ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023

Ο πολιτικός και όχι μόνο κόσμος της Ελλάδος, έχει ξεπεράσει την μυθολογική συμμορία των μνηστήρων της Πηνελόπης, εδώ και 30 έτη.

 Αυτή είναι η δεξιά
Ότι πιο σαπιο και υποκριτικό
Ελλαδεμποροι και Χριστεμποροι.
Απολαυστικο να τους βλέπεις να τρώνε τα σκ@τ@ τους και να καταπίνουν τον εμετό τους. pic.twitter.com/wMVSqz2JRx

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Όντως οι δεξιούληδες και οι λεγόμενοι φασίστες είναι μακράν πιο επικίνδυνοι απ' τους αριστερούς. Οι αριστεροί τα λένε φόρα παρτίδα, δεν τους απασχολεί. Οι δεξιούληδες και οι φασίστες παριστάνουν τους πατριώτες, τους εθνικιστές και τους υπόλοιπους ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ που τους τα λένε καλή ώρα σαν και μένα μας λούζουν με διάφορα κοσμητικά επίθετα.

Δεν είσαστε καλύτεροι από τους αριστερούς. Τα ίδια ΣΚΑΤΑ με εκείνους είστε . Είστε η ΝΤΡΟΠΗ του έθνους και για μένα ΔΕΝ είστε Έλληνες. Ο πολιτικός και όχι μόνο κόσμος της Ελλάδος, έχει ξεπεράσει την μυθολογική συμμορία των μνηστήρων της Πηνελόπης, εδώ και 30 έτη. Όποιος ακόμα τους πιστεύει, τους ακολουθεί και τους ψηφίζει ΔΕΝ ανήκει στους ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Η γεωγραφική θέση της χώρας των Ελλήνων, αποτελεί κλειδί master ανοίγει πολλές πόρτες, και αυτό το κλειδί αυτοί που το κραδαίνουν εδώ και 40 χρόνια, δεν πρόκειται εύκολα να το αφήσουν.Ειδικά για την νεοελληνική πραγματικότητα υπάρχει ολόκληρο εργοστάσιο κατασκευής «ηγετών»… και το εργοστάσιο είναι γνωστό, αλλά και η σειρά παραγωγής είναι γνωστή.

Υ.Γ Όσο για τους Φοινικοβαβυλώνιους Μητσοτάκηδες δεν υπήρξε άλλο πολιτικό "τζάκι" με μεγαλύτερο μίσος για την Ελλάδα...

ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΙΕΣ..ΜΙΑ ΜΙΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙΣ ΤΣΙΜΠΟΥΚΟΓΛΥΦΤΗ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

1 σχόλιο:

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Τετοιες μεγαλες πουσταρες δεν τις κανουν καλα οι ελιες,απο κουκουναρα και πανω.
Οι λεγομενοι δεξιοι θα παθουν την πλακα τους με οτι ερχεται ειναι κολημενοι με την αριστερα ως αντιπαλο ενω ο πραγματικος εχθρος τους ειναι το ιδιο τους το κομμα.
Περιτο το σχολιο μου αφου πλεον δεν ξεχωριζει τιποτα στο πολιτικο πεδιο,κατι σαν τον Κασελακη που παλι τον εδινε και τωρα τον παιρνει,αν και ο πεθερος μου θεωρει οτι ειναι απλως κωλοφαγος,εδω διιστανται αι αποψεις...