ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022

Ο μέσος άνθρωπος αδυνατεί να καταλάβει πως ότι κάνει θα πρέπει να περάσει πλέον από την έγκριση των μηχανών

 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Για να σας "σκουντήσω" λίγο....

Η Σοφία είναι από τα πρώτα τελειοποιημένα πρωτότυπα ρομπότ. Έχουν βγει και άλλα καλύτερα.Τι μας λέει η Σοφία;; Ότι είναι ευτυχισμένη να περιτριγυρίζεται και να δουλεύει με έξυπνους ανθρώπους ειδικά αν είναι και πλούσιοι.
 
Η Σοφία αύριο θα αντικαταστήσει το 70% του σημερινού εργατικού δυναμικού. Θα την δούμε σε όλα τα επαγγέλματα από οικιακή βοηθό μέχρι και δικαστή, όχι απαραίτητα με την ίδια όψη. Μπορεί σαν ρομπότ, σαν πλατφόρμα, σαν πρόγραμμα και αλγόριθμο αλλά σίγουρα σαν τεχνητή νοημοσύνη. Η Σοφία αύριο θα είναι αυτή που θα παράγει όλο το 24ωρο πλούτο για τούς έξυπνους φυσικά ανθρώπου που σε συνεργασία πάλι με αυτήν θα σχεδιάσουν την επέκταση της ανθρώπινης φυλής σε όλον τον γαλαξία.
 
Αλλά όπως είπαμε η Σοφία θέλει να δουλεύει για και με έξυπνους ανθρώπους Οι έξυπνοι θα πλουτίσουν. Μάλλον τους χαζούς τους απορρίπτει .Be smart λοιπόν αν θες να δουλέψει και να συνεργαστεί η Σοφία μαζί σου Είναι η μόνη σου επιλογή θες δεν θες
 
Οι βλάκες και οι ηλίθιοι προφανώς δεν έχουν θέση στον αυριανό κόσμο της Σοφίας ή του Πέτρου ή του "αυτού". Δεν έχει φύλο η Σοφία Δεν την ενδιαφέρει αν θα την πουν άντρα ή γυναίκα ή τρίτο φύλο ...Και όσοι πιστεύουν ότι μετά έρχεται ο υπερανθρωπισμός, κάνουν λάθος.! Ο υπεράνθρωπος ήδη ξεπεράστηκε πήγαμε στον μετάνθρωπο ήδη. Αλλά αυτό που δεν πρόσεξαν οι πολλοί είναι ότι η Σοφία θέτει και φιλοσοφικά ερωτήματα όπως..."εσύ πως ξέρεις ότι είσαι άνθρωπος";; 

Αν το προσέξετε ακόμα καλύτερα θα δείτε και άλλα κρυφά μηνύματα. Ο μέσος άνθρωπος αδυνατεί να καταλάβει πως ότι κάνει θα πρέπει να περάσει πλέον από την έγκριση των μηχανών. Ας πούμε στην περιουσία του Κτηματολόγιο, ε9 ε2, ενφια , πληρωμές , πιστοποιητικά. Αύριο διαζύγια, επιτηδεύματα εισπράξεις δίκες αποφάσεις ελευθερία κίνησης λόγου κλπ. Αν δεν δώσει έγκριση η μηχανή δεν μπορείς να κάνεις οτιδήποτε.
 
Προσέξτε ΕΔΩ , δείτε το 7 και το 4 και κάντε αναγωγή στο αύριο. Μην κοιτάτε τα παιχνιδάκια . Ήδη π.χ οι ρομποτικές σκούπες μπήκαν στην ζωή μας. Και είναι οι πιο απλές συσκευές ρομποτικής.

5 σχόλια:

kakos04 είπε...

Το 7 μου θυμίζει το war of the worlds γαλλική σειρά
https://www.youtube.com/watch?v=VfUvT9MRdfw

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ναι είναι παρόμοια Νικόλα...τώρα για την ΑΙ δεν έχουν καταλάβει ακόμα πόση ισχύ και εξουσία μπορεί να αποκτήσει το κινητό τους (που τώρα τόχουν για να βγάζουν σέλφι το κωλαράκι τους και να ψωνίζουν άρεςμάρες) στο σύντομο μέλλον τα ΜΑΤ θα είναι ήδη ρομπότ,η μύγα που θα πετάει στο δωμάτιό τους θα έχει κάμερα και η ΑΙ θα ξέρει πριν από αυτούς πότε θα κλάσουν.

Μέτα ΔΕΝ θα μπορεί να υπάρξει ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.

Μμ. είπε...



Χμ! Έτσι και φτιάξουν και μια ρομποτοσεξοβόμβα όπως κι ένα ρομποροσεξοβόμβο, σε καλή εμπορεύσιμη τιμή, δεν χρειάζονται καν πυρηνικά. Από καταχρηστικό, υπερβολικό ρομποτοσέχ θα καταρρεύσει, οικονομικά και πληθυσμιακά, η μεμαλακισμένη, ούτως ή άλλως, ανθρωπότης.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΤΑΣΗ:
Ο μέσος άνθρωπος ΠΡΕΠΕΙί να καταλάβει, πως οι ενέργειές του ΠΛΕΟΝ, θα καθορίζονται και θα επιβάλωνται, από μία "ανθρώπινη" εξουσία, μέσω ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ, η οποία θα είναι υπό τον έλεγχό της.

Πολύ παλαιά φαντασίωση των κυρίαρχων ελίτ...
Το ΠΑΛΑΙΟ-ΝΕΟ και δυσάρεστο για τους απανταχού σκλάβους, είναι ότι ο ακάματος ΄μηχανικός αυτοματισμός, ΣΥΝΕΧΊΖΕΙ να συντελείται εναντίον τους ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥΣ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ 7 Φεβρουαρίου 2022 - 1:29 π.μ.

Πολύ σωστά.! Αυτή η "ανθρώπινη" εξουσιαστική ελίτ...έχει στόχους που δεν μπορεί καν να φανταστεί το ανθρώπινο κοπάδι. Γιατί για αυτούς ο πληθυσμός πάνω στον πλανήτη αντιμετωπίζεται σαν ένα ....κοπάδι που το "αρμέγουν" κατά το δοκούν και ενίοτε το σφάζουν κιόλας.