ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023

ΗΛΙΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ. ΧΕΙΜΕΡΙΝΌ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟ ΣΗΜΕΡΑ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΗΛΙΟΣ  ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ. ΧΕΙΜΕΡΙΝΌ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟ ΣΗΜΕΡΑ

ΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ...ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΠΙΣΩ ΣΑΣ..ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΙΣΌΔΟΥ ΤΟΥ ΉΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΓΕΡΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΌΝΟΥ.. ΚΑΙ ΠΌΣΟ ΝΑ ΜΑΣ ΖΕΣΤΆΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.. 
 
ΑΦΟΡΑ ΑΙΓΟΚΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΟΎΝ ΤΑ ΓΕΝΈΘΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΣΗΜΕΊΑ ΤΟΥ ΧΆΡΤΗ ΤΟΥΣ. ΞΕΚΙΝΆ ΤΟ ΤΑΞΊΔΙ ΤΟΥ ΉΛΙΟΥ ΑΓΚΑΛΙΆ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΔΡΟΜΟ ΕΡΜΉ ΣΤΟΝ ΑΙΓΌΚΕΡΩ.. ΚΆΤΙ ΈΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΊΜΑΤΑ ΥΠΟΘΕΣΩΝ.. ΤΟΥ 2023 Η ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΊΣΩ ΌΤΙ ΑΦΉΣΑΜΕ.. 
 
ΣΤΗ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΕΞΆΓΩΝΟ ΜΕ ΚΡΌΝΟ Ο ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΗΣ ΟΡΘΟΣ ΤΏΡΑ ΣΧΕΔΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ Α ΔΕΚΑΗΜΕΡΑ..ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΙΑ..ΣΤΙΣ 27 ΠΆΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΦΕΓΓΆΡΙ ΔΥΝΑΤΌ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ.. ΝΕΑ ΞΑΦΝΙΚΗ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΕΚΙΝΝΗΣΗ. .
 
ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΣ...ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ...ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ..ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΑΦΩΣ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ..ΠΟΛΛΑ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ..
 
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΗ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ. .ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΙΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΟΛΜΗΡΟ ΒΗΜΑ..ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΙ..ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ..ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΛΑΒΕΣ ΜΑΣ..ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΜΑΣ..ΕΑΝ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ. .ΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΣ ΓΊΝΕΤΑΙ ΟΡΘΟΣ ΦΈΡΝΕΙ ΕΥΚΟΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΠΑΤΑΛΕΣ..
 
ΘΥΜΊΖΕΙ ΠΑΧΙΕΣ ΑΓΕΛΑΔΕΣ ΕΝΏ ΞΈΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΗΣΤΙΚΕΣ ΑΥΤΕΣ.. ΛΊΓΟΙ ΤΡΏΝΕ ΜΕ ΧΡΎΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΆ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΣΑΚΚΟΥΛΕΣ ΜΕ ΛΕΦΤΆ.. ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΆ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ.. ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΣ ΟΛΑ.. ΧΩΡΙΣ ΗΘΟΣ ΧΩΡΙΣ ΦΌΒΟ ΜΌΝΟ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΑΠΛΗΣΤΊΑ ΓΙΑ ΚΑΛΉ ΖΩΗ.. 
 
ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝ..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ..ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΩΡΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΣΥΝΕΠΕΙΏΝ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΩΝ ΧΡΌΝΩΝ.. ΚΑΙ ΔΎΣΚΟΛΩΝ ΌΨΕΩΝ ΝΈΩΝ ΚΎΚΛΩΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ..ΤΙΣ ΕΦΕΡΕ ΣΕ ΦΑΣΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ.
 
ΜΙΚΡΑ ΒΟΗΘΉΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΆΤΙ PASS.. KΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΚΟΥΠΌΝΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΊΑ ΕΠΙΔΌΜΑΤΑ ΔΕΝ ΛΥΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΗΔΗ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ..ΤΟ ΝΑ ΜΕΤΑΤΙΘΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΓΙΑ ΑΡΓΌΤΕΡΑ.. ΕΚΕΊ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΑ ΖΌΡΙΑ.. ΣΥΓΚΡΑΤΗΘΕΊ ΤΕ ΤΩΡΑ.. ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΈΞΟΔΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΎΓΕΝΝΑ.. ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΔΏΣΤΕ ΚΑΙ ΧΈΡΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΥΜΠΟΡΟΥΣ.. 
 
