ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

Τώρα Κεριάκο επειδή η συγγνώμη στο χωριό μου είναι μισό χέσιμο θα θελα να δω ποια κεφάλια θα καρατομήσεις και ποιους θα στείλεις στο δικαστήριο.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Μάλλον τον προλάβαμε με την σάτιρα του στυλ τέτοια κακοκαιρία είχε να εμφανιστεί από την νεολιθική εποχή και τέτοια όμορφα. Τώρα Κεριάκο επειδή η συγγνώμη στο χωριό μου είναι μισό χέσιμο θα θελα να δω ποια κεφάλια θα καρατομήσεις και ποιους θα στείλεις στο δικαστήριο.
 
Το κωμικοτραγικό σε αυτή την χώρα είναι να επιλέγουν πολιτικούς που μας έχουν αποδείξει την ανικανότητα τους σε όλα τα επίπεδα να τους ξαναψηφίζουν και να νομίζουνε πως θα κάνουν κάτι διαφορετικό...Το Σύνδρομο της Στοκχόλμης.
 
Ως Μεσογειακή χώρα δεν έχουμε τις υποδομές για καιρικά φαινόμενα βορείου Ευρώπης αυτό μας είπε ο Πρωθυπουργός...Το καλοκαίρι βέβαια είχαμε υποδομές Βορείου Ευρώπης και για αυτό κάηκε η μισή Ελλάδα. Μάλλον η Ελλάδα ανήκει στις χώρες των νέων Ινδιών της καραϊβικής και ως νέα ανακάλυψη Ηπείρου οι ινδιάνοι ιθαγενείς κάτοικοι της θα καίγονται και θα πνίγονται μέχρι να τους δώσει κάποιος έναν χάρτη... 
 
Εκεί που σταματάει το Κράτος αρχίζει ο Στρατός..Ιδιωτικοποιήσεις δεν θέλατε;; Να ξεπουληθούν τα πάντα στους ιδιώτες δεν θέλατε;;;..Πάρτε μια γεύση πως θα διαχειριστούν και θα κυβερνήσουν τα παραμάγαζα των τραπεζών ακόμη και τις δημόσιες υποδομές του κράτους..Να ζητήσετε κύριε Μητσοτάκη από τον Πρόεδρο του Ελλάκτωρα κύριο Προβόπουλο πρώην κεντρικό τραπεζίτη να σας πληρώσει και τα πετρέλαια των Hummer που στείλατε.
 
Υ.Γ Κεριάκο πρέπει να σπάσεις τα αυγά , αλλά να ξέρεις ότι και τα αυγά έχουν φωνή μετά .!!! Αλλά ζητάς συγνώμη μόνο από τους εγκλωβισμένους της Αττικής οδού,  Από τους υπόλοιπους ;; Από τους εγκλωβισμένους στο κέντρο της Αθήνας, στην εθνική οδό, στα σπίτια τους 3 μέρες χωρίς ρεύμα, από τους ασθενείς στα νοσοκομεία από....από.... κλπ. τι θα μας ζητήσεις και τα ρέστα;;

2 σχόλια:

Μμ2 είπε...



Είμαι ένας φτωχός πρωθυπουργός
και υπερήφανος Σαμουράι
κι ο λόγος μου μετράει,
Γεραπετρίτης χέζει
κι Άδωνις κατουράει,
από παντού μας φτύνουν
και ουδείς αυτοκτονάει.

ΔΙΟ είπε...

Αν και με τον σκατορίζικο πεοθηλαστή που υποδείεται τον Πεοροθυπουργό της Ελλάδας δεν μπορείς να είσαι σίγουρος, η αραχνοαίσθηση μου, μου λέει ότι έρχονται εκλογούλες.

Για να δούμε θα βγω λάθος ή όχι.