ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023

Έκρηξη σε μεγάλο αγωγό φυσικού αερίου στα σύνορα Λετονίας - Λιθουανίας.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Έκρηξη σε μεγάλο αγωγό φυσικού αερίου στα σύνορα Λετονίας - Λιθουανίας.

Ένας μεγάλος αγωγός φυσικού αερίου εξερράγη στα σύνορα Λετονίας και Λιθουανίας. Πω.. Τι κρίμα.  

Ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός σταθμός LRT αναφέρει ότι ολόκληρη η πόλη Pasvalys, που βρίσκεται στη βόρεια Λιθουανία, έχει εκκενωθεί λόγω της κατάστασης.Ο παρακάτω χάρτης δείχνει την τοποθεσία του Pasvalys, κοντά στα σύνορα.

Λέτε ο αγωγός να προτιμούσε το ρωσικό φυσικό αέριο από το υδάτινο υγρό που τον διασχίζει τώρα;

Ξέρετε, η Ρωσία μπορεί να βοηθήσει τη Λετονία και τη Λιθουανία να επισκευάσουν αυτόν τον αγωγό. ΟΥΥΥΥΠΣ . . . περίμενε ένα λεπτό, όχι δεν μπορούν. Αυτές οι ενοχλητικές οικονομικές κυρώσεις εμποδίζουν τη Ρωσία να βοηθήσει. Ωχ ....τελικά το παιχνίδι μπορεί και παίζεται και από τους δύο.!


Υ.Γ Μια άλλη κίνηση που ακόμα δεν είναι ευρέως γνωστή είναι ότι η Ρωσία
ετοιμάζεται να στείλει μια πλήρη μοίρα 24 μαχητικών Sukhoi Su-35 στους καλούς τους φίλους στο Ιράν. Έχουν περάσει δεκαετίες από τότε που η Τεχεράνη απέκτησε νέα μαχητικά αεροσκάφη και αυτά τα εξαιρετικά ευέλικτα αεροσκάφη, που θα εδρεύουν στο Ισφαχάν, είναι βέβαιο ότι θα ενισχύσουν την πολεμική αεροπορία τους. Αυτή η στρατιωτική συμφωνία είναι ένα άλλο σημάδι της αυξανόμενης σχέσης μεταξύ των δύο χωρών – μια φιλία που είναι απαραίτητη για τον επερχόμενο πόλεμο του Ιεζεκιήλ...38

2 σχόλια:

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Πριν από μερικές εβδομάδες ο Μεντβέντεφ συναντήθηκε με τον Σι στο Πεκίνο και έδωσε στον Σι ένα χειρόγραφο σημείωμα από τον Πούτιν. Στη συνέχεια, ο Πούτιν και ο Σι είχαν μια τηλεδιάσκεψη λίγες μέρες αργότερα. Είπαν στο κοινό ότι το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου των συζητήσεών τους δεν θα δημοσιοποιηθεί.

Δεν θα εκπλαγώ αν η συνάντησή τους και η επίσκεψη του Μεντβέντεφ έχουν σχέση με την επίθεση του ΝΑΤΟ εναντίον της Ρωσίας.Και πώς σχεδιάζουν να αντιμετωπίσουν αυτήν την απειλή Κίνα και Ρωσία .

kakos04 είπε...

Καλησπέρα, η Ρωσία δεν έχει ξεκινήσει εκτεταμένες δολιοφθορες σε δυτικά κράτη όπως κάνουν τόσο καιρό οι Άγγλοι. Άμα χοντρύνει η κατάσταση αυτή θα είναι από τις αναίμακτες δολιοφθορές που θα δούμε. Τα su 35 της Αιγύπτου είναι άμεσα διαθέσιμα για το Ιράν, αν θυμάμαι καλά σκοπεύουν να πάρουν 65 σύνολο αν κ για το μέγεθος του Ιράν είναι λίγα, θα πάρει αν προλάβει κ su 57. Το γέλιο θα είναι αν δώσει η Ρωσία υπερηχητικούς πυραύλους για το Ιράν μαζί με τα αεροσκάφη . Θα βλέπουν εφιάλτες οι γείτονες του. Πλάκα θα έχει να προχωρήσουν σε drone program fusion (σύμπτυξη) με6το Ιράν, σε κινητήρες κ οπλικό φορτίο για αρχή οι Ρώσοι, /εκεί θα ιδρώσουν πολλοί . Θα προλάβει η συμφωνία του Αβραάμ την συνένωση αεράμυνας των υπολοίπων πρώτα? Ή οι Ρώσοι - Ιρανοί.