ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 7 Μαρτίου 2021

ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΝΕΡΑ ...ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ. Η ΣΤΥΓΑ ΕΧΕΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ.!!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ : 

Σε αρκετά μέρη στην Ελλάδα το τελευταίο διάστημα παρατηρούμε το φαινόμενο να υποχωρεί η θάλασσα να τραβιούνται δηλαδή τα νερά...και οι πολίτες να περπατούν εκεί που πριν ήταν θάλασσα. Αυτό το φαινόμενο σαν φαινόμενο δεν είναι τόσο περίεργο, αν δεν υπήρχε το στοιχείο της μαζικότητας παντού. Στο καβούρι, στο παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης , στην Ραφήνα, Αρτέμιδα, Γύθειο, Βόλο...και στην Εύβοια. Βλέπουμε δηλαδή ότι σχεδόν σε όλη την Ελλάδα τα νερά...υποχωρούν.!!

Οι φωτογραφίες είναι από την Εύβοια . Ποτέ πριν τα νερά του ευβοϊκού δεν ήταν τόσο πολύ τραβηγμένα.!! Αυτό δεν είναι μια φυσιολογική άμπωτη ...τέτοια παρατεταμένη και εκτεταμένη δεν έχει ξανασυμβεί στα χρονικά (διαρκεί τουλάχιστον δύο εβδομάδες τώρα)....Είναι προσεισμικά φαινόμενα. Ξέρουν πως έρχεται μέγας σεισμός στο.κορινθιακό ...απ το 2018 τουλάχιστον μιλούν δια κατολισθήσεις στον Κορινθιακό...Το θέμα είναι πόσο αυτά τα φαινόμενα είναι από φυσικά αίτια, η υποβοηθούμενα τεχνολογικώς....Ας προσθέσουμε και την αλλαγή θέσης των μαγνητικών πόλων της γης. 

Έχει  αλλάξει όλο το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο της γης......η συχνότητα Schumman από τους χιλιάδες νέους δορυφόρους στο διάστημα που ακτινοβολούν 24/7 για "γρήγορο ιντερνετ".... έχουμε να δούμε πολλά σε πολύ λίγο. Επί δεκαετίες επενέβαιναν σε έδαφος, υπέδαφος και αέρα με μεταλλαγμένα και αεροψεκασμούς. Τώρα το τερμάτισαν, επεμβαίνοντας και στο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο της γης....με τους 20.000 δορυφόρους που έχουν εμφυτεύσει. Φίλοι στον Βόλο παρατήρησαν το ίδιο γεγονός εδώ και δύο εβδομάδες και στην παραλία του Βόλου...μου λένε ότι ποτέ κατά το παρελθόν δεν υπήρξε κάτι ανάλογο. Διότι κατά τις πανσελήνους το νερό φούσκωνε .Αυτή την φορά όχι μόνο δεν φούσκωσε αλλά εστράφη προς τα πίσω και πρέπει να κατέβεις στο ένα μέτρο περίπου για να πατήσεις νερό.!!! Σοβαρή εξήγηση μην περιμένετε από κανέναν επιστήμονα του σάπιου κατεστημένου. 

Ναι! Εάν και εφόσον δεν εκτονωθεί ένας σεισμός κάπου άλλου π.χ στην Ιταλία με οποιαδήποτε μορφή ενέργειας… τότε ένας σεισμός της τάξεως των 6,5 – 7R είτε σε Ελλάδα, είτε σε Τουρκία, είναι κατά 97% δεδομένος. Τα λέγαμε ΕΔΩ , .." Όταν διαταράσσεται η συνθήκη θερμού και ψυχρού μεταξύ των υδάτινων ρευμάτων…. τότε έρχονται τυφώνες, κυκλώνες κ.λ.π. μέσα σε αυτή την διαταραχή οπωσδήποτε θα υπάρξουν φαινόμενα που επηρεάζουν την θαλάσσια πανίδα των ωκεανών και όχι μόνο. Η Στύγα έχει ξυπνήσει.!!  ". Πολλοί έχουν το ανθρώπινο φαινότυπο… λίγοι πλέουν σε υψηλές συχνότητες – ενέργειες, οι περισσότεροι είναι χαμηλού πνευματικού επιπέδου και αυτό δεν έχει να κάνει με πτυχία, η διπλώματα.

