ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023

Η ανωτερότητα της πλατφόρμας κρύβεται στα όπλα της.

 Şok İddia: "Türkiye, İngiltere'den Type 23 Firkateyni Satın Aldı"https://t.co/ExZGPOzXeg

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Συγκλονιστικός ισχυρισμός: «Η Τουρκία αγόρασε φρεγάτα τύπου 23 από την Αγγλία» λέει στην κωλόγλωσσα.

Αν ισχύει αυτό και  εάν οι Άγγλοι παραχωρήσουν φρεγάτες type 23 στην Τουρκία, τότε ο εξοπλισμός των ελληνικών F16 με AGM-84N και JASSM-ER είναι επιτακτικός και μάλιστα με παραχώρηση απ' τα αμερικανικά αποθέματα σε μορφή δανεισμού, έως ότου κατασκευαστούν οι ελληνικοί.

Η ανωτερότητα της πλατφόρμας κρύβεται στα όπλα της.  

Αποδεικνύεται σωστή η επιλογή της Ελλάδας να σουτάρει τους Άγγλους απ' το οτιδήποτε. Δεν ευδοκιμούν συνεργασίες με λούγκρες.

1 σχόλιο:

kakos04 είπε...

Καλημέρα ! Μια ζωή πούστηδες οι Άγγλοι , ζω για την στιγμή που θα πληρώσουν μέσω της Ρωσίας ή αλλιώς για ότι μας έχουν κάνει , και κυρίως για τα πισώπλατα μαχαιρώματα . Χώρια εμφυλίους κ σφαγμένους απέναντι . Κλείσε ρε Ρωσία το κανάλι με Ευρώπη να απελευθερώσουμε και την Κύπρο και από τους Άγγλους και την οδήγηση δεξιά :) και από τις βάσεις τους το βασικό .
Μήπως να συνεργαστούμε με τους Ρώσους πληροφοριακά , όλο και κάποιες ευπάθειες θα έχουν ανακαλύψει τόσα χρόνια στο Βrutish navy τρομάρα τους (θα τους κάνουμε crash test δωρεάν κ παραχώρηση δεδομένων - ακούει η Ρώσικη πρεσβεία?) . Αν ισχύει μάλλον ψωνίζουν επέκταση μεσο-πέλαγα ηλεκτρονικού πολέμου πάρα πυραύλους . Το ίδιο που έχει ρίξει ξαφνικά μαχητικά μας στην μέση του Αιγαίου γκουχ γκουχ κ κάτι σινούκ . 'Ενας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη , κάτι συγκεκριμένο ψωνίζουν (πέρα από το ψωνιστήρι ).
Καλή δουλειά ...