ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023

H πολωνία θα στείλει άρματα μάχης Leopard στην Ουκρανία.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Αφού ο Πολωνός πρόεδρος Andrzej Duda ανακοίνωσε ότι θα παραδώσει τα πολωνικά άρματα μάχης Leopard 2 στην Ουκρανία, η αντιπολίτευση της χώρας εντάχθηκε στο έργο.  

"Η Πολωνία θέλει ένα διεθνές σχήμα για την παράδοση των κύριων αρμάτων μάχης και μιλώντας γι' αυτό, θα πρέπει να ενθαρρύνονται και άλλοι να συμμετάσχουν", είπε ο Tomasz Siemoniak, αντιπρόεδρος του μεγαλύτερου κόμματος της αντιπολίτευσης, Civic Platform (PO) και πρώην υπουργός Άμυνας. «Welt» .

Σύμφωνα με τον Ντούντα, παρέμεινε ασαφές εάν η Πολωνία θα ήθελε να περιμένει άδεια εξαγωγής από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση για τα άρματα μάχης που κατασκευάζονται στη Γερμανία, κάτι που θα ήταν πραγματικά απαραίτητο.

«Δεν μπορεί να πρόκειται για έγκριση από το Βερολίνο», είπε ο Siemoniak. "Τα τανκς Leopard ανήκουν στην Πολωνία. Οι αποφάσεις για αυτό θα ληφθούν στη Βαρσοβία." 

Οι Πολωνοί καθοδηγούνται από το μίσος τους προς τους Ρώσους. Και το μίσος είναι κακός σύμβουλος. Στο συμβόλαιο που υπάρχει μεταξύ Γερμανίας και Πολωνίας ορίζεται ξεκάθαρα ότι δεν επιτρέπεται στους Μπόλεκ και Λόλεκ (Πολωνούς) να εξάγουν τανκς χωρίς την γερμανική έγκριση. Θα τους ακύρωναν αμέσως οποιαδήποτε προμήθεια ανταλλακτικών, και τότε τα τανκς θα αδυνατούσαν να κινηθούν μετά από 14 μέρες!

Ο λόγος που όλοι είναι τόσο πρόθυμοι να παραδώσουν τα τανκς τώρα είναι επειδή οι Ρώσοι βρίσκονται πραγματικά σε κίνηση τώρα προς τα εμπρός μέσα στο παγωμένο έδαφος . Αλλά και ο Scholz θα συμφωνήσει ούτως ή άλλως και 2 εβδομάδες αργότερα οι επιστάτες του Tuntenwehr θα στείλουν όλα όσα είναι κατά κάποιο τρόπο απαραίτητα από τα ανταλλακτικά του Leo και θα τα συσκευάσουν σε κουτιά, τα οποία στη συνέχεια θα σταλούν στην Ουκρανία. 

Η Γερμανία είναι από καιρό ένα από τα συμβαλλόμενα μέρη του πολέμου σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο. Ο Πούτιν απλά δεν κάνει τίποτα γιατί τον βολεύει όλο αυτό, όσον αφορά τα αποθέματα και τα περισσότερα που στέλνονται αναποτελεσματικά στην Ουκρανία πάνε για καταστροφή υπό κακώς εκπαιδευμένα πληρώματα. Τίποτε δεν μπορεί πλέον να παρέμβει στην μελλοντική προέλαση προς την Κόστα Μπράβα . Οι Ευρωπαίοι θα μείνουν τότε μόνοι στα χαρακώματα περιμένοντας το ρωσικό πυροβολικό, γιατί οι Αμερικανοί θα έχουν να ασχοληθούν με τους  Κινέζους.

Αυτό θα συμβεί γιατί αυτό έχουν προγραμματίσει να συμβεί.  Ο Klaus Schwab έχει οικογενειακούς δεσμούς με την Κίνα, ακόμα και τώρα τα tweet του γίνονται σε κινέζους παρόχους πληροφορικής,γιατί  εμπιστεύεται τη λογοκρισία τους περισσότερο από αυτή της CIA του Elon...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λέτε να φύγουν και τα δικά μας;;Ετσι κι αλλιώς βλήματα δεν έχουν απ'ότι ξέρω
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ

Ανώνυμος είπε...

δε δάγκωνα τη γλώσσα μου καλύτερα;;;

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/atypo-germaniko-empargko-stin-ellada-meta-tin-akyrosi-tis-paradosis-ton-marder-akyrosan-kai-tin-paradosi-pyromaxikon-ektetamenou-velinekous/