ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023

Ρυθμίστε τα πφέιζερς στην θέση ΞΑΦΝΙΚΙΤΙΔΑ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ρυθμίστε τα πφέιζερς στην θέση ΞΑΦΝΙΚΙΤΙΔΑ

Ακούμε γύρω μας για πολλούς θανάτους από ξαφνικίτιδες τελευταία...μάγκες αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που θα έρθει από τέλος Φεβρουαρίου που θα ανοίξουν πάλι οι Πύλες των Ψυχών. Θα πεθαίνουν ΜΑΖΙΚΑ πολλοί άνθρωποι.

Μέσα στα επόμενα 2-5 χρόνια θα πεθάνει το μεγαλύτερο μπολιασμένο μέρος  του κάτοικου της χώρας των Ελλήνων. Σας το είχαμε πει εδώ και πολύ καιρό ότι ο κάτοικος της χώρας και ουχί 'Έλληνας με το τέλος του Α' Μέρους του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου θα έχει μειωθεί φοβερά .

Υ.Γ Με αυτά που είδα να γίνονται χθές στις ειδήσεις εντός Ελλάδος νομίζω ότι αυτή η εκκαθάριση που θα γίνει είναι ότι καλύτερο για τους Έλληνες. Τα ζητάει ο πισινουλής κάποιον και θα λάβουν αυτό για το οποίο κωλοξύνονται.Θα μείνουν μόνο οι ανεμβολίαστοι . Την καλημέρα μου μόνο στους Έλληνες.

9 σχόλια:

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Καλημερα σε ολους.
Πολλοι κωλοι ξυνονται τελευταια,αρχοζει και σφιγγει το πραγμα...

kakos04 είπε...

Καλημέρα σε όλους , έχεις δίκιο κ όποιος θέλει βλέπει πολλά πλέον περιστατικά στον περίγυρο του δυστυχώς κ σε δικούς του ανθρώπους . Η αδερφή μου αρρώστησε με γρίπη κ καλά και δεν είχε δύναμη να σηκωθεί από τον καναπέ . Ο κουνιάδος μου που τρέχει και σε μαραθώνιους το ίδιο των Φώτων . Σήμερα η πεθερά μου ένιωσε αδυναμία , η μάνα μου με αντιβίωση . Και πολλοί εμβολιασμένοι τελευταία εδώ παίρνουν αντιβίωση για στάδιο λίγο πριν την πνευμονία , λοιμώξεις φάρυγγα κτλ . Το πόσοι έχουν φύγει αθλητές κ μικροί σε ηλικία δεν το συζητάμε πάλι σε μια βδομάδα στην Ελλάδα , μην πούμε για αλλού (Βουλευτίνα της Αυστρίας κτλ) .
Στο θέμα μας πλέον να φύγουν οι προσκυνητές του Κοκκού κ του τσιρκοΒουλίου κ περιγύρων να μην μας τραβάνε κάτω και ας ακουστεί σκληρό .
Για την Ελλάδα μια που ξέρεις τι σημαίνει η συνταξιοδότηση των προκομμένων στο Πολεμικό Ναυτικό μας και η διατήρηση των υποτακτικών . Μήπως να τους βοηθήσουμε να αποδημήσουν ήσυχα.... Αρκετοί από αυτούς που πολέμησαν και κράτησαν τις Γαλλικές φρεγάτες αποστρατεύτηκαν και προήχθησαν NPCs (non playable characters) . Θα προσπαθήσουν να μας φορτώσουν αποβατικά κτλ για να πάρουν βαλίτσες .
Νικανδρικ. θα έρθει η ώρα που θα πέσει πολύ ξυστό ..........Καλημέρα

Ανώνυμος είπε...

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjbPFMTrV5q6JS8E5BvPbSh_vh9YDoaSMxkLDQibXskoCq_ybx9j5XaVNB0K6chbWfUcRxDeF3MTxoeH2m_P091rj0Xd5LGTBRBCCafOPwPfCH5erWkjtJkHxmcL1nBpS8oH818Z6Q2RAi-C7k8a5F-uwRJ-gbyAMz3I1LVLfprDqVBPtATOWtNpVU5/w640-h406/%CE%A3%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%B9%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF%20%CE%BF%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B7%CF%82%20(13893).png

Ανώνυμος είπε...

