ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022

ΙΟΥΛΙΟΣ 2022 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΕΙΣ..

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΙΟΥΛΙΟΣ 2022  ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΕΙΣ.. 
 
Υπό την επιρροή της Νέας Σελήνης τον Καρκίνο ξεκινά ο Ιούλιος... θα τον συνοδεύει στο πρώτο δεκαπενθήμερο... σε τετράγωνο με το Δία πολλές οι υπερβολές και άστοχες...
 
1η του μήνα έχουμε τον Άρη σε τετράγωνο με Πλούτωνα κρυφές ενέργειες δράσης βίαια επεισόδια αναποδιές συναισθηματικές εντάσεις και μοναδικές συγκινήσεις μέσα από καχυποψία...και επιβολή απόψεων.Κάποιοι θα χάσουν ευκαιρίες ..γιατί δεν αφήνουν τους άλλους να τους πλησιάσουν .
 
Στις 2 του μήνα υπάρχει μία κάποια οργάνωση και μία καλύτερη κατάσταση ως προς τις συμφωνίες αν και αμέσως στις 3/7 ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και πάλι θα φέρει ματαιώσεις αναβολές πολύ νερό πολύ βροχή πλημμύρες ...θέματα με τους ιούς... 

5/7 ο Ερμής αλλάζει ταχύτητα εισέρχεται στον Καρκίνο ποιο γκρινιάρης να πω ...αλλά πολύ διαισθητικός λειτουργεί με το συναίσθημα παρά με τη λογική . Συγχρόνως ο Άρης έρχεται στον Ταύρο.. ένας Άρης πεισματάρης δυναμικός επιθετικός σε αδυναμία εκεί αφού απέναντι στο Σκορπιό είναι η κυριαρχία του .Το εξάγωνο Ερμή Άρη..θα φέρει κάποιες συζητήσεις περί γης ακίνητης περιουσίας..περί οικονομικών.. που θα σώσει λίγο καταστάσεις.
 
Βέβαια τα νεύρα κρόσσια. Το πιο σημαντικό του μήνα...έχουμε τους Ουρανό να συναντά τον Βόρειο Δεσμό...κάρμα αφορά όλους τους ανθρώπους και τη μοίρα τους.
 
Αναταραχές ανά τον κόσμο θέματα ξαφνικά για το επόμενο δίμηνο δύο μήνες θα είναι πολύ κοντά οι δυο τους και μάλιστα τέλη Ιουλίου αρχές Αυγούστου θα τους συναντήσει και ο Άρης και κάθε τι καινούργιο που θα αρχίσει τότε θα φέρει έναν περίεργο δυνατό κύκλο απροόπτων .
 
8/7 Ερμής τετράγωνο με τον Δία η ανευθυνότητα στο έπακρο η επιπολαιότητα και υπερβολές συνέχεια της Νέας Σελήνης στον Καρκίνο λάθη παραλείψεις ασυνεννοησία. Σαββατοκύριακο στις 10 του μήνα απελευθερωτικές αλλαγές ..τάσεις να περάσουμε καλά και ότι προκύψει. 
 
Στις 13 έχουμε μία μεταμορφωτική Πανσέληνο λόγω του Πλούτωνα στον Αιγόκερω συγχρόνως η Αφροδίτη με Κρόνο κάποιες σχέσεις Θα προχωρήσουν αλλιώς ...δεσμεύσεις γάμοι. Στις 14 και πάλι προκλητικές δηλώσεις από κάποιους λάθη σκέψεων για τις 15 η Αφροδίτη Ποσειδώνας εξαπατήσεις στον έρωτα και στα λεφτά. Τα πορτοφόλια σας να προσέχετε ηλεκτρονικά ή μη...που δανείζετε.
 
