ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023

Για να μην νομίζεται ότι μόνο εδώ στην χώρα μας συμβαίνουν αυτά.


 ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας το βράδυ για τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων των Ηνωμένων Πολιτειών, ο βουλευτής  Ματ Γκέτζ πήρε έναν ψίθυρο στο αυτί. Ότι ειπώθηκε ξεκάθαρα έκανε τον Gaetz να αρρωστήσει στο στομάχι του και να συμφωνήσει να αλλάξει την ψήφο του. Στο σύντομο βίντεο παρακάτω, η έκφραση στο πρόσωπο του Gaetz φαίνεται να τα λέει όλα.

Παρακολουθήστε τον βουλευτή του Κογκρέσου, Ματ Γκάετς, να φαίνεται να "αποχωρεί από μια προσφορά που δεν μπορούσε να αρνηθεί...".


Ένας ποιοτικός άνθρωπος θα δεχόταν τη μοίρα του για χάρη του έθνους του. Είναι εκπληκτικό τι μπορούν να κάνουν λίγες λέξεις  στην αποφασιστικότητα ενός κατά τα άλλα "γενναίου" άνδρα. Σε σύγκριση με την κυβέρνηση των ΗΠΑ (sic), το οργανωμένο έγκλημα είναι απλώς μια αγορίστικη λέσχη αξιολύπητων απρόοπτων. 

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σε όλη την ιστορία, οι ανυπότακτες κυβερνήσεις και πολιτικοί ουσιαστικά δεν ψηφίστηκαν ποτέ για να ασκήσουν τα καθήκοντά τους. Κατανοούν μόνο τη γλώσσα που χρησιμοποιούν σε όλους τους άλλους, όπως αποδεικνύεται από το παραπάνω βίντεο, ακόμα κι αν είναι βαθιά προσβεβλημένοι από οποιονδήποτε άλλο προσπαθεί να τους ανατρέψει χρησιμοποιώντας την ίδια γλώσσα. Κι όμως οτιδήποτε άλλο εκλαμβάνεται από αυτούς ως άθλια αδυναμία.

Θα μπορούσε να μην υπάρχει πλέον πολιτική λύση στο επείγον πρόβλημα της ολοένα αυξανόμενης απουσίας εκπροσώπησης;; Αυτό το βίντεο φαίνεται να δείχνει ότι οποιεσδήποτε τέτοιες επιλογές διαλύονται γρήγορα στη μακρά, σκοτεινή νύχτα της αναμφισβήτητης τυραννίας. Ποιος ξέρει τι θα γίνει, αν μη τι άλλο. 

Υ.Γ Αυτός που ψιθυρίζει στο αυτί του Ματ Γκάετς είναι απλά ο ντελιβεράς....φανταστείτε ποιος είναι ο πραγματικός φορέας του μηνύματος.!! Για να μην νομίζεται ότι μόνο εδώ στην χώρα μας συμβαίνουν αυτά.

Υ.Γ Χάος επικρατεί στο Κογκρέσο από την σύγκρουση των δύο Βασιλικών Σεληνιακών Οίκων.

1 σχόλιο:

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αυτό που πρόλαβαν να ακούσουν τα μεγάλα μυτερά λυκίσια αυτιά μου, είναι να λέει ο ψιθυριστής στον Μάτ Γκάετς: «ξέρουν τα πάντα, λυπάμαι».!!! Μετά από το ψυθύρισμα ξεσπά και ο καυγάς με τον άλλο βουλευτή.

Και ο νοών νοήτω.