http://filosofia-erevna.blogspot.com/2023/01/blog-post_17.html
ξενοδοχωφ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα φίλε ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ...μόλις χθές έκλεισα την ομάδα για τον Μακεδονομάχο. Σήμερα θα καταθέσω την αίτηση συμμετοχής. Εσύ τελικά θα πάρεις μέρος;;

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Λυκαστρε καλημερα
Θα παρω μερος ετσι λεω, σημερα εχουμε συναντηση, μαλλον θα ερθουν απο Καβαλα 2 ισως και 3 ομαδες.
Σημερα θα συζητησουμε την συνθεση μαλιστα ανακοινωσε η ΛΕΦΕΔ Καβαλας και μια καλη εκπαιδευση που θα γινει παραλληλα με την προετημασια για Μακεδονομαχο

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα φίλε Κακέ...και εδώ το ίδιο συμβαίνει πάρα πολλοί και νέοι άνθρωποι πεθαίνουν καθημερινά. Και ακόμα περισσότεροι αρρωσταίνουν από ιώσεις και διάφορες άλλες ασθένειες. Είναι μια ΑΦΥΣΙΚΗ ΕΞΑΡΣΗ ασθενειών που δεν είχαμε τα χρόνια προ κορωνοιού.

Και εγώ τις ίδιας γνώμης με σένα είμαι, ότι πρέπει οι προσκυνητές του Κοκκού και του τσιρκοΒουλίου και περιγύρων να μας αδειάσουν την γωνιά και να αποδήμουν εις Κύριον μπας και δούμε καμιά άσπρη μέρα οι Έλληνες. Θυμάσαι που έλεγα πριν πολύ καιρό..ότι ο χειρότερος εχθρός των Ελλήνων είναι ο κάτοικος της χώρας, και ότι αυτό είναι κάτι το οποίο γνωρίζουν οι εχθροί των Ελλήνων αλλά και οι Έλληνες;;

Τότε αυτό ίσως ακουγόταν κάπως τρελό , αλλά τώρα έχει αρχίσει και βγάζει νόημα. Και δεν είναι καθόλου σκληρό αν πω....ότι σε 2-5 χρόνια από με το μεγάλο θανατικό που θα πέσει εδώ, θα μείνουν μόνο 2.000.000 άτομα εντός Ελλάδας. Θα μείνουν μόνο οι αμπόλιαστοι , δηλαδή οι κάτοικοι που δεν κάναμε το εμβόλιο και μας έλεγαν "αρνητές"...οι γύφτοι, και οι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες που αυτοί φυσικά δεν έκαναν το σκατοεμβόλιο.

Αυτή την στιγμή δεν είμαστε 10.000.000 που λένε...είμαστε γύρω στα 6-7 εκατομμύρια. Και με την μετανάστευση των Ελλήνων στο εξωτερικό αυτό το νούμερο θα κατέβει και άλλο. Βάλε τώρα ότι οι θάνατοι είναι περισσότεροι από τις γεννήσεις...και σε όλο αυτό πρόσθεσε και το ΜΕΓΑΛΟ ΘΑΝΑΤΙΚΟ που θα έρθει (ακόμα δεν ξεκίνησε) τότε σου λέω με ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΌΤΙ ΘΑ ΜΕΊΝΟΥΝ μέσα στα επόμενα 5 χρόνια ΜΟΝΟ 2 εκατομμύρια κάτοικοι.

Θυμάμαι πολύ παλαιότερα είχα γράψει ότι οι Έλληνες είμασταν ΠΑΝΤΑ ΛΙΓΟΙ. Ένας Έλληνας κάνει για 11 άλλους..διότι γνωρίζει και ποιος είναι και τι πρέπει να κάνει.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ χαίρομαι...χα χα θα περάσουμε ωραία. Να βγάλεις και φωτογραφίες (χωρίς να φαίνονται τα πρόσωπα φυσικά) και αν θέλεις γράψε μου το μειλ σου σε σχόλιο το οποίο δεν θα ανεβάσω....και μετά την λήξη του Μακεδονομάχου να τις ανεβάσω μαζί με τις δικές μου φώτο. Με κρυμμένα πάντα τα πρόσωπα εννοείται.

Ανώνυμος είπε...

Εχω την εντύπωση πως οι αλλόφυλοι κάτοικοι φτάνουν τα 4-6εκ,και οι αυτόχθωνες τα 7-8