ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021

ΕΚΤΑΚΤΟ: Τραγωδία για την οικογένεια Dassault σε αεροπορικό δυστύχημα

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Πέθανε μετά από επτά μήνες από την μυστική του επίσκεψη στην Ελλάδα και την συνάντηση του με τον Κεριάκο Μητσοτάκη.!! Δεν ήξερε;; Δεν ρώταγε με ποιόν αρχιγκαντεμόσαυρο πήγαινε να συναντηθεί ;; Έχει κανείς πλέον καμμιά αμφιβολία για το πόσο αρχιγκαντέμης είναι ο Κεριάκος;; Με όποιον συναντιέται και τον ακουμπά...είναι σίγουρο ότι θα πάθει κάτι. Τι φρεγάτες και Ραφάλ..ο τύπος είναι το καλύτερο όπλο.!! Στείλτε τον στην Τουρκία..και σε λίγο η Τουρκία δεν θα υπάρχει στον χάρτη. Τι παιδί και αυτό...Απαγόρευσε τις βόλτες στην θάλασσα και έφυγε η θάλασσα .Μέχρι και αυτή τον δουλεύει. Λίγο ακόμα Μωυσή και θα πάμε Μύκονο με ποδήλατο και κωδικό 6.!

Όπως μεταδίδει το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, ο Γάλλος δισεκατομμυριούχος πολιτικός Ολιβιέ Ντασό (Olivier Dassault) έχει χάσει τη ζωή του σε αεροπορικό δυστύχημα, όταν συνετρίβη ελικόπτερο επί του οποίου επέβαινε. Η είδηση επιβεβαιώνεται από γαλλικές κοινοβουλευτικές πηγές, αλλά και άλλες που σχετίζονται με τη διερεύνηση του δυστυχήματος.

Πρόκειται τον εγγονό του Μαρσέλ Ντασό (Marcel Dassault), ιδρυτή του γαλλικού αεροναυπηγικού κολοσσού Dassault Aviation, από τον οποίο η Ελλάδα προμηθεύεται μαχητικά αεροσκάφη (Mirage, Rafale), ενώ είναι κατασκευαστής πολιτικού τύπου (business jets) αεροσκαφών παγκόσμιας αναγνωρισιμότητας.

Ο εκλιπών είχε ενεργό ρόλο στον οικογενειακό επιχειρηματικό όμιλο, καθώς ήταν πρόεδρος “στρατηγικής και ανάπτυξης” (president of strategy and development), πέραν της ενεργού ανάμειξής του με τη γαλλική πολιτική σκηνή.

ΠΗΓΗ


2 σχόλια:

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

χχχχμμ...

https://en.wikipedia.org/wiki/The_International_(2009_film)

Μμ. είπε...



Αυτή η εβραιόσαυρα δεν παίζεται με τίποτα λέμε.
Είναι ένα Βιβλίο ΓκαντεμοΓκίνες από μόνος του, συν ένα ¨Ταλμούδ για αυτόχειρες σατανομάρτυρες¨ δωρεάν πακέτο.

ΥΓ:
Γκαντέμης, παραφθορά του ¨κακοδαίμων.¨ (Κακοδαίμων > κακονταίμων > καντέμων > καντέμης > γκαντέμης.