Στις 16 ο Ήλιος και ο Ερμής κολλητά στις 24° Καρκίνου καζίμι... σκέψεις και πράξεις λόγια των άκρων και ο Πλούτωνας απέναντι δείχνει την πίεση να πω και σκοταδιστικές υποθέσεις υπό το φώς του Ήλιου.
Ίσως δείξουν τώρα τι γινόταν πριν ...μην ξεχνάτε επίσης ο Ποσειδώνας είναι ανάδρομος ο Ερμής σε τρίγωνο μαζί του σημαίνει ότι θα μάθετε ίσως για παλιές εξαπατήσεις που σας έγιναν .
 
Στις 18 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Καρκίνο νομίζω ότι πιο γλυκιά για Ιχθείς πολύ θετική για Αιγόκερους Καρκίνους εννοείται Σκορπιούς και έτσι μία ιδιαίτερη φροντίδα προς την οικογένεια για όλα τα ζώδια.
 
Στις 20 ο Ερμής εισέρχεται στο Λέοντα αρχίζει γίνεται πιο διεκδικητικός.. πιο αποφασιστικός προβάλλει το εγώ του το ίδιο και ο Ήλιος στο Λέοντα.. Χρόνια πολλά στα λιοντάρια ...
Σε τρίγωνο με Δία Ερμής Ήλιος δείχνει τύχη ταξίδια ώρα για αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού.. αγορά μέσου μεταφοράς ...νομικές υποθέσεις να προοδεύσουν και όλα αυτά μέχρι τις 24 γιατί από τις 25 και μετά αμέλεια σπατάλες τεμπελιά απροσεξίες η Αφροδίτη τετράγωνο με Δία ..ο Ερμής τετράγωνο με Άρη ...Εγωισμοί με τον Χείρωνα να προσπαθεί να βελτιώσει μία κατάσταση .
 
Το τετράγωνο Ερμή Ουρανού δείχνει απότομες αλλαγές ...επιπλοκές σε ταξίδια... επιπλοκές σε σπουδές πάνω στη Νέα Σελήνη στο Λέοντα που θέλει ψυχαγωγία διασκέδαση...ανοίγματα χαρές..και που όμως μας προετοιμάζει για το τι θα ακολουθήσει τον Αύγουστο. Στις 29 ο Δίας γίνεται ανάδρομος στον Κριό ότι πήρατε πήρατε θα τα ξαναδείτε τα δωράκια σας...μια και προκαλεί μέσα από το σπίτι του Άρη φανατισμό και εγωιστικές συμπεριφορές...απώλειες κάθε καινούργιας αρχής που νομίζατε τον Μάιο ότι κάνατε ...ανάλογα δηλαδή τα μπλοκαρίσματα .
 
Ο μήνας κλείνει στις 31 με τον Ερμή απέναντι από τον Κρόνο σύγκρουση συμφερόντων στέρηση του λόγου στέρηση ελευθεριών μήπως ξανά μάσκες ..μήπως ξανά περιορισμοί ...αδιέξοδα και από την άλλη θα υπάρχει για κάποιους λίγους τύχη και κέρδη .Βέβαια η ακριβής συνάντηση Άρη Ουρανού και Βόρειο Δεσμού τότε φέρνει ανατροπές πάρα πολλές κυρίως σε Ταύρους Σκορπιούς Λέοντες και Υδροχόους του 2ου δεκαημέρου.
 
Μπαίνετε σε ένα παιχνίδι που μέχρι το Νοέμβριο θα σας έχει στο σκωτσέζικο ντους με δυσκολίες ανατροπές ...να είστε προσγειωμένοι και ευέλικτοι.
 
Γενικά στον κόσμο φωτιές πυρκαγιές...δυστυχήματα κοψίματα καψίματα...νευρολογικές παθήσεις κρίσεις πανικού..νευρικότητα οικονομικά θέματα μετοχές κρυπτονομίσματα προσέχετε ρίσκα...μην επενδύεται έως τέλος της χρονιάς όπου δεν γνωρίζετε το αντικείμενο. Γεωλογικά φαινόμενα ίσως κάπου μεγάλο σεισμό..
 
Στη τελική και να μη το επιζητούμε οι αλλαγές θα μας βρουν εκεί που δεν το περιμένουμε...
καλό μήνα και καλή δύναμη!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: