ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021

Η Γαλλο-Γερμανική Συμφωνία του Άαχεν!!!


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Λογικό το αποτέλεσμα.Ένας ακόμα λόγος που οι διάφοροι τηλεαναλυτές είτε αγνοούν είτε δεν λαμβάνουν υπόψιν είναι η Γαλλο-Γερμανική Συμφωνία του Άαχεν!!!
 
Η Βρετανία ως γνωστόν ποτέ, όποια κυβέρνηση και να υφίσταται, δεν παρεκκλίνει από τα αμυντικά της δόγματα. Τέτοιο είναι και η μη ανοχή ύπαρξης μεγάλου στρατού απέναντι από την Μάγχη. Ο λόγος που μετά την παράδοση της Γερμανίας κατόπιν της ήττας της κατά τον Β ΠΠ που επέβαλε ουσιαστικά την αποστρατικοποίηση της, ήταν αυτός.
 
Με την συμφωνία του Άαχεν οι Γερμανοί μέσω των Γάλλων αποκτούν στρατιωτικό έλεγχο απέναντι από τα στενά. Αυτό οι Βρετανοί δεν το ανέχονται και φυσικά θα φανεί στην πορεία με ρήξη τόσο με τους Γάλλους, όσο και με τους Γερμανούς.
 
Οι Γάλλοι πλήρωσαν μέσω του AUKUS τρία πράγματα. 1. Την αποδόμηση του ΝΑΤΟ το οποίο το αντιμετωπίζουν χρόνια τώρα ως μια άνευ αντικειμένου συμμαχία. 2. Την συμφωνία του Άαχεν και τον στόχο τους δημιουργίας ενός ευρωπαϊκού στρατού υπό την Γαλλογερμανική ηγεσία και ενός σχετικού αμυντικού συμφώνου και 3. Τις πάγια ανοιχτές πόρτες τους με την Ρωσία και το διπλό τους παιχνίδι συμφερόντων.
 
Μετά την AUKUS μην παραξενευτείτε αν ακολουθήσει ένα οικονομικό αυτή την φορά αγγλοσαξονικό σύμφωνο με ειδικό φορολογικό και ίσως τραπεζικό καθεστώς που θα διαλύσει την Ευρώπη σε μηδέν χρόνο. Οι Βρετανοί πάντα ήταν έτοιμοι να επαναλειτουργήσουν την πάλαι ποτέ Κοινοπολιτεία τους.

14 σχόλια:

ΑΡΡ. είπε...



Ευρωπαρακμή και ευρωπενία
φέρουσι ευρωγκρινίαν.

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Δεν θα κλάψουμε εάν χαθεί το ευρωτερας των Βρυκόλακων...έχχμμ...Βρυξελλών.

Δεν ηταν και ακριβώς η Ευρώπη του Διός αλλά ο εφιάλτης όπως κατηντησε των λαών και η βασιλεία των πους-τρων.

Στον αγύριστο...

Χωρίς πατρονεμα μπορεί και να τα βρούμε καλύτερα έστω και με περισσότερο κόπο...

Υγ- οι Γάλλοι δεν πρέπει να έχουν παραπονο.
Εάν μπορούν ας ηγηθούν χωρίς να κλαψουριζουν.

Ευρώπη αυθυπαρκτη αλλιώς μνημόσυνο και τέλος.

kakos04 είπε...

Πάντα οι αναλύσεις σου είναι εξαιρετικές , όπως και οι προσθήκες όλων των συμμετεχόντων. Οι Βρετανοί έχουν βάλει όπως λες μπροστά την κοινοπολιτεία , με ακούσια συμμετοχή δικών μας περιοχών εις βάρος μας (ακόμα και ο Ελληνισμός της Αυστραλίας , Κύπρο , Επτάνησα , Βόρειο Ήπειρο , Κρήτη κτλ) . Είμαστε μεταξύ Γερμανών και Άγγλων και οι 2 θέλουν ψαχνό μας (το πήραν παλιότερα βόρειο ¨Ηπειρο , βόρεια Αφρική , Κύπρο , ανατολική Θράκη , Οδησσό και Αγίους τόπους και Μικρά Ασία κτλ). Το μόνο είναι να φαγωθούν μεταξύ τους και με άλλους , να τρώνε πόρους αλλού από την επιτήρηση μας . Για να δούμε τι έρχεται από αυτά που έχεις πει , είδα και την προηγούμενη ανάλυση σου :). Να είστε όλοι καλά .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Σαφώς και δεν θα κλάψουμε φίλε Ρόκκο εάν χαθεί το ευρωτερας των Βρυκόλακων όπως λές. Και αυτό γιατί ο βρεγμένος την βροχή δεν την φοβάται. Σειρά τους να δούνε τι εστί "βερίκοκο".

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια φίλε Νικόλα. Και εγώ χαίρομαι γιατί όλα τα σχόλια σας (και τα δικά σου αλλά και άλλων) είναι πραγματικά εξαιρετικά και μέσα στην "καρδιά" των γεγονότων.

Καλό σου βράδυ και να να έχεις μια γαλήνια νύχτα.

Ανώνυμος είπε...

Auk-US = "Αύξηση" των US, ΚΟΙΝΏΣ ΕΙΣΒΟΛΉ και όχι αυτές οι ανοησίες που ταΐζουν τον κόσμο. Την μεγάλη δύναμη την βάζεις πρώτη και όχι τελευταία, USUKAU το ορθόν εάν επρόκειτο περί συμμαχίας.