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟ ΕΠΌΜΕΝΟ ΤΡΊΜΗΝΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΧΆΡΤΗ ΤΟΥ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΎ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΆΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΜΆΡΤΗ ΚΡΑΤΉΣΤΕ ΓΕΡΆ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΘΕΊΤΕ ΚΆΝΤΕ ΣΧΕΔΙΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΊΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΌΤΕ.. ΌΧΙ ΤΩΡΑ.. ΔΏΡΟ ΆΔΩΡΟ..
 
ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΠΕΙΡΕΙΣ ΤΟ ΣΠΌΡΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΝΘΊΣΕΙ ΚΑΙ Η ΓΗ..ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΡΠΟΥΣ..ΤΩΡΑ Η ΠΛΆΣΗ ΚΟΙΜΆΤΑΙ.. Ο ΗΛΙΟΣ ΣΤΟ ΠΑΓΩΜΈΝΟ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝ ΤΟΥ ΑΙΓΟΚΕΡΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΞΕΚΟΥΡΆΖΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΕΣΤΆΝΕΙ ΤΌΣΟ ΟΣΟ..
 
ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΊΔΙ ΜΕΤΆ ΠΑΙΖΕΙ ΑΡΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΈΛΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΙΓΌΚΕΡΩ ΚΑΙ Ο ΧΕΊΡΩΝΑΣ.. ΣΕ ΤΕΤΡΆΓΩΝΟ ΌΧΙ ΤΌΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΑΤΡΈΨΕΙ ΤΩΡΑ.. ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΟΎΝ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΠΟΛΈΜΟΥ ΙΣΧΥΡΏΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΛΗΡΏΝΟΥΝ ΜΕ ΑΘΏΟ ΑΊΜΑ ΟΙ ΑΔΎΝΑΜΟΙ. 
 
ΘΕΛΕΙ ΧΡΌΝΟ ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΉΣΕΙ.. ΙΑΧΕΣ ΑΚΟΥΜΕ ΤΡΙΓΎΡΩ.. ΑΠΕΙΛΕΣ ΘΑ ΔΈΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΊΤΟΝΑ..ΚΡΆΤΗ.. ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΜΗΝ ΗΣΥΧΑΖΕΤΕ.. ΠΈΡΣΙ ΈΛΕΓΕ... ΞΑΦΝΙΚΆ ΕΝΑ ΒΡΆΔΥ ΘΑ ΡΘΟΥΜΕ.. ΒΈΒΑΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΟΨΕΙΣ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΆ ΆΛΛΩΝ ΠΛΑΝΗΤΏΝ ΚΑΘΌΛΟΥ ΑΠΊΘΑΝΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΝΑ ΔΟΎΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΦΡΙΚΗΣ ΘΑΝΆΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΒΑΦΤΊΖΟΥΝ ΣΕ ΌΠΟΙΟ ΘΕΌ ΚΑΙ ΕΆΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ.. 
 
ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΊΑ ΧΤΥΠΉΜΑΤΑ ΠΟΛΛΆ ΑΤΥΧΉΜΑΤΑ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΜΟΛΥΝΣΕΙΣ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΝΕΡΌ.. ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΕ ΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΟΡΘΟΣ ΝΑ ΔΏΣΕΙ ΣΕΙΣΜΌ Η ΜΙΑ ΈΚΡΗΞΗ.. ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΗΦΑΣΤΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΡΛΑΝΔΊΑ.. Η ΤΟ ΛΙΏΣΙΜΟ ΠΑΓΩΒΟΥΝΟΥ ΠΟΥ ΜΕΤΑΚΙΝΕΊΤΑΙ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΆ.. 
 
ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΧΙΌΝΙΑ ΜΕ ΑΝΕΜΟΘΥΕΛΛΕΣ ΧΑΛΆΖΙ.. ΠΡΟΣΟΧΉ ΌΣΟΙ ΤΑΞΙΔΈΨΕΤΕ ΤΏΡΑ.. ΜΈΧΡΙ ΤΙΣ 5 ΙΑΝΟΥΑΡΊΟΥ.. 
 
♈ΚΡΙΟΙ..
ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΠΟΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΣΠΕΙΡΑΤΕ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΤΕ..ΟΜΩΣ.Η ΕΙΚΌΝΑ ΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΣΑΣ ΑΝΕΒΑΊΝΕΙ.
♉ΤΑΥΡΟΙ. .
ΣΥΜΠΑΘΕΙΕΣ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ..ΚΑΙ ΑΝΤΙΟ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΞΙΑ..ΕΑΝ ΥΠΗΡΧΕ..ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ..
♊ΔΙΔΥΜΟΙ. .
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΚΑΠΩΣ..ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΛΛΑΖΕΙ..
♋ΚΑΡΚΙΝΟΙ. .
ΜΗΝ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΕΙ.. ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΨΥΧΡΑΝΘΕΙ..ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΕΑ ΑΡΧΗ..ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ..ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ.
♌ΛΕΟΝΤΕΣ. .
ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ..ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ. .ΚΑΙ Η ΦΥΣΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ..Η ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ..ΚΆΤΙ ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ
♍ΠΑΡΘΕΝΟΙ. .
ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ..ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΛΙΓΟ..ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ. .ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑ..ΕΡΩΤΑΣ ΠΑΙΔΙΆ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΆ ΣΧΕΔΙΑ
♎ΖΥΓΟΙ. .
ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ..ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ..ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΕΞΥΠΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ..
♏ΣΚΟΡΠΙΟΙ. .
ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ..ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ..ΕΙΔΙΚΆ ΜΕ ΣΥΓΓΕΝΕΊΣ..ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ
♐ΤΟΞΟΤΕΣ. .
ΞΕΠΕΡΑΣΤΕ ΕΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ..ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΤΡΙΤΩΝ..ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΆ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
♑ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ. .
ΓΕΜΙΣΤΕ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ..ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΚΥΛΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΣΑΣ..ΧΡΌΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΆ.. ΔΕΊΤΕ ΤΗΝ ΗΛΙΑΚΉ ΣΑΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΑΝΆΛΟΓΑ ΤΗΝ ΗΜΈΡΑ ΓΕΝΝΕΘΛΙΩΝ ΣΑΣ.. ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΠΟΛΛΆ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΟΝΙΆ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ
♒ΥΔΡΟΧΟΟΙ. .
ΟΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ..ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ..ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΟΛΛΑ..ΜΗ ΛΕΤΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ..ΣΤΙΧΑΣΤΕΙΤΕ ΔΙΑΛΟΓΗΣΤΕΙΤΕ.. ΠΆΤΕ ΠΊΣΩ ΣΕ ΛΆΘΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΟΥΝ
♓ΙΧΘΕΙΣ. .
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΔΙΑΘΕΣΗ..ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ.....ΤΟ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΠΙΕΖΕΣΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΔΙΕΞΟΔΟΥΣ..ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΣΑΣ...ΤΟ ΒΟΥΝΟ..ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΝ ΑΝΕΒΗΚΑΤΕ.. ΤΗΝ ΑΝΗΦΟΡΑ..ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΛΕΙ ΕΠΊΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΆΘΕΙΑ... ΣΕ ΛΊΓΟ ΟΛΑ ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΆΠΟΙΑ ΨΑΡΑΚΙΑ.ΚΡΥΦΗ ΔΎΝΑΜΗ..

1 σχόλιο:

ΑΡΡΙΩΝ είπε...Άσχετο πλην σχετικό σε ένα άλλο πονεμένο σύμπαν.


Δεν μ' αγαπάει ντιπ
επειδή δεν έχω τζιπ
και που νά βρω τέτοια μάρκα
για να την παγαίνω τσάρκα;

(20.000.000 κλίκια και 200 χιλιάδαι σιντιά.)

(ΠΟΙΗΤΗΣ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΡΟΎ)

Κάψτε, γελάστε ελεύθερα, πατριωτάκια.