ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021

Ετοιμαστείτε για το Ευρωπαικό Υπερκράτος με κεντρική κυβέρνηση , τράπεζα και επιμέρους κυβερνήτες όπως στις ΗΠΑ.


 ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Βλέπουν να υποστελεχώνονται τα νοσοκομεία, που ήταν ήδη στο μαύρο τους το χάλι, και μάλιστα σε περίοδο που περιμένουν έξαρση της πανδημίας και που έχουν βγει στην γύρα να προσλάβουν με τρίμηνες συμβάσεις όποιον όποιον φτάνει να είναι εμβολιασμένος.
 
Και αντί να ξεσηκωθούν όλοι - γιατί αν τους τύχει η στραβή και θα πρέπει να πάνε νοσοκομείο ή να πρέπει να εγχειριστούν θα ψοφήσουν σαν το σκυλί στ' αμπέλι αβοήθητοι - χαίρονται που τιμωρούν τους ανεμβολίαστους.
 
Το δε έμπειρο νοσηλευτικό προσωπικό που παρέμενε και είναι ήδη ξεθεωμένο τόσους μήνες θα του πέσει επιπλέον δουλειά και θα κάνει και την νταντά στους νέους ανειδίκευτους που θα προσλάβουν. Θα μουρλαθούν στην εφημερία. Από γνωστό μου μαθαίνω ότι έκαναν τρεις διπλοβάρδιες αυτή την εβδομάδα. Σε κανά 2-3 εβδομάδες που θα κλατάρουν από υπερκόπωση θα αρχίσουν τα ζόρια...
είπαμε run Forest run!!!!
 
Και πως αλλιώς θα γίνει το επόμενο lockdown;; Με νοσοκομεία που πλέον έχουν μάθει στα δύσκολα;; Με αρκετές πλέον κλίνες μεθ+ τα ιδιωτικά;; Με ένα σεβαστό ποσοστό εμβολιασμένων;; Διώχνεις όσους μπορείς, υποστελεχώνεις τα νοσοκομεία και μετά δεν προλαβαίνεις. Τσουπ ένα ωραιότατο οριζόντιο κλείδωμα αχνοφαίνεται στο βάθος...Και σε μια τέτοια περίπτωση θα σκούζουν οι εμβολιασμένοι που τους μάντρωσαν Για να μην αναφέρουμε ότι αυτή την φορά λεφτά για επιδόματα δεν θα υπάρχουν.

 
Μωρέ καλά τα παθαίνουμε και λίγα μας κάνουν. Τελικά αυτός ο νεοέλληνας θέλει όντως βαρβάτη επέμβαση στο dna του και πάλι αν θα στρώσει. Και να μιλήσουμε και να πούμε σοβαρά γιατί είναι πιθανό ένα νέο lockdowh. Κατά τη διάρκεια του πανικού του COVID-19 και των lockdown που προέκυψαν, η Ιταλία , η Ισπανία και η Γαλλία ζήτησαν έντονα την «αλληλεγγύη» της Γερμανίας, μπλοφάροντας με το ότι θα αποχωρούσαν από την ΕΕ εάν οι απαιτήσεις τους παρέμεναν ανεκπλήρωτες. Παρά την αποτυχία τους να μειώσουν τις κρατικές τους δαπάνες και τα ελλείμματα σε ευνοϊκές οικονομικά εποχές, πιστεύουν ότι είναι δικαίωμά τους να διασωθούν. 
 
Τα υπερβολικά ελλείμματά τους στο παρελθόν μπορούν να εξηγηθούν από την προοπτική της ευρωπαϊκής αμοιβαιοποίησης του χρέους. Πράγματι, αρκετά προγράμματα διάσωσης έχουν ήδη θεσπιστεί κατά τη διάρκεια του πανικού για τον κορωνοϊό. Η ΕΚΤ ανακοίνωσε ότι θα αγοράσει ομόλογα ύψους 750 δισεκατομμυρίων ευρώ και η ΕΕ συμφώνησε για ένα πακέτο διάσωσης ύψους 540 δισεκατομμυρίων ευρώ . Δυστυχώς, ο ηθικός κίνδυνος (moral hazard) που συνεπάγεται η δημιουργία του ευρώ, όχι μόνο επηρέασε τις υπερβολικές κρατικές δαπάνες πριν από την κρίση του κορωνοϊού, αλλά πιθανότατα επηρεάζει και τις αντιδράσεις των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων απέναντι στην επιδημία.
 
Το κόστος των lockdown και της κρατικής διάσωσης πολιτών και εταιρειών είναι τεράστιο. Μια κυβέρνηση πρέπει να εξετάζει προσεκτικά την απόφαση επιβολής ενός δαπανηρού κλειδώματος της κοινωνίας. Τι γίνεται όμως εάν μια κυβέρνηση μπορεί να εξωτερικεύσει ένα μέρος του κόστους αυτού του κλειδώματος σε άλλους, μέσω της δημιουργίας νέων χρεών ή μιας διάσωσης;; Εάν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, όπως συμβαίνει στην ευρωζώνη, είναι πιο πιθανό μια κυβέρνηση να κηρύξει lockdown και να πορευτεί με αυτό για ένα μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αντί να άρουν τους περιορισμούς όσο το δυνατόν γρηγορότερα, οι κυβερνήσεις του νότου τους διατηρούν, επειδή υπολογίζουν σε μια διάσωση και στην υποστήριξη κυβερνήσεων με καλύτερους δημοσιονομικούς ισολογισμούς. 
 