*aug- ΕΚ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ ΑΎΞΩ (ΠΑΛΑΙΌΤΕΡΟ ΑΥΚΣΩ)
Proto-Indo-European root meaning "to increase." It forms all or part of: "AUC-tion augment; augmentative; augur; August; august; Augustus; author; authoritarian; authorize; auxiliary; auxin; eke (v.); inaugurate; nickname; waist; wax (v.1) "grow bigger or greater."

It is the hypothetical source of/evidence for its existence is provided by: Sanskrit ojas- "strength," vaksayati "cause to grow;" Lithuanian augu, augti "to grow," aukštas "high, of superior rank;" Greek ΑΥΚΣΩ/ΑΎΞΩ "increase," auxein "to increase;" Gothic aukan "to grow, increase;" Latin augmentum "an increase, growth," augere "to increase, make big, ENLARGE, enrich;" Old English eacien "to increase," German wachsen, Gothic wahsjan "to grow, increase

Ε

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

"*aug- ΕΚ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ ΑΎΞΩ (ΠΑΛΑΙΌΤΕΡΟ ΑΥΚΣΩ)"

Παλιά τους τέχνη κόσκινο το να κάνουν ΕΙΣΒΟΛΗ αυτά τα καθάρματα οι Heka Khasut. Αλλά όπως έχω ξαναγράψει...να δω αν θα βρουν πατρίδα να γυρίσουνε μετά.

ΑΡΡ. είπε...


Ε
*aug- ΕΚ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ ΑΎΞΩ (ΠΑΛΑΙΌΤΕΡΟ ΑΥΚΣΩ)
...............................................

(πρβ. αυ-γ-ή (= αύξων ήλιος) και ν.ε. ρ. αυγαταίνω εκ της αυξούσης Αυγής
ως και το ρ. κ-αυχ-ώμαι ήτοι μεγαλοποιώ εμαυτόν.)

Λεξιθήρ.

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει και ένας περίεργος τύπος στα παλιά κιτάπια της ιστορίας, που είχε σύμβολο το χταπόδι. Αυγεία τον ελέγανε και ήταν Κάρας Επειός, κακοπληρωτής και απατεώνας ολκής, μαζί με τα υπόλοιπα βοθρολύματα τα ξαδελφάκια του, Αγαμέμνων & Σία, προκάλεσαν και τα Augigia κακά.

Ε

ΑΡΡ. είπε...



Ε.
Υπάρχει και ένας περίεργος τύπος στα παλιά κιτάπια της ιστορίας...


......................................................

Μη κρύβε λόγια αλλάδος α- φθόνως ίνα παρά σοφού φιλόσοφοι και ημείς γενώμεθα.
Ή άλλως " δος αφορμήν τω σοφώ ίνα σοφώτερος γένηται."

Ανώνυμος είπε...

Mio saggio compaesano greco, ma che saggezza è questa...

E

ΑΡΡΙΩΝ είπε...



Έλα ντε;
(Ή άλλως ειπείν, εφωτίσθημεν.)

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

"Mio saggio compaesano greco, ma che saggezza è questa..."

Το είδος της σοφίας που ΔΕΝ είχε και δεν θα αποκτούσε ποτέ ο κατσικογάμης και παιδεραστής Μωάμεθ.

ΑΡΡΙΩΝ είπε...



H φιλοσοφία όπως και η αττική τραγωδία είναι αποκλειστικόν ελληνικόν δημιούργημα. Φιλοσοφείν δε εστί το αναζητάν δια βίου την αλήθεια, το διακριτικόν και ευγενές αυτό ελληνικόν ερωτικόν πάθος δια την αλήθειαν όπερ εξομοιοί τον άνθρωπον προς τον δημιουργόν του θεόν. Έρως δηλονότι αγαθός ευρισκόμενος εις τον αντίποδα του διεστραμμένου έρωτος του συνωμοτείν, ψεύδεσθαι και εξαπατάν εις άτινα διαπρέπουσι αρχαιόθεν οι Αβρααμισταί και οι σατανικοί πάτρωνες αυτών Κρονοατλάντιοι.
Και είναι αυτή η θεία φιλοσοφία δι ής οι Έλληνες σοφοί απεφάνθησαν ότι:
Ιδέα του ανθρώπου περισσότερον συγγενής και συναφής προς τας ευγενείς ιδέας του θεού, της ελευθερίας και της αληθείας δεν υπάρχει όσον η ιδέα της πατρίδος, της φυλής και του έθνους.

Υ.Γ.
Λ.
Το είδος της σοφίας που ΔΕΝ είχε και δεν θα αποκτούσε ποτέ ο κατσικογάμης και παιδεραστής Μωάμεθ.

..........................................................

Προφανές αυτό. Και γαρ το κατσικογαμείν (καμηλογαμείν δια την ακρίβειαν)
εστί το μωαμεθανικώς αβρααμοφιλοσοφείν.

ΥΓ.2
Όσον δια το ¨παιδεραστής¨ κουμπώνει άριστα το λαϊκόν ρηθέν. ¨δουλειά (φιλοσοφίαν) μη έχων ο διάολος, διεκόρευε τα παιδιά του.¨
ΥΓ.3
Να υποθέσωμεν ότι ταπωθείς, απελθών απήγξατο;