 Υ.Γ Τόσο η Βραζιλία όσο και η Ουρουγουάη βρέχονται από τον ατλαντικό ωκεανό… ανατολική συνέχεια του ατλαντικού ωκεανού είναι η Μεσόγειος θάλασσα… Ηράκλειες στήλες...και έχουν απόλυτη σχέση με τον Κορινθιακό. Δεν νομίζω να συμβεί ακόμα…. αλλά αν κάποια θαλάσσια φαινόμενα συνεχιστούν σε σχέση με την λειτουργία του ήλιου… τότε ο Ισθμός της Κορίνθου θα πάρει «φωτιά» και θα ήταν καλή επιλογή να πάμε στα βουνά.

Υ.Γ 1.  Εδώ και κάποια χρόνια η συχνότητα της Γης ξέρουμε ότι έχει επιταχυνθεί. Αυτό όμως κατά κάποιον τρόπο επηρεάζει και την αντίληψη μας για το χρόνο.!! Ο χρόνος πλέον τρέχει με άλλον "ρυθμό".

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιά βουνά προτείνεις; Καμία ειρωνική διάθεση, αν μπορείς να δώσεις κάποια προσωπική εκτίμηση επί του θέματος _ΤΞ_

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ ΤΞ

Βουνά που από κάτω υπάρχει συμπαγής γρανιτένιος όγκος.!!! Το ότι ο "Μωυσής" μέχρι και τα νερά άνοιξε πιστεύω το αντιληφθήκατε. χα χα χα

Ανώνυμος είπε...

Σίγουρα κάτι συμβαίνει στην Γη

https://www.meteology.gr/synagermos-gia-megali-ifaisteiaki-ekrixi-stin-islandia-pano-apo-18-000-seismoi-mesa-se-mia-evdomada/?fbclid=IwAR2CJKpMRLn6aHAETEswl8kkyUNBRtosniDzzfElGNPAd0pP8bHjBmGKXnI

και δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς κάνουν και οι χιλιάδες δορυφόροι που ανέφερε ο Λύκαστρος θα μπορούσαν ίσως να επηρεάζουν με κάποιο τρόπο το κλίμα προκαλώντας φαινόμενα εναλλαγής ακραίων καιρικών συνθηκών, όπως ζέστη και κρύο κλπ
Το παρακάτω άρθρο αναφέρεται για την πρώτη παρατήρηση του Διαστημικού γνωστού Τυφωέος ή Σέθ η Σέτ


https://www.huffingtonpost.gr/entry/parateretheke-yia-prote-fora-diastemikos-tefonas-pano-apo-te-ye_gr_603fea2fc5b6ff75ac411c34

ΚΙΜΩΝ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Χα ώστε διαστημικός Τυφώνας πάνω απο την Γη.!! Πόσες φορές έχω γράψει φίλε ΚΙΜΩΝ εδώ μέσα ...Ότι δηλαδή αυτό που έρχεται είναι τόσο παλαιό και μεγάλο, που κάποιοι δεν αντιλαμβάνονται τις διαστάσεις του.;;
Πάμε πάλι για μια νέα Τιτανομαχία.....και αυτό το γεγονός μόνο μέσα στην Μυθολογία των Ελλήνων υπάρχει.

ΔΙΟ είπε...

Με καθε επιφύλαξη ώστε να μην πέσουμε σε Νιου Έιτζ προπαγάνδα, η αλλαγή της συχνότητας των παλμών της γης ίσως είναι ο λόγος που έπρεπε να βιαστεί το σύστημα να εφαρμόσει την σύγχρονη τεχνοτυρρανια.

