ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021

Δυναμώστε τον οργανισμό σας και μην διαβάζετε ότι λέγεται η γράφεται απο τους τηλεμαιντανούς

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ : 

Διαβάζω ΕΔΩ , τι μας λέει η παιδίατρος Ελένη Ιασωνίδου αναφερόμενη στις μακροχρόνιες επιπτώσεις της νόσου, τη λεγόμενη long covid, λέει: 

«Εγώ νόσησα ήπια στην αρχή, ως μια απλή ίωση. Στις είκοσι ημέρες ήμουν έτοιμη να λιποθυμήσω και με είδε καρδιολόγος που βρήκε περικαρδίτιδα από τον ιό. Αυτή η επίπτωση δεν είναι μόνο για μένα ή για συνομήλικους μου, είναι και για παιδιά. Δεν έχει σημασία η ηλικία, το ξαναλέω, ή τα υποκείμενα νοσήματα.

Μπορεί να μην πεθάνεις από κορονοιό αλλά να πάθεις long covid, μια διαφορά που δεν έχει επικοινωνηθεί. Υγιή και αθλητικά άτομα έχουν πάθει long covid, αθλητές έχουν χάσει τους ολυμπιακούς αγώνες από τις μακροπρόθεσμες συνέπειες της νόσου. Για να καταλάβετε, στην πρώτη καραντίνα έβγαζα αυστηρό πρόγραμμα αεροβικής μιας ώρας και σήμερα δυσκολεύομαι να περπατήσω ή να ανέβω μια σκάλα ή μια ανηφόρα! Η αξονική μου βγήκε καθαρή όμως αντιμετώπισα νευρολογικά προβλήματα, επώδυνη ουλίτιδα, δέρμα σαν καμένο, δύσπνοια που συνεχίζεται κτλ. Δηλαδή μιλάμε για μία νέα νόσο που μοιάζει με κάποιες άλλες παλαιότερες όμως αυτές προκύπτουν από την Covid-19».
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Τα έχει κάνει αχταρμά η παιδίατρος και αυτό σας το λέει κάποιος που έχει νοσήσει. Τις τελευταίες εβδομάδες όλοι βλέπουμε που το πάνε...και δεν είναι άλλο από τα ΠΑΙΔΙΆ. Ας δούμε κατάματα λοιπόν την πραγματικότητα.Ο ανεμβολίαστος είναι εκτεθειμένος;; Είναι και τέλος περιστατικού και φυσικά μπορεί να πάθει όλα αυτά. Παίζει ρόλο πόσο δυνατός οργανισμός είναι ο καθένας, και ΤΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ακολουθούν στα νοσοκομεία. Για παράδειγμα ΔΕΝ δίνουν αντιβίωση μέγα λάθος.  

Ο εμβολιασμένος είναι εκτεθειμένος;; Και αυτός είναι αφού αποδεδειγμένα πλέον μολύνεται. Συνεπώς μπορεί και ο ίδιος παρόλο που λόγω του εμβολίου να μην νόσησε βαριά μπορεί να πάθει μεσοπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα τα ίδια. Πουθενά δεν υποστηρίζεται ότι ο εμβολιασμός, με τα υπάρχοντα εμβόλια, προστατεύει από τις παρεπόμενες επιπλοκές της νόσου. Μόνο στην ένταση της νόσησης βοηθά, για όσο χρονικό διάστημα βοηθά. Στο ίδιο καζάνι βράζουμε όλοι για αυτό ... συνέλθετε και πάρτε το απόφαση και δεν σημαίνει ότι επειδή κάποιοι έχετε ένα πιστοποιητικό εμβολισμού λύσατε το κάθε πρόβλημα σας με τον ιό και θα τρέχετε ανέμελα στα λιβάδια.
 
Όλα τελικά αποδεικνύεται ότι είναι καθαρά θέμα οργανισμού του καθενός και σε τι κατάσταση αυτόν θα τον βρει ο ιός. Γιατί αργά ή γρήγορα όλοι θα συναντηθούμε και θα ξανασυναντηθούμε μαζί του. Μην παραμυθιαζόμαστε με φρούδες ελπίδες επειδή απλά μας βολεύουν. Φιλαράκι εμβολιασμένο με 2 δόσεις εμβολίου, και κόλλησε και νόσησε πολύ πιο βαριά από μένα που δεν έχω εμβολιαστεί.

Είναι μια σκατοκατάσταση που απλά μας έτυχε στην βάρδια μας και το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τηρούμε ΟΛΟΙ κάθε πρόσφορο βασικό μέτρο προστασίας μέχρι να μείνουμε όσοι τελικά αντέξουμε ή μέχρι να βγει κάποιο πιο ουσιαστικό φάρμακο για την αντιμετώπιση όλων αυτών
Αυτή η αύξηση που παρατηρείται των "ξαφνικών θανάτων" και μάλιστα σε νέους ανθρώπους δεν μπορώ να υποστηρίξω ότι οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στον κορονοιό, κάτι άλλο παίζει .Ο ιός, χωρίς να τον υποτιμώ, είναι Άγγελος..μπρος την απύθμενη σκατοψυχία των "επιστημονισκων", πολιτικών και τηλεμαιντανών...περισσότερο εμπιστεύομαι τον ιό παρά αυτούς.
 
