ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021

O χρήστης Kyriakos Mitsotakis αισθάνεται σαν persona non grata στην τοποθεσία ίντερνετ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Και το τελευταίο για σήμερα γιατί αν καθίσω στον υπολογιστή θα γράφω μέχρι αύριο με το υλικό που βρίσκω σε κάθε refresh . Ώρα να πάω να δω καμμιά ταινία γιατί "αργία (ένεκα της καραντίνας) μήτηρ πάσης κάκιας".

Σύμφωνα με ερμηνεία μεγάλου φιλοκυβερνητικού καναλιού της παρακάτω δημοσκόπησης έλαβαν
😡 58,2% των τηλεθεατών ένιωσαν οργή και αγανάκτηση μόλις άκουσαν το όνομα "ΣΥΡΙΖΑ" στο διάγγελμα του κ. Πρωθυπουργού. Επιτελείς του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος πιστοποίησαν ότι και μόνη η αναφορά του ονόματος του εν λόγω κόμματος επιφέρει ενόχληση στο σύνολο των πολιτών, γεγονός που τους αναγκάζει πλέον να συστήσουν στον Αρχηγό της χώρας να χρησιμοποιείται ηχητικό μπιμπ μόλις αναγκάζεται να χρησιμοποιεί στα διαγγέλματα του το όνομα του παραπάνω κόμματος.
👍 27,4 % των τηλεθεατών έδειξαν πλήρως ικανοποιημένοι από το περιεχόμενο του διαγγέλματος.
❤️ 5,4% το οποίο αποτελείται από γυναικείο πληθυσμό αυθόρμητα έδειξαν τον έρωτα τους στο πρόσωπο του κ. Πρωθυπουργού.


😃 4,9% δήλωσαν ιδιαίτερα χαρούμενοι και ευτυχισμένοι βλέποντας τον πρωθυπουργό σε νέο διάγγελμα αλλά και για τον τρόπο διαχείρισης εκ μέρους του, της ομολογουμένως δύσκολης κοινωνικής κρίσης.
😢 1,5% των τηλεθεατών συγκινήθηκαν από το ανθρώπινο πρόσωπο του κ. Πρωθυπουργού αναγνωρίζοντας τον πόνο, τον κόπο κι τις προσωπικές του θυσίες για την ευτυχία και ευημερία του λαού.
🤥 0,2% των τηλεθεατών έδειξαν έντονα σημάδια ανησυχίας για την εξάντληση που όπως δήλωσαν διέκριναν στο βλέμμα του μεγάλου των Ελλήνων ηγέτη, γεγονός που μεταφράζεται ως ενδιαφέρον για την υγεία του και τις αντοχές στον αγώνα που δίνει
😯 τέλος το ελάχιστο ποσοστό 0.2% των εναπομεινάντων άπιστων Θωμάδων για τις ικανότητες αλλά και την πυγμή του των απανταχού Ελλήνων ηγέτη, επέδειξαν τελικώς την έκπληξη και τον θαυμασμό τους προς αυτόν .
Η συνολική αποδοχή και η πλήρης εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του των απανταχού Ελλήνων Ηγέτη είναι εμφανή και δίνουν δύναμη στον Κυβερνήτη να συνεχίσει απρόσκοπτα το έργο του  .

O χρήστης Kyriakos Mitsotakis αισθάνεται σαν persona non grata στην τοποθεσία ίντερνετ.(και όχι μόνο εκεί πλέον).


 Υ.Γ ΝηστιΚούλης: Μήπως σας περισσεύει κανά like να πάρω τυρόπιτα;

Οικοθεν νοείται ότι η δημιουργία του Καλλιτεχνικό Τμήματος αυτής της μάντρας είναι ελεύθερη για copyleft.
 
O Δον Τοιχωτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: