ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023

Η Ρωσία ξεκίνησε τις σοβαρές κατηγορίες κατά της Γερμανίας

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Η Ρωσία ξεκίνησε τις σοβαρές κατηγορίες κατά της Γερμανίας μετά την απόφαση της Γερμανίας να προμηθεύσει επίσης τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού Marder και σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας Patriot στην Ουκρανία.  

«Καταδικάζουμε αποφασιστικά αυτήν την απόφαση και τη θεωρούμε ως ένα περαιτέρω βήμα προς την κλιμάκωση της σύγκρουσης στην Ουκρανία», δήλωσε την Παρασκευή η ρωσική πρεσβεία στο Βερολίνο.

Δεν υπάρχει «καμία αμφιβολία» ότι το Βερολίνο συμφώνησε στις παραδόσεις «υπό μεγάλη πίεση από την Ουάσιγκτον» και ενεργεί «με την έννοια μιας καταστροφικής λογικής διατλαντικής αλληλεγγύης».

  «Από την πλευρά μας, επαναλαμβάνουμε ότι η προμήθεια φονικών και βαρέων όπλων στο καθεστώς του Κιέβου, τα οποία χρησιμοποιούνται όχι μόνο εναντίον του ρωσικού στρατιωτικού προσωπικού, αλλά και εναντίον του άμαχου πληθυσμού στο Ντονμπάς, αντιπροσωπεύει το ηθικό όριο που δεν θα έπρεπε να έχει η ομοσπονδιακή κυβέρνηση. διασταυρώθηκε." Αυτό ισχύει επίσης για την ιστορική ευθύνη της Γερμανίας έναντι του ρωσικού πληθυσμού για τα ναζιστικά εγκλήματα κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Όπως σας είχαμε πει ΕΔΩ ο Πούτιν (αυτός δηλαδή που παριστάνει τον Πούτιν) όλο  και περισσότερο, πουλάει αυτόν τον πόλεμο ως επανάληψη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, της επίθεσης των Ναζί στη Ρωσία. Με αυτό μόνο μπορεί να κινητοποιήσει τους Ρώσους του.  

Το ναζιστικό τάγμα Azov, υποστηριζόμενο από τη Γερμανία, έκανε την αρχή, η Μέρκελ έδωσε την αποφασιστική βοήθεια στον Πούτιν με τη συνέντευξή της για τη Συνθήκη του Μινσκ, η οποία δεν προοριζόταν ποτέ να τηρηθεί και χρησίμευε μόνο ως χρόνος για προετοιμασία πολέμου, και τώρα αυτό είναι για να εμβαθύνει την σύγκρουση με την παράδοση τανκ Marder.  

Οι Ρώσοι βλέπουν και διαβάζουν από το στόμα των Γερμανών* ότι επιτίθενται ξανά στη Ρωσία και ότι ο Πούτιν έκανε τα πάντα σωστά με την επέμβαση του ρωσικού στρατού στο πλευρό του Λούγκανσκ και του Ντόνετσκ. Αυτό θέτει τις περαιτέρω σκηνές αυτού του δράματος μέχρι τη ρωσική γενική επιστράτευση. Μετά από αυτό, ο Πούτιν θα έχει στη διάθεσή του περισσότερα από 2 εκατομμύρια στρατεύματα, αρκετά για την επίθεση στην υπόλοιπη Ευρώπη...

* Τώρα θα μου πει κανείς ποιόν "Γερμανών";; Επιταχυντής του πολέμου είναι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση των εξωτερικών συμφερόντων της Γερμανίας , και ο βηματοδότης, είναι  οι οπαδοί και οι ενισχυτές των μέσων ενημέρωσης στην Γερμανία. 

Υ.Γ Η Ρωσία γνωρίζει ότι η Γερμανία είναι μαριονέτα των ΗΠΑ, αλλά μήπως αυτό θα προστατεύσει τους Γερμανούς;; Φυσικά και όχι.  Γεωγραφικά η Γερμανία είναι μέρος της «Ευρασίας». Και οι ΗΠΑ έχουν εγκατασταθεί εκεί. Οπότε όλοι ξέρουμε τι θα συμβεί στην συνέχεια.

Υ.Γ 1  Aπό το 2015 τα λέγαμε σε άλλα ιστολόγια και ΕΔΩ και ΕΔΩ στον Ζ.Ε από το 2018...δεν έχεις καμία δικαιολογία, δεν μπορείς να πεις δεν ήξερα. Το δικό μου κέρδος; Λιγότερο βάρος για επάνω.... κούφα η κατάσταση.

Μπαίνεις διαδίκτυο - Google. Γράφεις, "χάρτης Ευρώπη - Μέση Ανατολή", πατάς την ένδειξη "χάρτες"... Από αυτό που βλέπεις μειώνεις την μεγέθυνση, και τραβάς μια νοητή γραμμή από Φιλανδία μέχρι Υεμένη....
 
Πάνω σε αυτή την νοητή γραμμή... αυτά θα τα δεις σύντομα, στον νεότερο Τρωικό πόλεμο.  Μετά από 4.000 χρόνια θα είμαστε.. μυθολογία, και κανείς δεν θα μας πιστεύει.

1 σχόλιο:

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ότι παραδίδεται και φέυγει τώρα από την Γερμανία δεν θα είναι πλέον διαθέσιμο για άμυνα όταν θα το χρειάζονται σύντομα. Από το 2011 δεν υπάρχουν πλέον εκπαιδευμένοι στρατεύσιμοι, ούτε αποθήκες γεμάτες με όπλα- εκτός από την προπαγάνδα του ουράνιου τόξου, δεν έχει μείνει τίποτα από αυτά που πρέπει να φοβάται ένας εχθρός...στην Γερμανία.

Αυτό ας μας γίνει μάθημα και σε εμάς. Δεν θα μας μείνει τίποτα για να αντιμετωπίσουμε την Τουρκία όταν θα έρθει η ώρα να μας επιτεθεί (γιατί θα το κάνει σίγουρα) αν στέλνουμε όλα τα όπλα και τα πυρομαχικά μας στους Ναζίδες Ουκρανούς.