/kreatomichani.html

Παρέχει και δυνατότητα επιλογής!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Kαλημέρα Ήλιε μας....χαίρομαι που γελάς. Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα λέμε.!! Οι κυβερνήσεις πέφτουνε.. αλλά ο Μπιτζιμπιτζίδης μένει! χα χα χα χα χα χα
Ο Μπιτζιμπιτζίδης ζει αυτός μας οδηγεί.!!

Του Μπίτζι Ορ Νοτ Του Μπίτζι!; 🤔

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε μας Ήλιε..έκανα και μια άλλη διαπίστωση...Τα κόμματα ειναι ο Δούρειος Ίππος και εχθρος του ελληνισμού, από συστάσεως του δήθεν ελληνικού κράτους, μετά το 1821.

Πραγματική Δημοκρατία δεν είχαμε ποτέ.!!Ούτε τον καιρό της Αθηναικής Δημοκρατίας....Η ισηγορία ισοκτημοσύνη ισομοιρία ήταν οι προϋπάρχουσες βάσεις της δημοκρατίας τις οποίες δεν εφήρμοσαν ποτέ.Ολιγαρχική δημοκρατία ήταν τότε το πολίτευμα. Η φράση του Ηρόδοτου τα λέει όλα..." Τι την θέλουμε την ολιγαρχική δημοκρατία από την στιγμή που έχουμε την ισηγορία;".

ΑΡΡ είπε...


Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Δείγμα πολιτικού υποπολιτισμού η καθιερωμένη πλέον πλανητικώς, ψευδεπίγραφος και πλαστογραφημένη δημοκρατία.
Και γαρ δεν υπήρξε ποτέ τους νεωτέρους χρόνους εις την Δύσι (για την Ανατολή ούτε λόγος φυσικά) δημοκρατία αρχαιοελληνικού (Αθηναϊκού και όχι μόνο) τύπου αλλά Για την ακρίβεια μόνο συνταγματικός (ήτοι φιλελεύθερος εξ Αγγλίας αρχικώς) ολιγαρχικός (γαιοκτημόνων και λοιπών) κοινοβουλευτισμός.

Κι αυτό επειδή στην αρχαιοελληνική δημοκρατία της ανεξαρτήτου πόλεως κράτους ήταν απηγορευμένα και δεν υπήρχαν κόμματα πολιτικά λόγω της νομοθετικής εξουσίας της εκκλησίας του δήμου (άμεσος δημοκρατία) αλλά ούτε και θρησκευτικά. (Γι αυτό και ο Πυθαγόρας έφαγε ξύλο μέχρι θανάτου, στην Μεγάλη ιταλική Ελλάδα αυτός.)
Παρα ταύτα και εκείνη η αθηναϊκή δημοκρατία - όπως σε μεγένθυσι η αποικιοκρατική Ευρώπη αργότερα - εστήριξε την σχετική ευημερία της στην άγρια φορολογία των ¨συμμαχικών¨ της δίκην ΝΑΤΟ ελληνικών πόλεων ανά την Μεσόγειο και Εύξεινο πόντο, χιλίων περίπου, παρακαλώ, τον αριθμό! Και αυτό επ' ωφελεία των ¨ολίγων¨ και όχι των πολιτογραφημένων Αθηναίων έστω πολιτών οίτινες εσέρνοντο εξευτελιστικά από πρωίας στα Δικαστήρια (Ηλιαία) εγκαλούντες παρανομούντες πλουσίους για να εξασφαλίσουν ένα επίδομα πείνης σπέρνοντας στην πόλι την ¨δημοκρατική (ταξική) διχόνοια. Επίδομα ανεργίας που θα εξησφάλιζαν οι φτωχοί άνετα, εάν εμοιράζετο δικαίως, ένα μικρό μέρος των εσόδων από την φορολογία των συμμαχικών πόλεων. (Βλ. Αριστοφάνης, ¨Σφήκες¨).

ΥΓ. 1
Αν ο κλασσικός αρχαιοελληνικός πολιτισμός που όλοι σήμερα θαυμάζομε εθεωρείτο εποχή παρακμής κατά τους αρχαιοέλληνας σοφούς, φαντασθήτε τίνος επιπέδου (χρυσούς αιών) ήταν ο προϊστορικός ελληνικός πολιτισμός αλλά και σε τι σημείο πτώσεως και παρακμής βρίσκεται ο σημερινός δυτικός και παγκοσμιοποιημένος.
Από τί νομίζετε ότι προέκυψε η αθηναϊκή τραγωδία. Ταβάνι έξυσε κι εκεί, μετ' ου πολύ, η διαφθορά και η σαπίλα. Μέχρι και ο αντιμακεδονοφασίστας Δημοσθένης (Η Καϊλή της εποχής) προτιμούσε ¨να τα παίρνει¨ σε χρυσό απ' τους Πέρσας και όχι, λέμε τώρα, απ' τους Βορείους αλλά Έλληνας, βρε αδερφέ!

ΥΓ.2
Αυτή είναι η ιστορική αλήθεια και πραγματικότης αλλά όπως θα έλεγε και ο νεοΑλεξανδρινός ποιητής ¨... πού θα τα βρης αυτά (την διδαχή αυτή) στην αποικία (όπως κατάντησε η νέα Ελλάς) και τί ζωή χωρίς αυτά-αυτή θα κάμης...¨

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς η πορεία του ανθρωπίνου γένους έως τώρα έχει (απο)δείξει ότι όσο καλή κι αν είναι μια ιδέα,όσο καλοπροαίρετος και αν είναι ο ιδρυτής μιας ομάδας και ο αρχικός πυρήνας της,'οταν μαζευτούν πολλοί,τότε οι μικροεγωισμοί και τα προσωπικά συμφέροντα έχουν χαλάσει το νόημα και απομακρύνει τον στόχο πριν ακόμα αναλάβουν δράση οι φυτευτοί .Ειδικά οι τελευταίοι , σ'ότι αφορά την Ελλάδα και τα κόμματα, ήταν οι αρχικοί ιδρυτές τους , ούτε καν η 5η φάλαγγα, εξ'ού και τα ονόματα τους:Γαλλικό,Αγγλικό και Ρωσσικό κόμμα.Αλλά τελικά δεν είναι ελληνικό ίδιον, το πανκ της αμφισβήτισης έγινε γνωστό μέσω των αρχικαραβολεμένων καπιταλιστών ΜακΛάρεν και Γουέστογουντ, το ροκ έχασε τη χρονιά που γεννήθηκα τους καλύτερους εκπροσώπους του,η Γκρήνπίς με το που έφαγαν τον ένα συνιδρυτή οι Γάλλοι στην Ολλανδία ασχολείται με την αποτροπή κάποιων αδυνάτων χωρών να εκμεταλευτούν τον πλούτο τους, όταν το Νάπστερ κέρδισε όλες τις δίκες από τις δισκογραφικές τότε έχασε τον ένα ιδρυτή σε τροχαίο και ο άλλος έγινε σύμβουλος της Σόνυ, τα παιδιά των λουλουδιών έγιναν γιάπις,η πανκ ροκ αγενιά της ρήξης οι σημερινοί Τσέοι κ.ο.κ.
Δυστυχώς οι κρατούντες έχουν 2 στοιχεία που δεν έχει ο απ΄λος άνθρωπος : Γνώσεις + πόρους και είναιαδίστακτοι.
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