ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023

Έπρεπε να είχες παραιτηθεί Φλώρε. Κανείς δεν σε παίρνει πλέον στα σοβαρά.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Δεν ξέρω για τους κόκκους άμμου, αλλά κανείς δεν τον παίρνει στα σοβαρά όταν στη θητεία σου έχει θαλάσσιο πάρκο Στεφανοβικείου, εκρήξεις πυρομαχικών, νεκρούς σε μία βιαστικά οργανωμένη ανθρωπιστική αποστολή στη Λιβύη για ευνόητους λόγους.

Σε καιρό ειρήνης όλα αυτά. Φανταστείτε σε καιρό πολέμου τι έχει να γίνει. Εδώ δεν είχαμε μεταγωγικά να στείλουμε όπλα στην Ουκρανία ή ανθρωπιστική βοήθεια μετά τον σεισμό στην Τουρκία και ήθελε μεταχειρισμένα αμφίβια AAV7 που τουμπάρουν με 300 mil και 3 mq9 uav στα 400mil, απευθείας ανάθεση φυσικά, την στιγμή που τα καταρρίπτουν οι χούθι και εδώ και μια 5ετια οι πατριώτες δεν εξασφάλισαν jassm-er και jsm αντιπλοϊκούς για τα f-16 και αυτά που εξασφάλισαν με τα χίλια ζόρια απ' το Ισραήλ, τα καθυστέρησαν τόσο πολύ να τα υπογράψουν, που πλέον οι χρόνοι παράδοσης έχουν αλλάξει λόγω του πολέμου με την Χαμάς.

Έπρεπε να είχες παραιτηθεί μέχρι τώρα Φλώρε. Τόσες μαζεμένες "επιτυχίες" (Θαλάσσιο πάρκο Στεφανοβικείου, Εκρήξεις πυρομαχικών, Ανθρωπιστική αποστολή στη Λιβύη με νεκρούς) σαν και σένα Φλώρε κανείς δεν είχε. Οι αξιωματικοί πρέπει να βάζουν την τιμή των όπλων και την εμπιστοσύνη απέναντι στις ΕΔ πάνω από όλα. Διαφορετικά ακολουθεί η γελοιότητα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

χριστιανοκομουνιστης δεν ειναι ;;;


ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