ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022

Ο πραγματικός λόγος παραίτησης του Τζόνσον .(Συμπληρώθηκε)

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ας μιλήσουμε για τον πραγματικό λόγο παραίτησης του Τζόνσον.

Οι εδώ γουώνα μπι Τράγκας δημοσιογράφοι δεν βγάζουν άχνα. Ντάξ θα μου πει κάποιος και τι έγινε. Έγινε διότι ο λόγος είναι τελείως διαφορετικός από αυτόν που πλασάρουν τα εδώ ΜΜΕ. Σύμφωνα λοιπόν με βρετανικές στρατιωτικές πληροφορίες, η παραίτηση του Μπόρις μάλλον είχε να κάνει με την εκπαίδευση των 10.000 Ουκρανών στρατιωτών που εκπαιδεύονται αυτή τη στιγμή στην Αγγλία σύμφωνα με την τελευταία εντολή του Μπόρις. Η ιστορία, η οποία από μόνη της είναι ήδη ένα Casus Beli.

Η εκπαίδευση των ουκρανικών στρατευμάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο έχει καλυφθεί ελάχιστα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Σύμφωνα λοιπόν με αυτές τις Αγγλικές πηγές πάνω από 10.000 Ουκρανοί στρατιώτες λαμβάνουν μάχιμη και τεχνική εκπαίδευση στο Ηνωμένο Βασίλειο και θα επιστρέψουν στην Ουκρανία στα τέλη Ιουλίου. Οι ψίθυροι συνεχίζουν να λένε ότι στη συνέχεια θα είναι η αιχμή του δόρατος για την Ουκρανία καθώς θα είναι αυτοί που θα επιτίθενται στους Ρώσους και θα προσπαθήσουν να ανακτήσουν όλες τις κατεχόμενες περιοχές από τους Ρώσους. Θα είναι η βασική δύναμη του λεγόμενου «στρατού εκατομμυρίων» του Ζελίνσκι.

Η είδηση περιλαμβάνει περίεργες λεπτομέρειες όπως «οι Ουκρανοί που θα επιστρέψουν πίσω στην Ουκρανία θα φέρουν νέα όπλα και οπλικά συστήματα του ΝΑΤΟ και θα οδηγούν πανοπλίες και οχήματα του ΝΑΤΟ». Αλλά η έννοια πίσω από τις λέξεις είναι είναι ότι τα στρατεύματα που θα επιστρέψουν δεν θα είναι μόνο Ουκρανοί... μέσα σε αυτούς θα περιλαμβάνονται επίσης χιλιάδες πραγματικοί στρατιώτες του ΝΑΤΟ από τις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Θα είναι στρατεύματα των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου που θα οδηγούν τα οχήματα και θα χειρίζονται τα συστήματα βαρέων όπλων. Το ΝΑΤΟ πιστεύει ότι εάν εισέλθουν κρυφά στην Ουκρανία υπό την κάλυψη των « Ουκρανών που επιστρέφουν με οχήματα και όπλα του ΝΑΤΟ», ότι θα αποτρέψει τον εντοπισμό τους από τη Ρωσία και προτού η Ρωσία το καταλάβει, η Ουκρανία θα έχει χιλιάδες στρατεύματα και εξοπλισμό του ΝΑΤΟ στην πρώτη γραμμή. 

Αυτό το σχέδιο περιλαμβάνει λεπτομερή επιχειρησιακά επιμέρους στοιχεία σε περίπτωση που η επιχείρηση πιαστεί στα πράσα, συμπεριλαμβανομένης μιας μαζικής, συντονισμένης αεροπορικής δράσης από το ΝΑΤΟ για να χτυπήσει ρωσικούς στόχους στην Ουκρανία και να παρέχει μαχητική αεροπορική υποστήριξη. Οι σχεδιαστές πιστεύουν ότι πριν συνειδητοποιήσουν οι Ρώσοι τι έχει συμβεί, το ΝΑΤΟ θα έχει καταφέρει να νικήσει την Ρωσία..

Όμως το πρόβλημα είναι....ότι η Ρωσία γνωρίζει ήδη αυτό το σχέδιο. Από ότι μαθαίνουμε οι Ρώσοι θα επιτρέψουν σε όσο το δυνατόν περισσότερα στρατεύματα του ΝΑΤΟ να διεισδύσουν στη θέση τους... και μετά... Η Ρωσία χτυπήσει και κινηθεί γρήγορα για να σχηματίσει μια πραγματική επίθεση , που θα επιφέρει κλιμάκωση του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου. Παγιδεύοντας χιλιάδες δυνάμεων του ΝΑΤΟ σε ένα θανατηφόρο ρωσικό σφυροκόπημα με μοναδικές επιλογές την παράδοση ή τον θάνατο. Αυτό το σχέδιο του ΝΑΤΟ φέρεται να ξεκινήσει στις ή πριν από τις 10 Αυγούστου.

Οπότε δεν είναι περίεργο που δεν υπάρχει κανείς στην εξουσία στη Ντάουνινγκ Στριτ 10 αυτή τη στιγμή (και περισσότεροι από 40 υπουργοί παραιτούνται) που να θέλει να αναλάβει την ιστορική ευθύνη για αυτό.!!!

Όλο αυτό ταιριάζει  επίσης καλά με την προχθεσινή ομιλία του Λουκασένκο: «Η Δύση ετοιμάζει επίθεση στη Ρωσία...» 

Ίδωμεν και περιμένοντας την βίαιη σύγκρουση των 2 Βασιλικών Σεληνιακών Οίκων.... τα "σημάδια" όλα δείχνουν ότι πλησιάζει.

Υ.Γ Όλο αυτό "δένει" πολύ ωραία και με την δήλωση του  «Kissi» στο κανάλι Fox. «Ο Χένρι Κίσινγκερ  είπε στο Fox News ότι θα πρέπει να περιμένουμε άμεση σύγκρουση με τη Ρωσία μέχρι τα μέσα Αυγούστου». Έτσι θα αποδειχθεί όπως θέλουν οι "ειδικοί" της στρατηγικής...

4 σχόλια:

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Λυκαστρε εισαι φοβερος οντως ετσι εξηγειται ολη αυτη η πρεμουρα των Αγγλων,επισης και οι πολλοι μισθοφοροι που πιασαν οι Ρωσσοι.
Παντως νομιζω ειναι οτι πιο ηλιθιο εχουν σκεφτει,εμενα μου μοιαζει πολυ απλοικο σχεδιο λες και βλεπεις ταινια Τζεημς Μποντ,δεν μπορει να νομιζουν οτι κατι τετοιο θα πιασει μαλλον κατι αλλο επιδιωκουν αλλα και οι Ρωσσοι θα κλιμακωσουν σε αλλο επιπεδο.

IRIS είπε...

ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ..ΚΑΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥ,ΣΤΗΝ ΑΡΕΝΑ ΘΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΟΙ 2 ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΙ ΟΙΚΟΙ.ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ (ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ) ΘΑ "ΜΑΛΛΙΟΤΡΑΒΗΧΤΟΥΝ" ?? ΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙΚΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ? ΠΟΙΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΑΥΤΟΥΣ? ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΟΙΚΩΝ,ΤΟΤΕ 2 ΤΙΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.Η ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΝΙΚΗΤΗΣ Η ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ.ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΖΩ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ !! ΣΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΜΑΖΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΑΥΤΩΝ! ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΟΝ ΕΡΠΕΤΙΚΟ ΜΑΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ?? ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΛΗ ΜΕΤΑΞΥ 2 ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ ΟΙΚΩΝ.ΟΧΙ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΛΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ανθρωπους.ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ανθρωπους ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΑΠΛΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΑΥΛΗ"ΤΩΝ ΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΗΡΕΜΙΑ ΤΗΝ "ΠΗΓΗ".ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΘΕΙ ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΗ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ?? ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΕΖΟΥΜΕ !!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Κοινή καταγωγή μπορεί να έχουν αλλά μισούν ο ένας τον άλλο. Και οι δύο θέλουν την παγκοσμιοποίηση αλλά με διαφορετικό τρόπο ο καθένας τους.
Αυτοί οι 2 Βασιλικοί Σεληνιακοί Οίκοι υπάρχουν απο ανέκαθεν...όλοι οι άλλοι είναι απλά παραμάγαζα τους. Δύο βασιλικές γραμμές αίματος...

" ΤΟΤΕ 2 ΤΙΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.Η ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΝΙΚΗΤΗΣ Η ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ.ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΖΩ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ !! "

Και εμείς αυτό θέλουμε μέσα από την βίαιη σύγκρουση τους να εξολοθρευτούν και οι δύο.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΟΝ ΕΡΠΕΤΙΚΟ ΜΑΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ??"

Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι πάνω στον πλανήτη ερπετικό εγκέφαλο διότι ΔΕΝ ανήκουν όλοι στο ίδιο είδος. Μπορεί να έχουμε όλοι τον ίδιο φαινότυπο....αλλά όχι και τον ίδιο γονότυπο.