ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023

Εμείς τα χταπόδια αφού τα σγουρίσουμε καλά να μαλακώσουν τα απλώνουμε στον ήλιο και τα ψήνουμε μετά για ούζο.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Παρακαλούνται όσοι γνωρίζουν για τα εξής πρόσωπα να ειδοποιήσουν την Υπηρεσία Αναζητήσεων του Ερυθρού Σταυρού οδός Γ' Σεπτεμβρίου αριθμός 21.
 
Το μήνα Σεπτέμβριο 2022 γεννήθηκε στην Σιγκαπούρη ένας άρρεν με το όνομα XBB.1.5, Κράκεν το γένος Κοβιντ και Σαρς.
 
Τελευταία φορά σύμφωνα με μαρτυρίες εθεάθη στην Ελλάδα αρχές Ιανουαρίου 2023 και έκτοτε αγνοείται η τύχη του.
 
Όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για τον μικρό XBB.1.5, Κράκεν να επικοινωνήσει με την υπηρεσία αναζητήσεων του Ερυθρού Σταυρού.Τον αναζητούν ο θείος του Ν. Τζανάκης,η εξαδέλφη του Μ Παγώνη και ο ετεροθαλής αδελφός του Θ. Βασιλακόπουλος.
 
Υ.Γ Μην πιστεύετε όμως ότι ένα Κράκεν θα μας γονατίσει εμάς. Εμείς τα χταπόδια αφού τα σγουρίσουμε καλά να μαλακώσουν τα απλώνουμε στον ήλιο και τα ψήνουμε μετά για ούζο. Εμείς πρώτα μαθαίνουμε στο παιδί να λέει ούζο, και μετά μαμά. Και το πρώτο που το διδάσκουμε είναι το γούλιασμα γιατί δύναμη δεν έχει ακόμα για χτύπημα. Πως νομίζετε έπνιξε μικρός ο Ηρακλής τα φίδια;;

2 σχόλια:

kakos04 είπε...

Καλησπέρα , τι να φοβηθούμε εμείς από Κράκεν , οι θάλασσες και οι στεριές μας είναι γεμάτες από Μαλάκεν . Θα μας κλάσουν τα @@@@ οι μύθοι των άλλων . Βγείτε μια βόλτα να δείτε πόσα κυκλοφορούν ...............
Τύφλα να έχει ο Αίσωπος με την μυθολογία .

Η οικογένεια ΑΜεα που το αναζητεί χαρίζεται σε όποιον την θέλει , θα βγάλει και λεφτά στο τσίρκο .

χχχ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" οι θάλασσες και οι στεριές μας είναι γεμάτες από Μαλάκεν"

χα χα χα χα χα χα χα χα χα Έγραψες.!!

Και μπορώ να σου πω φίλε Νικόλα ότι δεν είναι μόνο ένα είδος Μαλάκεν...υπάρχουν περίπου 45 ενδημικά είδη που κατοικούν στις θάλασσες , στα βουνά στις πόλεις και στα χωριά της Ελλάδας. .!!!

Ενδημική χολέρα από τα παλιά.