ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022

ΔΟΚΙΜΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΔΟΚΙΜΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ.
 
Το θέμα::
Στην Ελλάδα, με έκταση 131.937km2, αντιστοιχούν σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο 505.572km2 AΟΖ (το γαλάζιο στον άνωθεν χάρτη) επί 81.451km2 υφαλοκρηπίδας.
 
Η μεθοδευμένη και από κάποια εδώ κέντρα (Σημίτης & Co) "συν-εκμετάλλευση" της ΑΟΖ με την Τουρκία σημαίνει:
 
1. Παραχώρηση 94.000km2 ελλαδικού θαλάσσιου χώρου στην Άγκυρα (και περίπου 10.000km2 Κυπριακής ΑΟΖ) στην εκτός Αιγαίου ΑΟΖ (χάρτης κάτωθεν) εξαφανίζοντας το Καστελόριζο από τον χάρτη και θεωρώντας ότι νησιά όπως η Κρήτη και η Ρόδος δεν έχουν ΑΟΖ.
 
2. Εκχώρηση μετά δικαιωμάτων στην Τουρκία επιπλέον περίπου 92.000km2 ΑΟΖ μέσα στο Αιγαίο για τους ίδιους "νομικούς" λόγους! Δηλαδή συνολικά παράδοση θαλάσσιας έκτασης όσο περίπου 1,5 χερσαία Ελλάδα!
 
Αλλά και την δυνατότητα στο γερμανικό κεφάλαιο, μέσω της Τουρκίας, να ελέγχει και αυτό μέσω υποθήκης νέων μνημονίων ότι υπάρχει στην περιοχή αλλά και τις βάνες νότια του Καστελόριζου του αγωγού φυσικού αερίου Κυπρου-Ισραηλ-Αιγύπτου-Ελλάδας EastMed, που είναι να καλύψει μέσω Ιταλίας γύρω στο 10% των συνολικών αναγκών της ενεργειακά διψασμένης ΕΕ, περιορίζοντας την σχεδόν πλήρη σημερινή της εξάρτηση από τον Πουτιν. Η να τον καθυστερήσει όσο γίνεται πηγαίνοντας τον κοστα κοστα μέχρι την Αλεξάνδρεια, μέχρι να ξεπουλήσει ο Πουτιν ακριβά την πραμάτεια του σε βάρος της ενεργειακής φτώχειας όλης της Ευρώπης.
 
Η ψηφοφορία:
 
1. Ποιος συμφωνεί με την πιο πάνω θέση;;
 
2. Ποιος λέει, αντί γι αυτό, να εκδοθούν ΤΩΡΑ παράλληλα με το ευρώ ψηφιακά μέσα συναλλαγών αντικρυσμενα με πχ το 1/100 της αξίας των πιστοποιημενων υδρογονανθράκων που υπάρχουν σε αυτή την περιοχή (κυρίως με την μορφή παγωμένου μεθανίου, ικανού να συλλεχθεί σε καμία δεκαετία) και την χρηματοδότηση με αυτά της μεταρρύθμισης της μείωσης του εβδομαδιαίου χρόνου εργασίας στο μισό χωρίς μείωση αποδοχών και της ενδογενούς ανάπτυξης, χωρίς αλλά μνημόνια και δάνεια.
 
Το "κλέφτες θες να γίνουν μετά οι Τράπεζες;" δεν τίθεται σε ψηφοφορία. Εμπεριέχεται στην πρόταση 1
 
Για να σε δω τώρα πως ψηφίζεις...
 
 

5 σχόλια:

kakos04 είπε...

Καλημέρες από το μισο-χιονισμένο Ηράκλειο , εννοείται το 2 (με μια παρένθεση και να χρηματοδοτηθεί και ένα κτίριο σαν το Κολοσσαίο ) να πετάξουμε μέσα όλους τους προδότες (ίσως και τα Ορκ της Μόρντορ) και από τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων μέχρι τέλους σαν τον Highlander there can be only one , να ξεπληρώσουν τα χρέη τους σε γεννημένους και αγέννητους . Ο τελευταίος εννοείται θα έχει το προνόμιο να σπάει πέτρες μέχρι να ψοφήσει . Που βάζω προκαταβολή για την συνδρομή στο σόου και την χρηματοδότηση των παγίων ? :)

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Kαλημέρα Νικόλα...από το ηλιόλουστο αλλά ΠΑΓΩΜΕΝΟ Λυκαστροχωριό .! χα χα χα -10 έχουμε μόνο.

Εκεί μέσα όχι μόνο τους προδότες πρέπει να πετάξουμε, αλλά και όσους βασάνισαν, με οποιαδήποτε ιδιότητα, και όσους τους βοήθησαν, άμεσα ή έμμεσα..π.χ δημοσιογράφους, εκδότες,επιχειρηματίες, φάντς, ΜΚΟ και όλα τα "ευαγή" ιδρύματα.

Πρέπει να καταστρέψουμε την "Καρχηδόνα", την "Βαβυλώνα" τους.!! Με τέτοιο τρόπο ώστε να μην σκεφτούν καν να την δημιουργήσουν ξανά.

Ανώνυμος είπε...


Ωπα,ώπα που πάτε χωρίς εμένα.

-Για τις ευγενικές αυτές χορηγίες και εγώ εδώ είμαι.
Επειδή είμαστε δίκαιοι θα τους αντιμετωπίσουμε ακριβώς με τον ίδιο
τρόπο που το έκαναν αυτοί σε εμάς χιλιάδες χρόνια τώρα.Να δούμε βρε παιδί μου
χωρίς την κάλυψη της εξουσίας,της τεχνολογίας τι όργανα διαθέτουν.Χα χα.
-Μείον -8 σήμερα στο χωριό μου,αυτό το γνωστό Γαλατικό με τους αντιρρησίες.
-Νικόλα θα σου δώσουμε το δικαίωμα να πατήσεις το μπουτόν,εκείνο του προγραμματισμού των Ορκς για τις επιθέσεις να δει μέρες δόξης λαμπρές το Κολοσσαίο ξανά.
Θα πετώ και κανένα ΜΕΝΙΡ μέσα έτσι για μικροεμπόδια.


Οβελίξ


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Οβελίξ δεν πάμε πουθενά χωρίς εσένα. Άλλωστε είσαι μέρος της παρέας και εσύ. Μαζί με τα ΜΕΝΙΡ φρόντισε να έχεις μαζί σου και από αυτό το αρωματικό ζεστό κρασάκι που φτιάχνεις...για να πιούμε μετά τις "ευγενικές χορηγίες". χα χα χα

Ανώνυμος είπε...


"από αυτό το αρωματικό ζεστό κρασάκι"

Μη φοβού,το καύσιμο δεν θα λείπει,θα είναι μάλιστα πολλών οκτανίων.
Αυτό το κρασάκι ζεσταίνει πολύ χωρίς να κάνεις κεφάλι,με αποτέλεσμα
να κατεβάζεις ποσότητα.
Οινοχόος της παρέας.

Οβελίξ