Θα μου πει κάποιος ότι ο κόσμος δε φαίνεται να ξυπνάει , παρόλα αυτά υπάρχουν άνθρωποι που μέσα από αυτή την κατάσταση ξύπνησαν σε ένα βαθμό που η ψεύτικη "ευημερία" των προηγουμένων ετών είχε κοιμήσει. Όχι πολλοί αλλά υπάρχουν.

Ίσως πέρα των εμφυτευμάτων και του τρανς χιουμαν υπάρχει μια φυσική άνοδος του είδους που θα είναι το μονοπάτι για όσους δεν δεχτούν την τεχνητή "αναβάθμιση".

Ανώνυμος είπε...

Ατλαντικός, Μεσόγειος, Κορινθιακός! Δηλαδή, θες να πείς ότι πρέπει να τα βλέπουμε σαν ενιαίο πακέτο, δηλ. κάπως σαν μιά (συνεχή) κεντρομόλο σπείρα ελαττουμένου μεγέθους; (Magnitude spiral-in.)

Πολύ ενδιαφέρον!!!

Κάπως έτσι τα είδαν και οι Άτλαντες κάποτε, και το ένα επιθετικό σώμα τους έφτασε στη Ναύπακτο. (Όπου πέρασαν μερικοί μέσα απ' τις γραμμές των δικών μας, αλλά με βαρύτατες απώλειες των υπολοίπων. Μετά, αυτοί εξοντώθηκαν στην Όθρυ από τις οπισθοφυλακές μας.)

Φαίνεται πως μεταναστεύσεις και πόλεμοι κάποιων λαών ακολουθούν πολύ συγκεκριμένα γεωδαιτικά μονοπάτια.

Ανώνυμος είπε...

@12:23 όλα τα μασίφ είναι ίδια; _ΤΞ_

Ανώνυμος είπε...

Χωρίς γεωλογικές γνώσεις, διαισθάνομαι πως εδώ ΔΕΝ "παίζει" σεισμός τύπου Ινδονησίας 2004 - τεχνητός τότε, με κολοσσιαίο τσουνάμι - αλλά έκρηξη ηφαιστείου (Αίτνα, Στρόμπολι, Σαντορίνη...)
Άρα το τσουνάμι είναι σιγουράκι...
Έχουμε εικόνα από άλλες χώρες; Άλλα ηφαίστεια ανά την υδρόγειο;;Στο YellowStone όλα καλά;;
Ν.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Φαίνεται πως μεταναστεύσεις και πόλεμοι κάποιων λαών ακολουθούν πολύ συγκεκριμένα γεωδαιτικά μονοπάτια."

Κάπως έτσι...κάπως έτσι δες εδώ στον χάρτη. Πάρε έναν χάρακα και τράβα μια γραμμή απο τον κόλπο του Μεξικού μέχρι την Ελλάδα. Υπάρχει γεωδαιτικό μονοπάτι που ακολουθεί το ρεύμα του Gulf Stream , το οποίο δημιουργείται στον Κόλπο του Μεξικού μετά κατευθύνεται στην Βόρεια Ευρώπη , και ένα τμήμα του περνάει από τις Ηράκλειες Στήλες και κατευθύνεται στην Μεσόγειο....μέσα από το Χάσμα της Ιθάκης κατεβαίνει προς τα κάτω.
https://www.earthquakes.gr/loc_eq/earthquakes-world.asp

Η ψυχή – μήτρα του κόσμου – Αρκαδίας, ενεργοποιεί δια της ουράνιας οδού την Στύγα, δηλαδή το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο – ισχύς της γαίας… είναι γνωστό ότι η Γαία διαθέτει ένα μεγάλο ηλεκτρομαγνητικό ρεύμα – πεδίο όπως διακρίνει κάποιος σε μια γραμμικά δισδιάστατη χαρτογράφηση του πλανήτη. Οι Λατίνοι καλούσαν την Γαία – Αίγα, ως Tellus – uris, δεικνύοντας έτσι τα τελουρικά ρεύματα του χώρου