Οι καραντίνες πάντως όπως συνδυάστηκαν με υστερία, ακινησία, πολυφαγία, στρές και τρόμο καθώς και η όλη καταθλιπτική, φοβική πραγματικότητα και η συνεχώς κατασταλτική πολιτική με δυστυχία, μέτρα και ποινές σίγουρα δεν βοήθησαν ούτε βοηθούν τον οργανισμό κανενός μας. Στην ουσία με την long covid δεν καθαρίζεις σήμερα με ένα εμβόλιο. Όποιος φυσικά θέλει ας κάνει όσα εμβόλια θέλει. 
 
Με το /τα συγκεκριμένο/α ΔΕΝ καθαρίζεις ΟΥΤΩΣ ή ΆΛΛΩΣ..γιατί ΔΕΝ είναι εμβόλια...Μόνο τον ΤΊΤΛΟ έχουν..Δεν δύνανται να κατασκευαστούν εμβόλια για ΚΟΡΩΝΟΙΟΥΣ που συνεχώς μεταλλάσσονται...Η συγκεκριμένη κυρία..τονίζει την "βαρύτητα" του long covid (μάλιστα και ως προσωπικής της εμπειρία..) ..ενώ..σιγή ιχθύος για τις παρενέργειες των συγκεκριμένων σκευασμάτων που έχουν ήδη καταστρέψει τις ζωές πολλών..
 
Για μένα το ΔΆΣΟΣ είναι η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΉ ΔΙΚΤΑΤΟΡΊΑ, η απροκάλυπτη ΚΟΡΟΪΔΊΑ, η κατάλυση κάθε δικαιώματος και στοιχειώδους ελευθερίας, η ΣΥΝΑΊΝΕΣΗ των μαζών κτλ...κτλ...
Νομίζω ότι 19 μήνες είναι ΑΡΚΕΤΟΊ για να "δει" (οποίος θέλει) την αληθινή διάσταση αυτής της κατάστασης. Δυστυχώς πολλοί...έχουν "παγιδευτεί" στο πρόβλημα ενός μικρομεσαίου ιού που πλέον φθίνει και σε ισχύ καθώς καθίσταται ενδημικός, ..ανεξαρτήτως μεταλλάξεων που θα εργαλειοποιουνται στο διηνεκές...από του φωστήρες. !!

 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εμβόλιο θα πει σουτάρεις τον ιό στον κώλο ενός ψοφάλογου, αυτό φτιάχνει αντισώματα και κάπως τα μαζεύεις και τα βάζεις σε μία φιάλη. Αυτό ξέρω εγώ για εμβόλιο. Υπ' όψιν ότι ρώτησα κάποτε τον παιδίατρο αν όντως ισχύει ότι τα εμβόλια περιέχουν υδράργυρο. "Τώρα όχι" μου απάντησε.
Αυτό που δίνουν δεν είναι εμβόλιο. Το 'χεις γράψει και 'συ. Στο μη παρ' έκει, στους καταδικασμένους δηλαδή, το δίνουνε σαν έσχατη λύση...
Τώρα με τα περί "λονγκ κόβιντ" γελώ. Δυστυχώς ο νέος μεσαίωνας είναι προ των πυλών. Θα δηλώνεις επιστήμονας και θα σε τουφεκάνε (άδικο θα 'χουν;). Κι αν δεν το κάνει "ο λαός" θα το κάνουν οι αντ' αυτού δικοί τους...

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Η επιστημη κατηντησε κουτσομπολιο σαν τις κυρα κατινες ...τα μαθες γαμιεται καλε η ταδε αρα γιαμιουνται ολες οι ταδε.
Επαθε αυτη οτι επαθε δεν εξεταζει το γιατι σε αφηνει εσενα με την αισθηση οτι θα το παθεις και εσυ και τα παιδια σου.
Θελω να δω οταν καταρευσει ολο το συστημα τι σκατα θα κανουν ολα αυτα τα λαμπρα μυαλα ευχομαι να γαμηθουν οπως ολες οι ταδε και δηθεν.

Ανώνυμος είπε...

Δείτε αυτά:

https://www.poey.gr/%ce%bf%ce%b9-%ce%b8%ce%ad%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%bc%ce%b1%cf%82/%cf%85%cf%80%cf%8c%ce%bc%ce%bd%ce%b7%ce%bc%ce%b1-%ce%bf%ce%bc%ce%ac%ce%b4%ce%b1%cf%82-%ce%b1-%ce%b2%ce%b9%ce%bf%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bc%cf%8c%ce%bd%cf%89%ce%bd/

https://www.poey.gr/%ce%bf%ce%b9-%ce%b8%ce%ad%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%bc%ce%b1%cf%82/%cf%85%cf%80%cf%8c%ce%bc%ce%bd%ce%b7%ce%bc%ce%b1-%ce%bf%ce%bc%ce%ac%ce%b4%ce%b1%cf%82-%ce%b2/


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

25 Σεπτεμβρίου 2021 - 8:15 μ.μ.

Ευχαριστώ θα τα μελετήσω με την πρώτη ευκαιρία. Με μια γρήγορη ματιά που έριξα διάβασα την λέξη ΒΙΟΗΘΙΚΗ.!! Μεγάλη υπόθεση να υπάρχει ηθική μέσα στον πυρήνα της ψυχής ενός επιστήμονα. Από εκεί αρχίζουν και ξεκινούν όλα.