ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023

Από ότι φαίνεται τελικά βρέθηκε Χατζανέστης Νο 2.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Όταν πριν χρόνια  έλεγα και έγραφα ότι  "ο εχθρός μας κυβερνά" κάποιοι σίγουρα νόμιζαν ότι τα είχα χάσει. Όταν πάλι πριν καιρό έγραφα για "Τούρκους Εσωτερικού" που έχουμε και μας κυβερνάνε, σίγουρα πάλι ο αποβλακωμένος κάτοικος της χώρας θα νόμιζε ότι δεν ξέρω τι μου γίνεται.

✔️Και 12 νησιά αποστρατικοποιημένα
✔️Και Turkaegean μέχρι την μέση του Αιγαίου
✔️Και την Κύπρο πάρε πάρε τώρα που γυρίζει και το αφεντικό τα δίνει όλα τζάμπα...
 
Τι δεν καταλαβαίνεις Ν.Δούλη;; Πάρε τώρα τις Πρέσπες του Αιγαίου και μάθε πως για όλα θα έρθει η ώρα που θα πληρώσεις.

Κάποιοι ίσως νόμιζαν ότι ο Ταπίγ έρχεται για να δει τον μέγιστο ηγέτη Κυριάκο... και ότι θα μας παραδώσει Αν. Θράκη και Μικρά Ασία!... Έτσι για να βγουν αληθινοί και οι Ορθόδοξοι προφήτες που έχουν πει ότι η Κωνσταντινούπολη θα δοθεί στους Έλληνες.... Ωστόσο ο Υπ. Άμυνας Δένδιας είναι σε επίσκεψη στην... Γκάνα, εκεί θα επισκεφτεί το ελληνικό σχολείο του Αγ. Νικολάου... όλο αυτό δεν μπορεί να το διαχειριστή και είπε... δεν πάω στην Γκάνα!;;
 
Μακριά από όλο αυτό και ας είναι και στην Γκάνα... Όταν σου δίνουν πάρα πολλά... έτσι είναι κάπου δεν μπορείς να τα διαχειριστής! Ιστορικά πάντα.... από ότι φαίνεται τελικά βρέθηκε Χατζανέστης Νο 2.
 
Υ.Γ Και να πω ότι δεν είχαμε προειδοποιήσει για όλα, θα ήταν ψέμα. Και για την αποστρατιωτικοποίηση που ήδη γίνεται γράψαμε και για ότι ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ σας το είχαμε πει...όλα σας τα είχαμε γράψει. Και όταν έγραφα σε κάποιο ιστολόγιο ως σχολιαστής για το σύνορο του 25 μεσημβρινού , το τι λάσπη "έφαγα" δεν λέγεται από τους λεγόμενους φασίστες και Ν.Δούληδες....Τα γεγονότα όμως πάντα με  ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ. Ελάχιστοι αξίζουν πλέον να ζουν στην χώρα των Ελλήνων. Ελάχιστοι αξίζουν πλέον να αποκαλούνται...ΕΛΛΗΝΕΣ.

Υ.Γ 1 Νταξ εάν ήμουν Ερντογάν την επόμενη φορά θα του έδινα να φιλήσει και το χέρι αλλά και το παπούτσι.


9 σχόλια:

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Σας το είχαμε γράψει και μάλιστα με κόκκινο χρώμα....67.000 τετρ.χιλιόμετρα ΑΟΖ παραχωρούν στην Τουρκία .!!!!

