ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 7 Μαΐου 2020

Η ΦΑΡΜΑ ΤΩΝ...ΖΩΩΝ.!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Οδηγίες ανωμαλίας για παιδιά 0-4 από τον Π.Ο.Υ(στη) από το πώς να αυνανίζονται μέχρι πως γίνονται τα παιδιά εγκυμοσύνη κλπ .
Ο Π.Ο.Υ(στης) είναι αυτός που μας δίνει οδηγίες και τον χρησιμοποιούν στο λεξιλόγιο τους οι "ειδικοί" μας (βλ.Τσίρλα) . Οι παιδικές ψυχές έρμαιο των δασκάλων ( ποιος ξέρει πόσοι απ' αυτούς είναι ανώμαλοι)..όπως και ο κόσμος όλος, από κυβερνώντες μέχρι και τα μέλη όλων των οργανώσεων, διοικείται από ψυχανώμαλους. Όλες οι ενέργειες τους είναι πάντα εναντίον τής λογικής και τής ηθικής των ανθρώπων.

Υπάρχει ένα ολόκληρο αλληλένδετο σύστημα που στήθηκε μετά τον Β΄Π.Π. "ως φάρμα ζώων" ειδικά από τους Ρότσιλντ, αυτό το σύστημα είτε θα πρέπει να επαναπροσδιοριστεί, είτε να γκρεμιστεί. Σε αυτό ακριβώς το σύστημα αναφέρεται ο Τζ. Όργουελ στο βιβλίο του 1984.
Η ανθρωπότητα έχει διαμορφώσει ένα δικό της τρόπο ζωής κι έχει δώσει συγκεκριμένους κανόνες λειτουργίας της, που τους ονομάζει ηθικούς κανόνες. Για να επιβάλλει στους πολίτες τους ηθικούς αυτούς κανόνες, η εκάστοτε εξουσία επιδίωξε να τους περνά και να τους καθιερώνει ως νόμους του κράτους. Ανάλογα λοιπόν με το τι κράτος έχουμε, έχουμε και τους ανάλογους ηθικούς κανόνες.
Κανονικά μόνο η ΕΥΝΟΜΙΑ θα έπρεπε να ήταν ο εκπρόσωπος και ο εγκαθιδρυτής των ηθικών κανόνων σε μια πολιτεία, παρά το κράτος.

1 σχόλιο:

ΑΡΡ. είπε...



Ο μυθικός εκείνος τύραννος Προκρούστης υπήρξε μέγας πούστης.
Διο και ο Αθηναίος ήρως Θησεύς τού έχωσε τελικώς όλο του το παλούκι,
πράξιν γενναίαν ήνπερ επικροτήσαντες κατεχάρησαν τότε όλοι οι θεοί.
Και το οποίον παλούκωμα ασυνειδήτως νοσταλγούσι και σήμερον
όσοι πουστοπαρελαύνοντες ξέονται οθωμανικώς
εις την ποιμενικήν ράβδον των ελληνικής αλήθειας.