Καταστρέφοντας τις δικές τους οικονομίες, οι κυβερνήσεις των νότιων χωρών στην πραγματικότητα αυξάνουν την πίεση για τη θέσπιση νέων συστημάτων αναδιανομής, και τέλος για ένα ευρωπαϊκό υπερκράτος. Το σκεπτικό, όπως εκδηλώθηκε από τον διαβόητο πρώην υπουργό Οικονομικών της Ελλάδας Γιάνη Βαρουφάκη , είναι: αν δεν μας διασώσετε, θα χρεοκοπήσουμε, οδηγώντας σε μια ευρωπαϊκή τραπεζική κρίση, σε μεγάλες απώλειες για την ΕΚΤ, και σε μια σοβαρή ύφεση. Οπότε, καλύτερα να μας διασώσετε. Έτσι, η δημιουργία του ευρώ μπορεί να ευθύνεται για τα αυτοκτονικά lockdown σε ορισμένες χώρες της ευρωζώνης, που θα είναι πιο μακροχρόνια από ό τι σε άλλα μέρη, με όλες τις επιζήμιες κοινωνικές, πολιτικές, υγειονομικές και οικονομικές συνέπειές τους. Και είναι πιθανό αυτή η κρίση να οδηγήσει σε μια τελική απόφαση για το μέλλον του ευρώ και σε ένα ευρωπαϊκό υπερκράτος. 
 
Το έχω ξαναπεί στην πολιτική τίποτα δεν είναι τυχαίο όσο τυχαίο και αν φαίνεται και τίποτα δεν γίνεται δίχως έναν απώτερο στόχο (εν προκειμένω αφενός η ραγδαία αύξηση κρουσμάτων που προοδευτικά κατά το τέλος Σεπτεμβρίου και τις πρώτες μέρες του Οκτωβρίου οι θάνατοι ημερησίως θα αγγίξουν τους 160 και φυσικά θα τους ξεπεράσουν, τόσους όσους άνοιξε ο τουρισμός το Μάιο και η αγορά και έκτοτε μέχρι τέλος Ιουλίου έπιασαν μονοψήφιο αριθμό, μέχρι που φάνηκε ... η μετάλλαξη Δ. και αφετέρου η παράλληλη υποστελέχωση νοσοκομείων που μπορούν με την σειρά τους να δικαιολογήσουν ένα λοκντόυν λόγω πίεσης του ΕΣΥ και εν συνεχεία μια αξίωση διάσωσης από την ΕΕ και όταν λέμε διάσωση δεν εννοούμε τους απλούς μικρομεσαίους πολίτες που θα την βγάλουν με ψίχουλα).
 
Ψιλά γράμματα γι τους πολλούς που τρέμουν μην πεθάνουν από τον ιό και νομίζουν ότι αυτός είναι το μεγαλύτερο τους πρόβλημα. Αθώα μου εύπιστα του ΣΚΑΙ παιδιά. Και όταν λέμε ευρωπαϊκό υπερκράτος εύκολα γίνεται κατανοητό ότι θα γίνει ένα ομοσπονδιακό κράτος με κεντρική κυβέρνηση και τράπεζα και επιμέρους κυβερνήτες όπως στις ΗΠΑ. Ή μπορεί να γίνουν και δύο ή τρία αν πάμε στο σενάριο της Ευρώπης των Ζωνών.
 
Η ολική καταστροφή στης οικονομίας θα οδηγήσει την παράδοση της χώρας με την συνένωση της σε ένα ομοσπονδιακό κρατικό μόρφωμα και σε μια ξένη ομοσπονδιακή κεντρική κυβέρνηση. Ίσως αυτό το υπερκράτος να είναι η λύση που προκρίνεται απέναντι στην επέλαση της Ευρασίας πράγμα που θα αποτύχει εφόσον η Κ. Ευρώπη εξαρτάται ενεργειακά από το Ρωσικό αέριο και όλοι οι υπόλοιποι παραγωγικά και ειδικά σε αγαθά τεχνολογίας από την Κίνα .Απλά την έχουμε βάψει και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι.
 
Υ.Γ Ένας ακόμα λόγος που ξεκαρδίζομαι με τον κάθε "σωτήρα¨ της Πλατείας που έχει τις λύσεις και κατέχει την μοναδική αλήθεια αλλά και με τα κόμματα της Βουλής που πουλάνε παραμύθι με την οκάτοσακούλα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σχετικά με τα μπουρλεμβόλια...
Αξίζει τον κόπο να το ακούσετε

https://brandnewtube.com/watch/wow-biotech-analyst-destroys-big-pharma-in-bombshell-exclusive_Im9ODzyKa6JyGPW.html