Οι υπάρχουσες καιρικές συνθήκες και τα στοιχεία όπου διέπουν την μέχρι τώρα ισορροπία του συστήματος, βρίσκονται υπό νέα διαπραγμάτευση, και αυτή η κατάσταση αποτελεί μέρος του Τρωικού, η Ατλαντικού πολέμου. Το 98% των ακραίων (με τα σημερινά δεδομένα του όρου ακραίων), πάσης φύσεως καιρικών φαινομένων δεν είναι αποτέλεσμα νέων οπλικών συστημάτων εκ μέρους των μεγάλων Δυνάμεων, ούτε μέρος της ποταπής και εκτός ελέγχου ζωής και βίου του σημερινού μιξοπίθηκου, ζούμε και βιούμε κάτι το οποίο έχει επαναληφθεί πολλές φορές στον πλανήτη Αίγα.

Οι καιρικές συνθήκες θα διασαλευτούν σε μεγάλο βαθμό, ώστε κατά τόπους παγετώνες αλλά και μεγάλες πλημμύρες θα πλήξουν την Γαία – Αίγα. Οι σεισμοί ως γεγονός καταγράφονται με ταλαντωτές σεισμογράφους από τα… αστεροσκοπεία(!) Kαι παρουσιάζονται με γραμμικές απεικονίσεις ομοίως με αυτές των προγραμμάτων μουσικής ενός Η/Υ που απεικονίζουν με την σειρά τους γραμμικά τα μουσικά μέλη, και αυτό είναι πολύ φυσικό εάν υποθέσουμε ότι η τρίαινα και σύμβολο του θεού Ποσειδώνα αποτελεί άβακα μουσικού έργου μιας άλλης μακρινής εποχής, μιας εποχής όπου δεν είχε έρθει ακόμα η αρμονία των σφαιρών, με την Λύρα του θεού Απόλλωνα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

…Ποσειδών (ωνος) (Μυθ.) Ο θεός του υγρού στοιχείου ειδικώτερον δε της θαλάσσης. Ήτο υιός του Κρόνου και της Ρέας, αδελφός του Διός και του Πλούτωνος. Είχε το ανάκτορο του εν τω βυθώ της θαλάσσης παρά τας Α Ι Γ Α Σ της ΕΥΒΟΙΑΣ ως εμβλήματα δε την τρίαιναν τον δελφίνα και τον ίππον. Επεκαλείτο «Σωτήρ» ως θεός της εύδιας και ευπλοϊας γαληνεύων την θάλασσαν αλλά και «Ενοσίχθων» και «Γαιήοχος» κ.λ.π. διότι η εξουσία του επεξετείνετο και επί της γης, ην ηδύνατο να κινή δια των σεισμών κατά το δοκούν… (βλ. και Επίτομον Ορθογραφικόν – Εγκυκλοπαιδικό Λεξικόν Ηλίου, σελ. 3602).

Οι χαμηλοί τόνοι, υπόηχοι… άγονται από 20Hz – 0_001Hz. …Αυτή η περιοχή του ακουστικού φάσματος χρησιμοποιείται στη σεισμολογία για την παρακολούθηση των σεισμών. Οι υπόηχοι μπορούν να διαδοθούν σε μεγάλες αποστάσεις, ειδικά μέσα σε στερεά ή υγρά μέσα και να παρακάμψουν εμπόδια χωρίς σημαντική εξασθένιση… η υπόδειξη των χαμηλών τόνων – υπόηχων, ως μέσον μέτρησης των σεισμών επί των στερεών και υγρών είναι πολύ σημαντική τόσο για το εμφανές του ζωδίου του Αιγόκερου, όσο και για τον Όρκο της Στύγας.


