ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021

Το παρελθόν δίνει απαντήσεις.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Το παρελθόν δίνει απαντήσεις. Στην αρχαία Αθήνα υπήρχαν οι Γυναικονόμοι, που περιπολούσαν τα ήθη των γυναικών σε δημόσιο ΚΑΙ ιδιωτικό περιβάλλον. Είχαν εξουσία επιβολής προστίμων και αναγραφής ονομάτων απείθαρχων τσουλιών σε πινακίδες επί πλατάνων. Σήμερα θα το αποκαλούσαμε  Whore patrol!

Πάντως αν αυτό γινόταν σήμερα, δεν νομίζω να έχουμε αρκετούς πλατάνους εγχώρια για τα ονόματα ολονών. Παίζει να πρέπει να εισάγουμε ή να φυτέψουμε μαζικά. Για αυτό πρέπει να το έχουμε στην ατζέντα μας για μια πράσινη Ελλάδα το 2022.

4 σχόλια:

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Δεν φανταζομαι η εκφραση " χαιρετα μου τον πλατανο" να βγηκε απο αυτα που εγραψες!!!


Αχαχαχαχαχα.......!!!!!!

Τα δαση της Σουηδιας να φυτεψεις.....δεν. Αστο. Οταν τοχεις το κουσουρι ....

https://www.ant1news.gr/World/article/597412/ollandia-ierodoyles-ekanan-diadilosi-kata-toy-lockdown


ΥΓ- Κανενα ροζιασμενο γεροπλατανο με κορμο διαμετρου 5-6 μετρων για να φαινεται καλα το ονομα διαθετεις ?? Εχω το καταλληλο ονομα στα υποψιν.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΕΓΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΟΝΟΜΑ ΕΧΩ ΣΤΑ ΥΠΟΨΙΝ ΑΝ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΑ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Διάβασα σε επιστημονική έρευνα ότι στην γυναίκα υπάρχει δείγμα dna από όλους τους άντρες με τους οποίους έχει κοιμηθεί το οποίο “ταξιδεύει” μέσα στον οργανισμό της

Οι Αρχαίοι Έλληνες ήταν χιλιετίες μπροστά. Γνώριζαν την φύση της γυναίκας και για αυτό την είχαν σε κανόνες και η παρθενία ήταν σημαντική. Σήμερα βλέπουμε την πραγματική τους φύση και που έχουμε καταλήξει.

ΑΡΡ. είπε...



Η Ελλάς χώρα είναι πανθομολογουμένως ο ομφαλός της γης, σταυροδρόμι των ηπείρων κ.λ.π. Πλην όμως ισχύει κι εδώ το ¨μηδέν καλόν αμιγές κακού¨΄
Επειδή όπως και μία κομβική εμπορική και πολυσύχναστος οδός
έχει κι αυτή πολλούς βιαίους διεκδικητάς και φθονερούς εχθρούς
ως και πολλή ανθρωπορρύπανσι και ηχορρύπανσι.