ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023

Άντε να τελειώνουμε με τις κρίσεις, γιατί με αυτούς τα ψάρια θα βγάλουν πόδια και θα βγουν στην στεριά.


 ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Έλα κούρασαν οι άμπαλοι. Άντε να τελειώνουμε με τις κρίσεις, γιατί με αυτούς τα ψάρια θα βγάλουν πόδια και θα βγουν στην στεριά. Για να καταλάβετε πως μεταφράζεται αυτό. Έχουν πρόβλημα με τις LCS που δεν θα έχει επισκευαστεί το gear box απ' το USN, αλλά με αυτές που θα έχει, no problemo. Το λιγότερο όμως στην περίπτωση των προβληματικών ΠΑΘ LCS δεν είναι το κιβώτιο ταχυτήτων. 

Προβληματικές ήταν και πριν απ' αυτό, αφού δεν κατάφεραν ποτέ να ενσωματώσουν διάφορα modules επιχειρήσεων, όπως το ανθυποβρυχιακό ή το επιφάνειας. Μιλάμε για πλοίο που δεν έχει αντιπλοϊκούς NSM (μόνο οι independence έχουν, αυτές έχουν ήδη ρωγμές στο κύτος), δεν έχει πυραύλους επιφάνειας αέρος μέσης εμβέλειας, δεν κατάφεραν να του διασυνδέσουν επιτυχώς το RAM και το συρόμενο σόναρ. 

Ναύαρχοι του USN λένε ότι το πλοίο απέτυχε παταγωδώς στα πάντα και πως είναι το χειρότερο για ανθυποβρυχιακές επιχειρήσεις, αφού με τον θόρυβο που παράγει λόγω των waterjet γίνεται αντιληπτό άμεσα από τα υποβρύχια. Εάν μετά από όλα αυτά το πρόβλημα στο Π.Ν  είναι το να μην έρθουν με χαλασμένο κιβώτιο, ας πάνε τα παιδιά στο λιμενικό να να μαζεύουν τους λάθρο που στέλνει η Τουρκία, γιατί και με τις LCS αυτό θα κάνουν.

Η εικόνα είναι από την ανάρτηση ΕΔΩ.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα τις πάρουμε για να ζαλίζουν τα τουρκικά σόναρ Χαχαχ

Ανώνυμος είπε...

"γιατί με αυτούς τα ψάρια θα βγάλουν πόδια και θα βγουν στην στεριά."

https://cycladeslive.gr/koufonisia-vgikan-ta-chtapodia-sti-steria/

Απλός ανώνυμος σχολιαστής

Ανώνυμος είπε...

Γερμανικό Ναυτικό: Μεγάλο το κόστος αντικατάστασης των 10 πλοίων ναρκοπολέμου Type-332, προκρίνει τη λύση της αναβάθμισης τους

https://defencereview.gr/germaniko-naytiko-megalo-to-kostos-an/

Εμείς τι κάνουμε με τα ελάχιστα τρία,παλαιότερα δικά μας;;

Ναρκοθηρευτικά

https://hellenicnavy.gr/o-stolos-mas/narkothireytika/

Απλός ανώνυμος σχολιαστής

Ανώνυμος είπε...

Αεροπυρόσβεση: Εκσυγχρονισμός του στόλου των Canadair, προμήθεια νέων αεροσκαφών, νέα drones και ελικόπτερα δασοπυρόσβεσης

https://defencereview.gr/aeropyrosvesi-eksygchronismos-toy-st/

Απλός ανώνυμος σχολιαστής