ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 7 Μαρτίου 2021

Όποιος από τη ΝΔ, το ΑΝΣ, το ΚΥΣΕΑ και τη ΓΔΑΕΕ βάλει την υπογραφή του για το έκτρωμα MMSC που έγινε φρεγάτα, θα τον πάρει ο γεροδιάολος.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Για πόσο θα συνεχίζετε το σκάνδαλο των MMSC - LCS κύριοι της ΝΔ;;  Για να σας τραβήξουμε πάλι το αυτί. Θα το βουλιάξετε το ναυτικό, επειδή οι καρεκλοκένταυροι ήταν άχρηστοι να αξιοποιήσουν σωστά τα ναυπηγεία; Θα δρά το 2040 το ναυτικό μας με mmsc- lcs flight 3, όπως τις ονομάζει ο εκπρόσωπος της LM. Είμαστε σοβαροί; Πως επιτρέπετε εσείς οι στρατιωτικοί που θα πεθάνετε για την πατρίδα να σας φέρνουν βόλτα οι πολιτικοί;;

Τα λεφτά είναι δικά μας, του λαού και θέλουμε τη καλύτερη επιχειρησιακή επιλογή για το ναυτικό μας και όχι υποσχέσεις για πολιτική στήριξη και θέσεις εργασίας. Τα ναυπηγεία να χρεοκοπήσουν και να ξεκινήσουν από το 0, χωρίς να βασίζονται στο ναυτικό, αλλιώς να βάλει ο DFCgov το χέρι στη τσέπη και να τα πάρει αυτός χωρίς να απαιτεί ο πρέσβης και η Lockheed Martin να θυσιάσουμε το ναυτικό μας για να αμβλύνει τη ζημιά του αποτυχημένου project της. 

Πως γίνεται τα lcs το USN να τα προορίζει για περιπολικά στη θέση των cyclone και σε εμάς να τα πουλάνε σαν φρεγάτες;; Τι φρεγάτες είναι αυτές με 1 vls mk41 των 8 κελιών, με ένα για τον πούτσο  ραντάρ, με ξεπερασμένο σόναρ captas 2 την ώρα που η Τουρκία παίρνει 6 type214; Ούτε sm6/ sm2 φέρουν για αεράμυνα περιοχής, ούτε σόναρ τρόπιδας, ούτε αυτονομία έχουν και είναι και κοστοβόρα.

Καίνε περισσότερο καύσιμο από τα ΑΒ. Πως θα βασιστούμε στις MMSC. Οι Ολλανδοί και οι Άγγλοι, ακόμα ακόμα και οι εχθροί μας οι Γερμανοί μας δίνουν κορυφαία πλοία με πολυστρωματική αεράμυνα. Όποιος από τη ΝΔ, το ΑΝΣ, το ΚΥΣΕΑ και τη ΓΔΑΕΕ βάλει την υπογραφή του για το έκτρωμα MMSC που έγινε φρεγάτα, θα τον πάρει ο γεροδιάολος. Ακούς Μητσοτάκη;; Θα ψάχνεις τις ψήφους στις εκλογές και θα έχεις θέμα και από τα δεξιά και από τα αριστερά. Κόψε τις μαλακίες με το ναυτικό, γιατί πολλοί θα βρεθείτε στη δικαιοσύνη. Εμείς θέλουμε φρεγάτες για πόλεμο και όχι περιπολικά. Άμα τις θεωρεί φρεγάτες το USN ας τις πάρει για τον εαυτό του. Εμείς πάντως αντί για mmsc, τις γαλλοιταλικές fremm (ffgx) είδαμε πως διάλεξαν για το ναυτικό τους και όχι την τράτα της LM. Ντροπή σας κύριοι του Ναυτικού να μην έχετε χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι του Κούλη.

O λαός είναι με το ναυτικό και τον κάθε Σαλιαρη και όχι με τους μαλάκες που μετράνε γαλόνια και φοβούνται μη χάσουν τη θέση τους σε κάθε κρίση. Καιρός να σπάσει η παράγκα της LM μέσα στο υπουργείο. Δεν είμαστε τσιφλίκι της Lockheed Martin.

Δεν υπάρχουν σχόλια: