ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023

Αφού έφεραν την Ευρώπη σε θέση να μην μπορεί να αντιδράσει άμεσα σε έναν ολοκληρωτικό πόλεμο, ώστε να τη διαλύσουν για χάρη του διπόλου ΗΠΑ - Σοβιετίες (Ρωσία/Κίνα) και τώρα λέει ότι δεν μπορούμε άλλο.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ρε τον Στόλυ (από το Στόλτενμπεργκ) που θέλει "στόλισμα". Αφού έφεραν την Ευρώπη σε θέση να μην μπορεί να αντιδράσει άμεσα σε έναν ολοκληρωτικό πόλεμο, ώστε να τη διαλύσουν για χάρη του διπόλου ΗΠΑ - Σοβιετίες (Ρωσία/Κίνα) και τώρα λέει ότι δεν μπορούμε άλλο. 

Αμ Στόλυ σας τα λέγαμε εμείς ΕΔΩ... τόσο σε σένα όσο και σε όλους τους άλλους, αλλά τζάμπα κλάνει η λάμπα. Κανονικά θα έπρεπε να σε στείλουν στην πρώτη γραμμή ρε καθίκι.Και επειδή επειδή τελευταία ακούω πολλούς (ες) να αναρωτιούνται φοβούμενοι την κλιμάκωση του πολέμου πάνω κάτω και επί τα αυτά, ότι θα εμπλακούν οι ένοπλες δυνάμεις μας, εκ μέρους το Ν.Α.Τ.Ο.

Θα υπενθυμίσω ότι εδώ στο ιστολόγιο είχαμε προειδοποιήσει για όλα όσα έγιναν και όχι τυχαία..."Όσο αφορά την Ελλάδα... Το Ν.Α.Τ.Ο. θα χρησιμοποιήσει τον Ε.Σ. εναντίων των Ρώσων, αλλά όταν οι Ρώσοι θα έχουν εισβάλει στην Τουρκία... αυτό έχει τα αρνητικά του, αλλά έχει και τα θετικά του, όπως κάθε κατάσταση. Θα ήταν καλό για τους ερευνητές, αλλά και σοβαρά ενδιαφερόμενους, να μη κοιτάνε μόνο το τι συμβαίνει στην Μέση Ανατολή, αλλά και στα βόρεια σύνορα μας, όπως και στις Βαλτικές χώρες μέχρι την Ουκρανία"....

2 σχόλια:

Dojo Westend είπε...

Τελικά αυτό που γίνεται στο Ισραήλ τώρα ίσως συνδέεται και με την Ουκρανία. Θα πάρει η Ρωσία όλο το πέταλο μέχρι την υπερδνειστερια, θα μοιράσουν κάτι υπόλοιπα σε Πολωνούς, Ούγγρους, Ρουμάνους και αυτό που θα μείνει θα γίνει το νέο Ισραήλ των Ασκεναζι. Μην πλακώνονται οι δυο οικογένειες μέσα στο Ισραήλ, να χει ο καθένας το θκο τ. Η επόμενη Ουκρανία θα ναι η Τουρκία. Προφανώς το ξέρουν αλλά πουλημένοι υπάρχουν παντού. Υπάρχουν και κάτι χρωστούμενα στους Ταταρους που χάλασαν τη δουλειά με την Κριμαία στις αρχές του αιώνα και βγήκε ο Πατερούλης Στάλιν ψεύτης. Τες πάντων έχω μια απορία, εάν βγει ο Τραμπ, ΠΘ απ εδώ ποιος θα ναι; Γιατί το τωρινό σχήμα καλύτερα να εξαφανιστεί μόνο του, πριν αρχίσουν οι καρπαζιές.

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Σπαστε τα πλαισια φορεστε φουστες ετσι να χαιρονται ολες ...οι πουστρες.
Για τον Στολυ ηταν αυτο,αν και ταιριαζει και αλλου.
Καλησπερα παιδες.