ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023

ΠΕΡΙ ΑΕΙ (να τα πει ο θεός).

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΠΕΡΙ ΑΕΙ (να τα πει ο θεός).

Η φάση με τα ιδιωτικά ΑΕΙ λογικά θα πάει κάπως έτσι: Αρχικά με νομοθετικές αλχημείες και εικονικά παράθυρα θα παρακάμψουν το α.16 και θα ιδρύσουν ιδιωτικά ΑΕΙ στην χώρα. Μετά η υπόθεση θα πάει στο ΣτΕ, για να κρίνει αν είναι αντισυνταγματικό ή όχι.

Προφανώς το ΣτΕ θα αποφανθεί ότι η κυβέρνηση κακώς επέτρεψε την λειτουργία ιδιωτικών ιδρυμάτων. Στο μεταξύ θα έχουν περάσει αρκετά χρόνια και θα έρθει η καραμέλα της επένδυσης που έγινε και πως δεν μπορεί να πεταχτεί στα σκουπίδια. Κλασικό φαινόμενο στο μπανανία* κράτος μας.

Μετά από εκεί όλο και κάποια ρύθμιση θα σκαρφιστούν για να λύσουν το θεματάκι που έχει προκύψει και η ζωή συνεχίζεται. Η κυβέρνηση έδειξε τις διαθέσεις της όταν στελέχη τους έλεγαν ότι επιθυμούσαν 180 βουλευτές στην επόμενη βουλή (το διάστημα μετά τις πρώτες εκλογές Μαΐου) .

Προφανώς ήθελαν το μαγικό 180 για να περάσουν την αλλαγή του α.16 όπως προτάσσει η διαδικασία. Τώρα απλά έχουν βγάλει τις πλύστρες να μας πείσουν για την ανάγκη των ιδιωτικών πανεπιστημίων χωρίς κανένας να ασχολείται με το παράτυπο του πράγματος.

Ο ηθοποιός κλόουν στο Μαξίμου που τάχα θα χρηματοδοτούσε τα ιδρύματα την πρώτη τετραετία απλά εμπαίζει τον κόσμο. Τα ίδια κάνει και με το ΕΣΥ. Γενικά έχουμε καταντήσει χώρα καρτέλ και κάποιοι γελωτοποιοί το παίζουν φιλελέ και τρελελέ. Καμία ελπίδα δυστυχώς 

* To τραγούδι που αντιπροσωπεύει ακριβώς την μπανανία μας ΕΔΩ

 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

θα γεμίσουμε αλλοδαπές ευκατάστατες φοιτήτριες κ.Λύκαστρε..
Όσο για τον ύμνο του κράτους που ζούμε, έχω πρ΄ταση και τουδεπόιντ που λένε και ΛΟΑΤΚΙφρέμντλυ

https://www.youtube.com/watch?v=Z6xZ-G1q6tE&ab_channel=Greek90sMusic
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ

Ανώνυμος είπε...

Πριν κάτι μήνες και με αφορμή κάποια ρύθμιση του παιδείας ο τσίπουρας απείλησε "να ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ να ξανακάνουν παιδεία για ελληνόπαιδες". Σύνταγμα; Ποιο σύνταγμα; Και ποιο ΣΤΕ; Οι φωτοτυπίες της Κατινορούθ και του Λιγνάδη; Πλάκα μας κάνεις;;;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Πλάκα μας κάνεις;;; "

Ναι ρε...σηκώθηκα σήμερα το πρωί και επειδή δεν ήξερα πως να περάσω την μέρα μου, είπα δεν κάνουμε καμμιά πλάκα για να περάσει η ώρα;; Το υφάκι σου αυτό αλλού το δήθεν μάγκικο...

Mxa είπε...

Σε τυχαία συζήτηση χθες με μητέρα παιδιού στο δημοτικό, έμαθα ότι σε όποιες λέξεις υπάρχουν μέσα π.χ. υ, ει, η, κ.λπ. τα έχουν αντικαταστήσει όλα με ι, για να διευκολύνονται τα ...αλλοδαπά... μην πω τίποτα άλλο πρωί - πρωί.

Καλημέρα!

Mxa είπε...

Συνέχεια..

Καταστρέφουν ύπουλα και μεθοδικά κάθε τι ελληνικό ..