ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

Κεραυνοί και Τσο και λο στην καριόλα λοκχιντ την μαρίν.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Κεραυνοί και Τσο και Λο στην καριόλα  λοκχιντ την μαρίν. Τα αμερικανά μουνόπανα μας έδωκαν στους Γάλλους. Η Αμερική πήρε την Αυστραλία. Αυτό δημιούργησε νέα δεδομένα. Ο πρέσβης και η Αμερική άφησε πολιτικό χώρο και ο Μακρόν διεκδίκησε το συμβόλαιο.Οι συγκυρίες μας έκαναν να γλιτώσουμε την αμερικάνικη ψαρότρατα και να αποκτήσουμε ASTER 30 LRSAM. Και οι τσάτσοι και τα ορφανά του Έπαρχου κλαίνε και οδύρονται από το πρωί. Ας πάρουν τα περιπολικά πούλο και ότι έγινε στο παρελθόν ψωμί κι αλάτι. AUKUS έγινε και εμείς είμαστε ο καφές και το παξιμαδακι για τους Γάλλους. Επιτέλους  ο Θεός του ΠΝ άκουσε τις προσευχές μας!  

32 aster 30 και δεν θα μιλάει καμία κωλόμπα πλέον. Σήμερα κρύφτηκαν όλοι οι αγαπούληδες των διαδικασιών και του ΠΝ πίσω από τις sigma..αυτοί που έσταζαν "μέλι" για τις ψαρότρατες των Ουσαίων. Ακόμα και η Φθήση λέει πως η gowind έχει καλύτερο ραντάρ από την hf2.!!! Και η τράτα που άφησε το λιμάνι της Καβάλας απόψε για να πάει για ψάρεμα παίζει να έχει καλύτερο ραντάρ από τις HF2 χα χα χα .

"Καθώς οι αναγνώστες μας ρωτούν λεπτομέρειες, θα πούμε πως οι FDI HN που θα αγοραστούν θα είναι της πλέον ισχυρής διαμόρφωσης, δηλαδή με 32 ASTER 30.."

Είναι που το ΠΝ δεν ήθελε αεράμυνα περιοχής...Σε όλη τους τη ζωή πλέον αυτοί και ο Κιτς θα κάνουν ρεπορτάζ για ένα πλοίο που ειρωνεύτηκαν και πολέμησαν. Αυτό είναι το κερασάκι στην τούρτα. Τα χαιρετίσματα μας λοιπόν σε όσους ειρωνεύονταν σαν παιδάκια του δημοτικού ότι ο αστερ τρυπάει και σουβλάκι. Με το κόμπλεξ μειναν.

Τελικά έγινε αυτό που θέλαμε εμείς...μια χούφτα άνθρωποι ορθώσαμε ανάστημα και απειλούσαμε θεούς και δαίμονες...αν παίρναμε την ψαρότρατα που είναι μόνο για προστασία μπακαλιάρου.
Μόνο οι Γάλλοι δίνουν επισήμως LRSAM και το πλοίο τους θα έχει CEC. Για να είχαν τα άλλα ευρωπαϊκά πλοία cec με αμερικάνικους πυραύλους θα έπρεπε να ζητήσουμε την άδεια της Αμερικής για αγορά από την ίδια συστημάτων cec. Μετά θα τα έπαιρναν οι άλλες εταιρίες και θα μας τα ενσωμάτωναν.

Οι Γάλλοι εστιάζουν στην μεταφορά τεχνογνωσίας πάνω στα ηλεκτρονικά συστήματα της FDI - GOWIND, παρά στο ναυπηγικό σκέλος. Καλύτερα για εμάς. Δυστυχώς οι συνδικαλιστές ζουν ακόμα. Δείτε τα αποτελέσματα στην ΕΑΒ. Δεν σας είπαμε και το άλλο. Τώρα που το ΠΝ θα πάρει FDI, ετοιμαστείτε για μια νέα εποχή για τα ελληνικά δεδομένα. Σύντομα θα ακούμε πολύ συχνά τον όρο CEC. Cooperative Engagement Capability Δυνατότητα συνεργατικής εμπλοκής.

Οι FDI θα μπορούν όχι μόνο να διαμοιράζονται μεταξύ τους πληροφορίες, αλλά και να κατευθύνουν τους πυραύλους άλλων FDI και των Gowind. Μια δυνατότητα που την έχουν τα αμερικάνικα-αγγλικά-ολλανδικά και γαλλικά πλοία θα την έχει και το Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό.

Μέγα το της θαλάσσης κράτος.

6 σχόλια:

Μμ. είπε...


ΟΛΕ,ΟΛΕ,ΟΛΕ (και εκτός σοβαρού απροόπτου)

ΤΑ ΠΗΡΑΜΕ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ, ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΆΓΚΥΡΑ ΤΩΡΑ!

Ο θεός της αλήθειας, ελευθερίας, λογικής
άρα και της Ελλάδος (οι άλλοι είναι απλές φανατίλες οδοντόκρεμες)
ακούει τους ψυχωμένους και απροσκύνητους πατριώτες
και χέζει τους πονηρούς παρτάκηδες, απάτριδες
αγαπούληδες και δικαιωματάκηδες.

kakos04 είπε...

Πολύ ωραίο νέο , μπράβο σε όσους αντιστάθηκαν στα tefal HF2 και τα μπλόκαραν, άμα είναι σίγουρο είναι για ρακές . Επιτέλους μια σοβαρή αναβάθμιση μαζί με τα raphale που αλλάζει τα δεδομένα , αρκετούς πυραύλους να πάρουμε ! Επιτέλους η καραμπόλα του μπιλιάρδου έκανε και καλό.. AUKUS mon ami..

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ωραία νέα! Κι ένα μάθημα: πρέπει κι εμείς να γίνουμε τόσο κυνικοί, όσο οι άλλοι. Ίσως και περισσότερο.

ΑΝ θέλουμε να επιβιώσουμε ως έθνος.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε Νικόλα....Τελούμε το μνημόσυνο του πολυαγαπημένου μας Μίμη (MMSC/HF2). Προσφέρονται κόλλυβα με γεύση μπέρμπον....άντε για χατίρι σου θα το κάνουμε με γεύση ρακή. χαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Ισχύει ότι οδύρονται ή το γράφεις έτσι για σπάσιμο;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ισχύει.!! ήδη άρχισαν τις κωλοτούμπες.