ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022

Πρόταση μορφής

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Πρόταση μορφής:

Ο εν λόγω φατσουλίνος φίλος μου, μου είπε να σας πω ότι μόλις αγόρασε στο Metaverse την Κατεχάκη και την Μεσογείων, που ως γνωστόν, ήταν μέχρι σήμερα εκτός Ελληνικής Επικράτειας.
 
Έχει δε καβατζα, είπε, διχίλιαρο για κάθε νεοδημοκράτη ντροπαλό που... θέλει αλλά δεν μπορεί.
Μπορεί όποιος θέλει από τώρα να πιάσει στασίδι επί της Κατεχάκη (της Καραμανλικης πτέρυγας και επί της Μεσογείων). Την Κυριακή που θα ρίχνει πάλι χιόνι, εξασφάλισε και κρουασάν (όχι ληγμένα) και προβατίνα στα κάρβουνα για όσους αποκλειστούν οικειοθελώς εκεί.
 
Λύσεις υπάρχουν!
Τολμήσετε το ρε χέστηδες.

Και μην παραχαράζετε την γεωγραφία, είπε

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Kαι μια και μιλάμε για προτάσεις μομφής. Αυτή η μαϊμού πολιτική μομφή στην βουλή των βολεμένων τι στόχο έχει, αφού δεν προβλέπεται να συγκεντρώσει πλειοψηφία καταψήφισης;
1. Ασυλία Κουλη για οποιαδήποτε άλλη μομφή το επόμενο εξάμηνο ενόψει και κρισίμων οικονομικών και λοιπών αναταράξεων.
2. Μπλοκάρισμα παραίτησης βουλευτών από το κυβερνητικό καραβάν σεράι αφού δεν διαταράσσει την πολιτική σταθερότητα του Κουλη με κίνδυνο ψηφοφοριας επι ανύπαρκτης δυνατότητος νέας μομφής.
Το ένα χέρι νίβει το άλλο και τα δυο τις εκποιήσεις τω τραπεζών. Αυτα για να μην χωνόμαστε

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Μέσα έπεσες.!! Ακριβώς αυτό διάνα.

Μμ. είπε...



Κοινοβουλευτική διακομματική μαφία. (Λέγεται και συνταγματικό τόξο.)
Ουδέποτε εις την πολιτικήν ιστορίαν της ανθρωπότητος τα βρώμικα χέρια
δεν είχαν μέτωπα τόσο καθαρά.

Ανώνυμος είπε...

Θεωρητικά και απίθανα η μομφή θα οδηγούσε σε ανατροπή του προφήτη αν υπήρχε έξωθεν εντολή εξ εσπερίας στην οποία το κοπάδι συμμορφώνεται. Άνθρωποι κλειδιά είναι οι δύο γυαλιστεροί. Ο ένας επιβάλει δικτατορία υπόγειας συνεργασίας με τον «τυχερούλη» και στους 8 και ο έτερος επαναστατεί μέχρι τώρα εκ του ασφαλούς μόνος στο σπίτι. Μόνο τότε χτίζεται το 50% +1. Αλλά μόνο είπαμε αν υπάρχει εντολή… Αλλιώς είναι εργολαβία ενίσχυσης