https://zeys-elaynon.blogspot.com/2023/05/4.html

Ακούστε τώρα και την δική μου "προφητεία"....μέχρι αυτή η χώρα να ξαναγεννήσει ΕΛΛΗΝΕΣ.....ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ....Ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΥ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα , τι να πω μόνο ότι πιάνεται η ψυχή μου . Δυστυχώς επιβεβαιώνεσαι στην ξεφτίλα μας και το αλλήθωρο με βοήθεια έχει καπελώσει μια χώρα . Έλπιζα ότι κάτι είχε μείνει στους κρατικούς μηχανισμούς ικανό να αντισταθεί ή να τον ξεφορτωθεί αλλά δεν . Το τι παραχωρεί είναι για κλάμα , και τρώγοντας ανοίγει η όρεξη . Τα λαμόγια των Αθηνών νομίζουν ότι θα κρατήσουν τις περιουσίες από τα κλεμμένα όσο εισβάλλουν οι Τούρκοι . Είδαμε τι κρατήσαμε από τα ασημικά του κράτους με τα μνημόνια , σε λίγο δεν θα υπάρχουν ούτε Ελληνικά ξενοδοχεία κτλ, τους παραχωρεί την δυνατότητα να θεριέψουν εντός . Δυστυχώς από τους περισσότερους μόνο νοιάζονται για την τσέπη τους . Δικαιοσύνη - ελευθερία -ισονομία - αξιοκρατία -όραμα ανάπτυξης δεν υπάρχει . Δεν τους νοιάζουν τα χώματα μας τα ποτισμένα .

kakos04

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε Κακέ στο μόνο που ελπίζω είναι σε πολύ μεγάλο σεισμό κεντρικά στην Τουρκία, ώστε να ανοίξει στα δύο να διεισδύσει η θάλασσα και να έχουν επιτέλους και turk-mediterranean.

Το τι προηγήθηκε για να φτάσουμε ως εδώ...

https://zeys-elaynon.blogspot.com/2021/03/blog-post_27.html

ΑΡΡ είπε...


ΛΑΪΚΟΝ

Αμε! ¨θέλει η πουτάνα να κρυφτή κι η χαρά δεν την αφήνει... ¨
Εβραιοτουρκόσποροι.

ΔΗΜΟΤΙΚΟΝ

Ένας αητός περήφανος, ένας αητός λεβέντης
από την περηφάνεια του κι από την λεβεντιά του
δεν πάει στα κατώμερα να καλοξεχειμάση
τουρκόδουλους, τουρκόψυχους μη βλέπει και μη μοιάσει,
λοατκικά σιχάματα την φύσι του ν' αλλάξει.


ΗΡΩΙΚΟΝ

Φοβού τους Έλληνες, βάρβαρε. Όσο λιγότεροι γίνονται τόσο περισσότερο αντρειεύουν.

Ανώνυμος είπε...

Περί των αναχωρητών της Ιαπωνίας βάλε το λινκ. Και αντί για Ιαπωνία διάβαζε Ελλάδα και θα βρεις την αιτία. Ένα έθνος άτεκνων σκυλοπατεράδων που τα 'χουν φορτώσει στον κόκορα. Τα ακίνητα του γέρου τα 'χουνε προγράψει για να πάνε Αράχωβα αλλά ακυρώνουν λόγω πένθους για τον Όλιβερ. Αιγαίο; Ποιο Αιγαίο; Ο Όλιβερ. Η γενιά μας σάπισε και προσπαθεί να σαπίσει και τις επόμενες: Θες να κουνιέσαι σαν τη βάρκα παιδί μου; Εύγε! Μπράβο στους πιτσιρικάδες που τα κάνουν όλα πουτάνα. Και όταν πέσουμε στην ανάγκη τους, ας μας πετάξουν στο γηροκομείο των Χανίων και πολύ θα μας είναι...

Ανώνυμος είπε...

Χατζηανέστης ; Γιατί τον θεωρείς προδότη;….
Διορίστηκε αρχιστράτηγος της στρατιάς μικρας Ασίας όταν μάλλον ήταν πολύ αργά ….
Αν θα μπορούσες να μου εξηγήσεις….ευχαριστω.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

"Χατζηανέστης ; Γιατί τον θεωρείς προδότη;…."