Οι υπόηχοι μπορούν να παραχθούν και από φυσικά φαινόμενα, όπως η κακοκαιρία (ιδιαίτερα από τυφώνες και σίφωνες), οι χιονοστιβάδες, οι σεισμοί, τα ηφαίστεια, τα μετέωρα, οι καταρράκτες, το σπάσιμο των παγόβουνων, το σέλας και οι αστραπές. Η μη γραμμική αλληλεπίδραση των κυμάτων κατά τη διάρκεια μιας καταιγίδας στον ωκεανό παράγει υπόηχους με συχνότητα περίπου 0.2 Hertz, που είναι γνωστοί και σαν φωνή της θάλασσας….

Ο νέος μεγάλος μυθοθυμολογικός κύκλος ξεκίνησε επίσημα τον Δεκέμβριο του 2004 έγινε ο 1ος μεγάλος σεισμός των 9 R στην περιοχή της Σουμάτρα. Στα τότε δελτία ειδήσεων λέγαν ότι «αλλάξαμε εποχή», τι να εννοούσαν άραγε; Από τότε και μέχρι τώρα είναι σπάνιο γεγονός τόσο στις απαρχές, όσο ειδικότερα και στις εκβολές της λεκάνης της Τηθύς, όπου είναι ο σημερινός Ειρηνικός ωκεανός, να γίνονται σεισμικές δονήσεις κάτω των 6 R. θεός των σεισμών ήταν ο Ποσειδάων που χρησιμοποιούσε για αυτόν τον παράλογο μουσικό σκοπό, την τρίαινα του… Η τρίαινα, η άλλως πεντάγραμμο αποτελεί μουσικό όργανο μιας άλλης απώτατης εποχής, μιας εποχής όπου δεν είχε έρθει ακόμα η φωτονιακή μουσική δια της λύρας του θεού Απόλλωνος. Έτσι μπορούμε να έχουμε μια αρχική εικόνα ότι το φως, ο ήχος και ο σεισμός έχουν ως …παγάν αενάου φύσεως…. το Σύμπαν, τους αστερισμούς και τα τελουρικά ουράνια ύδατα, απλά αυτά τα τρία εκφράζονται με διαφορετική κυματική ταλάντωση και για αυτό διαφέρουν στην έκφραση τους προς τη ύλη.

Έχω την εντύπωση ότι ο Ειρηνικός ωκεανός μέσα σε αυτόν τον αιώνα θα αποτελέσει τον βόρειο, η νότιο πόλο του πλανήτη Γαία. Η τρίτη βασική αιτία που έγινε ο β΄ Παγκόσμιος πόλεμος και η πρώτη βασική αιτία του γ΄ παγκόσμιου πόλεμου που έχει ξεκινήσει επίσημα από το 1991, είναι η κλιματική αλλαγή το μέγεθος αυτής, και το ποιος θα επικρατήσει μετά από αυτή. Τα Βαλκάνια, η Μέση Ανατολή και εν μέρει η βόρειο Αφρική είναι ζωτικοί χώροι – λάρνακες της Ηούς – Ζωής.

Και κάτι ακόμα... η αλλαγή των καιρικών συνθηκών όπου εμφανέστατα διακρίνουμε, δεν γίνονται μόνο στο εξωτερικό μας περίγυρο, αλλά και στον εσωτερικό μας περίγυρο και αυτό είναι κάτι το πολύ φυσιολογικό. Κάποιες αλλαγές που διακρίνουμε μέσα μας.. σε όλα τα επίπεδα… εκεί οφείλονται.. έσωμεταλλασσόμεθα για αυτό που έρχεται.. και όποιος αντέξει.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ Ν

Τραβήχτηκαν και τα νερά στο Ποντικονήσι στην Κέρκυρα.!! Δεν χρειάζεται να έχει κανείς γεωλογικές γνώσεις για να καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά.!