ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2022

ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2023 ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΗΦΙΑΚΟ ΓΙΑΟΥΡΤΩΜΑ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2023 ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΗΦΙΑΚΟ ΓΙΑΟYΡΤΩΜΑ.

Η μετάλλαξη Κ.47.02 του Covid21, που έσκασε αμέσως μετά τον πρωθυπουργικό Εσπερινό του έκτου "Nενικήκαμαν τον Covid19" εκείνο το δειλινό του Ιουλίου με φόντο την Καλντερα, δεν μας άφηνε πολλά περιθώρια.
 
Φόρεσε ο καθένας το πιτζαμάκι του, (εγώ είχα διαλέξει για την περίσταση εκείνο το χνουδωτό με τα τρία γουρουνάκια που είχα αγοράσει στο Black Friday συνωστίζοντας το avatar μου στο Golden Mall), την νέα του VR κάσκα Zuki.22, έπεσε στο κρεβάτι του και συνδέθηκε με το metaverse μέσω του 5G. Προσφορά είχαν πάλι στα Gb, είχα και υπόλοιπο από τα έναντι μισθού, πρέπει να καταναλωθούν πάραυτα, δεν είμαστε τώρα για τέτοια, να χάνουμε τζάμπα το χρήμα, είπα.
 
Τα avatars συγγενών και φίλων συναντήθηκαν όπως το είχαμε συμφωνήσει στο 3D virtual τραπέζι που μας περίμενε ρεζερβέ στο 17 στο καλύτερο μαγαζί της πόλης, πέρασε πάλι γραμμή η συζυγατα του Δημήτρη η ψωνάρα. Έστω είπαμε όλοι, το "για προσούτο στου Στρεμένου στον Προυσσό" που μειοψήφησε θα το κάνουμε, είπαμε, την Τσικνοπέμπτη.
 
Αμηχανία στην αρχή μέχρι να καταλάβεις ποιος είναι ποιος πίσω από την ψηφιακή περσόνα του καθένα. Εγώ είχα διαλέξει για την περίσταση ένα καταπληκτικό skin James Bonnnd Σων Κόνερι (πλήρωσα με ΝFTs κάτι τις παραπάνω για να μου το παραδώσουν με 3n στα ψηφιακά δικαιώματα μου, το ψώνιο μου το γνωρίζετε ήδη ) και με το συνολακι taxido που το συνόδευε. Τρωγόταν.
 
Μετά τις συστάσεις συνειδητοποίησα ότι έλειπαν μερικοί. Η θέση στο τραπέζι για το avatar της κυρά Χρυσούλας κενή, αφού παλΟιι δεν θα μπόρεσε να κάνει πάλι login. Μάλλον ακόμα δεν ήξερε τι ήταν αυτά τα μέλια που της ζήταγαν. Και απέναντι της Γιώτας και του Τάκη. Μάλλον πάλι θα τους έκοψε χρονιάρες μέρες το ρεύμα η ΔΕΗ. Δύσκολα τα φέρνουνε βόλτα μετά που απολύθηκε ο Τάκης, που diem για κάσκες και συνδρομές στις κλειστές ομάδες του metaverse...
 
Και περάσαμε στις παραγγελίες του μενού στα ψηφιακά γκαρσόνια που περίμεναν υπομονετικά. Ένα από δαύτα, τα τελείως ψηφιακά ΑΙ χωρίς χειριστή, μπορεί να είναι αυτό που πήρε την δουλειά του Τάκη, ποιος ξέρει...
 
Αμέσως μετά τα drones της Delivery Hero, πρωην e-food, θα ξεκινούσαν τις παραδόσεις στο σπίτι του καθένα. Το δικό μου θα το τσακίσω αύριο αντί για πρωινό, πάλι έπεσα στο κρεβάτι με εκείνη την καούρα στο στομάχι. Ευτυχώς που αυτό δεν θα φαίνεται από τα άλλα avatars όσο τα βάλαμε να κάνουν ότι τρώνε ανταλλάσσοντας ευχές, κλεφτές ματιές στα ντεκολτέ τριών Μόνικα Μπελούτσι και μιας Καθλιν Ζέτα Τζοουνς δίπλα και καλαμπούρια από την joke-datsbase του καθένα.
 
