ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021

Μπλίνκεν: «Δώστε κίνητρα» στην Τουρκία

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Αμερικανός υπέξ "δώστε κίνητρα στην Τουρκία"...ευτυχώς που βγήκε ο..Μπαϊντενόπουλος.Οι αμερικάνοι δεν χρησιμοποιούν τυχαία συγκεκριμένες λέξεις...Τα λέγαμε εμείς ότι όποιος και να βγεί πρόεδρος στην Αμερική για εμάς δεν αλλάζει τίποτε και θα πρέπει να ετοιμαζόμαστε για πόλεμο.!Αυτό που κάνει η Τουρκία δεν απλώς "επίδειξη δύναμης" αλλά ξεκάθαρη πρόθεση αλλαγής συνόρων. Και καλά κάνουν αφού έχουν βρει τους εθελόδουλους μαλάκες !Για να τα πούμε με απλά λόγια...Η θεά της γειτονιάς είναι το Ισραήλ, το τέλειο 10άρι. Για να την έχουν οι Αμερικανοί δίνουν τα πάντα. Μετά έρχεται το άλλο τούμπανο, η Τουρκία. Πάλι έδιναν και δίνουν πολλά. Τώρα τελευταία δεν κάθεται και συμβιβάζονται με εμάς, το Ντινάκι από το λογιστήριο. Και την βγάζουν/ξεγελούν με μια ΙΟΝ αμυγδάλου.

Ζήτησε από Ε.Ε. ακόμη και προώθηση της παγωμένης ενταξιακής πορείας, εάν η Άγκυρα δείξει θετικό πρόσωπο.

«Κίνητρα» προς τη Τουρκία, περιλαμβανομένης και της προώθησης της ενταξιακής της πορείας, ζήτησε ο νέος ΥΠΕΞ των ΗΠΑ, Άντονι Μπλίνκεν από την Ε.Ε, στο πλαίσιο τηλεδιάσκεψης με τους υπουργούς Εξωτερικών των «27».

Αυτό, αποτελεί στίγμα αναθέρμανσης των ευρωτουρκικών σχέσεων στη πρώτη παρέμβαση-υπόδειξη της νέας διοίκησης των ΗΠΑ. Ο Νίκος Χριστοδουλίδης σημείωσε μετά και την τοποθέτηση του κ. Μπλίνκεν πως μια ανταποδοτική κίνηση εκ μέρους της Τουρκίας θα έπρεπε να είναι η λύση του Κυπριακού.

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

Μμ. είπε...



Δώσε κίνητρα (κώλου) στον Τούρκο Ασιάτη
ν' ανεβεί και σστο (ευρώπρωκτο) κρεβάτι.

(Όχι πως οι τύπου Λιγνάδης, Καιρίδης και συναφή δημοκρατικά επαγγέλματα θα είχαν και μείζον πρόβλημα δηλαδή...)