Γιατί είναι προδότης;; Γιατί με το που έγινε αρχηγός της Στρατιάς της Μ. Ασίας η πρώτη του ενέργεια ήταν να αποσπάσει από το μέτωπο της Στρατιάς της Μ. Ασίας δύο μεραρχίες και να τις στείλει στη Θράκη για την υποτιθέμενη ενίσχυση της επιχείρησης κατάληψης της Κωνσταντινούπολης .

Κάτι το οποίο όμως ΔΕΝ θα γινόταν ποτέ αφού οι "σύμμαχοι" μας είχαν πει ρητώς ότι για να φτάσουμε στην Κωνσταντινούπολη και να την καταλάβουμε θα έπρεπε να περάσουμε πρώτα από τα πτώματα των Γάλλων και Ιταλών στρατιωτών που φύλαγαν την Κωνσταντινούπολη.!!! 'Άρα δεν υπήρχε ΚΑΝΕΝΑΣ λόγος για να ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ την Στρατιά στην Μ.Ασία.

Η απομάκρυνση αυτή των 2 μεραρχιών από το μέτωπο της Στρατιάς αριστερά του Αφιόν Καραχισάρ ήταν το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ σφάλμα γιατί από αυτό το κενό ο Κεμάλ άρχισε την περιβόητη επίθεση, πριν επιστρέψουν οι μεραρχίες στη βάση τους μετά από την αποτυχημένη επιχείρηση για την κατάληψη της Κωνσταντινούπολης.

Και μετά ο πούστης Κεμάλ βρήκε την ευκαιρία που γύρευε και μας την φόρεσε. Όταν ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΕΙΣ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ την δύναμη του στρατού σου...της χώρας σου...τότε είσαι η δεν είσαι προδότης;;;

Όταν τώρα ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ και αδειάζουν τα νησιά από στρατό και οπλισμό είναι η δεν είναι προδότες;;;

Ανώνυμος είπε...

Σε ευχαριστώ για την απάντηση, δυστυχώς ή είναι προδότες ή είναι προδότες….τωρα για τον Χατζηανέστη επιφυλασομαι….μηπως και το κίνητρο της πράξης του ήταν να υπάρχει άμυνα στον Έβρο!
Και ο Νικίας λάθος εκανε στις Συρράκου σας αλλά δεν τον λες και προδότη….

Ανώνυμος είπε...

Καλά θα ήταν να γνωρίζουμε με ποιόν έχουμε να κάνουμε.
Το όνομα Φιντάν σημαίνει Τυφών.
Μόλις ψοφήσει το αφωρισμένο αφγανοκάθαρμα ο επόμενος στη λίστα είναι ο υπουργός εξωτερικών Χακάν Φιντάν. Μέχρι τότε λίγη υπομονή διότι ο άνθρωπος αυτός μεθοδεύει πρός το παρόν τις κινήσεις των ταξιαρχιών του "Τυφώνος ελ Άκσα" στη Γάζα.
Μη απορείτε έτσι θέλουν να ονομάζονται οι Γαζαίοι, Τουφάν ελ Άκσα. Το περίεργο δεν εντοπίζεται μόνο σ' αυτά τα δύο στοιχεία αλλά στο τρίτο, δηλαδή στο Ἀκσα, το γνωστό Σεληνολατρικό τέμενος των Τυφωνίων της Μέκκας ο οποίο ίδρυσε κάποτε ο μέγας σφαγέας των Ελλήνων Τυφώνιος Ὀμαρ Ἴμπν ελ Χατάμπ.
Θέλετε και τέταρτο;
Ο Φιντάν ξημεροβραδιάζεται στο τηλέφωνο με τον Μπλίνκεν ο οποίος είναι το λύσε και το δέσε στο κόμμα του Τυφώνος ή όνου τής χώρας των Μηρών.
Τα λεφτά είναι χοντρά και το παιχνίδι αυτή τη φορά πολύ πρόστυχο.
Τα συμπεράσματα όλα δικά σας.

Κάτοικος Πεκίνου