ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021

Απονεμήθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ τα βραβεία Γκόλντεν Γκλομπς

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Στην σάτιρα τίποτα δεν είναι τυχαίο και πάντα κρύβονται μεγάλες πικρές αλήθειες πίσω της. Κανονικά θα έπρεπε να κάνουμε δημοσκόπηση..που να ρωτάει : Είσαστε ευχαριστημένοι από το ξύλο που φάγατε;; 1) Ναι..2) Μάλλον Ναι...3) Έχουμε φάει και καλύτερο.

 Σε αίθουσα της ΓΑΔΑ πραγματοποιήθηκε χθες η λαμπερή τελετή απονομής των Χρυσών Γκλομπς από την ΕΛΑΣ, σε μέλη των ΜΑΤ που αναδείχθηκαν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους.

Η απονομή των Γκόλντεν Γκλομπς, ή Golden Globs στα αγγλικά, είναι ένας νέος θεσμός που καθιερώθηκε πέρυσι από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για να τιμήσει τα μέλη των ΜΑΤ που «επέδειξαν ιδιαίτερο ζήλο κατά την άσκηση των καθηκόντων τους» όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Η βράβευση ακολουθεί το πρότυπο των Golden Globes των ΗΠΑ, με αντίστοιχες κατηγορίες βραβείων όπως αυτή του πρώτου βίαιου ανδρικού ρόλου και καλύτερης σκηνοθεσίας περιστατικού.

Σας προτείνουμε:

«Θέλω να ευχαριστήσω το Θεό και τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία, να δείξω όλα αυτά για τα οποία είμαι ικανός, και που με άφησε ελεύθερο να αναδείξω ακόμα περισσότερο τα ταλέντα μου» δήλωσε συγκινημένο μέλος των ΜΑΤ που έλαβε το πολυπόθητο αγαλματίδιο σε μορφή γκλομπ για τη συμβολή του στο ξυλοφόρτωμα πολιτών.

Υπενθυμίζεται, επίσης, ότι η ΕΛΑΣ έχει βραβευτεί πρόσφατα και με το Νόμπελ Χημείας, ως αναγνώριση για την πολυετή έρευνα της στην επίδραση των χημικών πάνω στους Έλληνες πολίτες.

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

kakos04 είπε...

Καλημέρα , γράφε ότι κάνεις χιούμορ γιατί μερικά ταλέντα θα το πιστέψουν στα αλήθεια ....Είναι απαράδεκτοι για τα βίντεο στη Νέα Σμύρνη και όχι μόνο , ότι και να έγινε από την στιγμή που δεν κινδύνευαν το ξύλο από 15+ ματ σε έναν άοπλο είναι απαράδεκτο . Να τους δω όταν θα βγουν οργανωμένα τα λαθροόρκ , γιατί νομίζουν ότι θα έχουν πάνω τους τις γεμιστήρες του Schwarzenegger στο Terminator , δεν θέλουν συμμάχους συμπολίτες τους .