Εκεί γύρω στις 12 η Άννα, γνωστή Ρουβιτσα, επέμενε να συνδεθούμε με Λυκαβηττό για το Πρωτοχρονιάτικο show του Δήμου. Θα είχε λέει μετά και βεγγαλικά από laser, υπερθέαμα αυτά κόστους 100.000€. Το όλον δεν βλεπόνταν πάλι με τίποτα! Το γνωστό ρεπερτόριο με τα Christmas songs από τις συναυλίες του Νίκου Γεωργιάδη στο Δημοτικό της Κέρκυρας, το ίδιο άτεχνα εκτελεσμένες μέσα στην δηθενιά ενός κενού περιεχομένου κοκκινου σακακιού σε στυλ Φρανκ Σινάτρα @ Las Vegas των 70s, παγωμάρα στο βλέμμα του καλλιτέχνη με το χαμόγελο της Κολγκέιτ, τα ξέρετε, και κάντε δική σας την εικόνα.
 
Ίσως θα πρέπει επιτέλους να καταργηθούν αυτά τα free entry live shows. Τα άλλα με συνδρομή που έπαιζαν στα δίπλα verses, με συμμετοχή των άβαταρ και ψηφιακό εισιτήριο, είχαν ήδη επιλογή ρύθμισης του ψηφιακού καλλιτέχνη στα προσωπικά γούστα του καθένα. Πρόοδος!
 
Δεν άντεξα! Έστειλα το άλλο μου άβαταρ, αυτό που έχω για να μου κάνει τον μπάτλερ, και παρήγγειλε γιαούρτωμα!
 
Μέσα στα επόμενα 10 λεπτά ένα drone της Amazon παραλάμβανε το προϊόν από την Φάγε για να το παραδώσει σχετικά.
 
Να δείτε που όλα αυτά τα κάνουν τελικά για το γιαούρτι. Θα έχουν πει στον Σάκη ότι κάνει καλό στο δέρμα. Ίσως πάλι να του δίνει ποσοστά και η Φάγε για να γράφει τζίρους. Θα φανεί αυτό μεθαύριο στο ταμπλό του ΧΑΑ, υπομονή.
 
Το πρόβλημα με το ψηφιακό φλουρί στην πίτα, που σέρνεται από την πρωτοχρονιά του 20, είναι : Πως θα βάλουμε του χρόνου στην βασιλόπιτα ελληνικής κοπής κρυπτονόμισμα τεχνολογίας blockchain, αντικρισμένο με την πραγματική οικονομία;;; Δεν το έλυσαν ακόμα. Άχρηστοι οι σημερινοί νέοι προγραμματιστές, τι να πω.
 
Το πρωί θα δω στον λογαριασμό μου πόσο dato μαζεύτηκε από την συμμετοχή μου σε αυτό το ρεβεγιόν. Θα φτάνει δεν θα φτάνει για να κινηθεί το σύστημα μέχρι του Αη Γιαννιου. Στις 7, όχι του Πηδηχτη στις 23 Ιουνίου, ξέρετε, μέχρι τότε δεν την βγάζει με τίποτα. 
 
Πρέπει να προσπαθήσεις περισσότερο, είπα στην ατομική μου ευθύνη πριν με πάρει ο ύπνος, εκεί γύρω στις 2 που το διαλύσανε τα άβαταρς.
 
Η καούρα επέμενε. Τώρα μαζί με μια ξινίλα, ίσως ίδια με εκείνη που θα έβγαλαν πάλι κάτι comme I'll fault για το ψηφιακό μου γιαούρτωμα. Τους ξέρετε, αυτούς που λένε και ότι όλα αυτά τα πιο πάνω ότι είναι πρόοδος, αφού καταναλώθηκε τελικά λιγότερο ρεύμα. Βαθύτατα νυχτωμένοι...Γύρισα πλευρό μπας και με πάρει ο ύπνος και δω κανα όνειρο. Ξέρεις, από εκείνα τα παιδικά τα προ-Μatrix1.0.
 
Νταξ, χρονογραφησα πάλι για χάρη σας πριν πάω για καφέ και να παίξω μουσική. Έβγαλε ήλιο έξω, μην μένετε συνέχεια εδώ μέσα. Με την καλημέρα μου, τα άλλα ήδη ειπώθηκαν χθές, την τελευταία ίσως χρόνια που κάνατε κάτι ίδιο, χωρίς τα avatars σας.

Α, και να μην το ξεχάσω!
Το πρόβλημα του συνωστισμού των drones επιλύθηκε! Το πρώτο σύστημα εναέριου ελέγχου της κυκλοφορίας για δαύτα ολοκληρώθηκε (με ελληνική συμμετοχή) πριν λίγες μέρες. Επιτυχής η τελική δοκιμή του!
Κάνω πλάκα λέτε, που σας μιλάω πρωτοχρονιάτικα με "κινέζικα" ε ;;;
Δείτε και ΕΔΩ και ΕΔΩ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: