ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023

Η ΥΒΡΙΣ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Το ότι κατήργησαν την πρώτη κατοικία είναι πραγματική ύβρις προς τούς φυσικούς νόμους. Τέτοια καθάρματα δεν έχουν δικαίωμα να ζουν στον πλανήτη που ανήκει σε όλα τα είδη ζωής.
 
Από τούς αρχαίους προσωκρατικούς που είχαν αρχίσει να μιλάνε για το Φυσικό Δίκαιο που σε αυτό περιέχονται όλα τα βασικά για την πραγματική δικαιοσύνη, όλα τα είδη ζωής δικαιούνται φωλιά τροφή ύδωρ και όλα τα φυσικά βασικά, τα οποία κανένας νόμος και κανένας κυβερνήτης εισαγγελέας νομικός δικηγόρος και άλλος που έχει σχέση με νόμους, δεν έχει δικαίωμα να στερήσει από κανέναν άνθρωπο και κανένα άλλο είδος ζωής. 
 
Όλα αυτά έχουν δικαίωμα όλα τα είδη ζωής να τα αποκτήσουν με την προσωπική τους εργασία κυνηγώντας καλλιεργώντας κτίζοντας και άλλους τρόπους χωρίς καμία άδεια από κανέναν και όταν κάνουν κάτι από αυτά δεν παραβιάζουν κανέναν νόμο, αρκεί βεβαίως να μην βλάπτουν άλλους. Σε περίπτωση που προσπαθήσουν να κλέψουν ή στερήσουν κάτι από αυτά στην φύση τιμωρούνται από τον κάτοχο ή οι άνθρωποι στις πόλεις από τούς δίκαιους νόμους. 
 
Από τότε ως σήμερα όλοι οι γελοίοι και απατεώνες νομοθέτες έχουν διαστρεβλώσει παντελώς το πραγματικό δίκαιο και αυτό το βλέπουμε και στην Ελλάδα γενέτειρα τού δικαίου παγκοσμίως πρώτη και αυτό είναι επιβεβαιωμένο αν θυμηθούμε πως πριν μερικά χρόνια κατήργησαν την πρώτη κατοικία παραβιάζοντας έναν από τους σοβαρότερους νόμους τού φυσικού δικαίου, το δικαίωμα της φωλιάς, επίσης και η φορολογία αυτών των βασικών αναγκών είναι ύβρις προς την ίδια την ζωή και την φύση και στο σύμπαν ολόκληρο, κάτι χειρότερο από τέτοιες παραβιάσεις φυσικών νόμων δεν γίνεται. 
 
Κανένα ζώο δεν θα επέτρεπε τέτοια σοβαρότατη αισχρότατη ύβρη και παραβίαση των φυσικών του δικαιωμάτων. Σε αυτά συμπεριλαμβάνεται και η ελευθερία κινήσεων.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μίλαγα με τον πατέρα μου το πρωί, και μου λέει "βρήκα ένα γραφείο που πουλάει κατασχεμένα διαμερίσματα, αν θες ν'αγοράσεις"
-Δεν υπάρχει περίπτωση να αγοράσω κατασχεμένο
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ
Υ.Γ. Ο Κλανιδιάρης αν και έγκλειστος μπορεί να θέσει υποψηφιότητα, γιατί ο νόμος τΣύριζα δεν προβλέπει αφαίρεση πολιτικών δικαιωμάτων στην καταδίκη για εγκληματική οργάνωση......
Κι έτσι οι παρακρατικοί "ακροδεξιοί",κυνηγιούνται από τα φιλελέρε "ξαδέρφια", και απαλλάσονται από "το άλλο άκρο", για να κόψουν την αυτοδυναμία των "δεξιών".....Είπαμε αποχαύνωση μέσω Ντάλλας και Λάμψης, αλλά κάπου ώπα

Ανώνυμος είπε...

Συνεχίζει τις εκκαθαρίσεις βλέπω ο Ζελένσκι...

https://edition.cnn.com/2023/01/18/europe/helicopter-crash-ukraine-intl
jenodoxvf

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αυτό είναι η αρχή του τέλους της Ουκρανικής κυβέρνησης κ.Ξενοδόχε. Εκκαθαρίστηκε η ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών της Ουκρανίας.