ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023

Υπήρχε βρώμα και δυσωδία και πριν το 1970…. αλλά μετά την «μεταπολίτευση» τέτοιο πράγμα δεν υπάρχει… μιλάμε για τρελό γλέντι.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Nα απαντήσουμε στην Φοινικοβαβυλώνια και να πούμε ότι ΔΕΝ υπάρχει Δημοκρατία.  Αυτό που υπάρχει είναι μια  αγγλοσαξονικού τύπου δημοκρατία, που βασίζεται στις οικονομικές μίζες των εβραιοχαζάρων. Υπήρχε βρώμα και δυσωδία και πριν το 1970…. αλλά μετά την «μεταπολίτευση» τέτοιο πράγμα δεν υπάρχει… μιλάμε για τρελό γλέντι.

Ο κάτοικος την χώρας να μην μπερδεύεται. Άλλο τα δικαιώματα της μειονότητας και άλλο της μειοψηφίας. Το τι πιστεύει η μειοψηφία είναι εκτός ατζέντας του 41τακατό. Το 41τακατό που έδωσε λευκή επιταγη δε δικαιούται να διαμαρτύρεται για τις φοροεπιδρομές, ούτε για ελληνοποιήσεις ούτε για οτιδήποτε άλλο ακολουθήσει. Είναι η πλειοψηφία άλλωστε και σε αυτά πιστεύει.

Είτε μας αρέσει είτε δεν μας αρέσει, η πραγματικότητα είναι οικτρή και ως οικτρή, μιας και οι κάτοικοι της χώρας των Ελλήνων είναι οικτροί. Και μην περιμένει κανείς την έλευση κανενός ηγέτη μέσα από το υπάρχον συρραφή πολιτικό σύστημα. Θα έρθει κάποιος ο οποίος θα εξυπηρετεί μόνο τα ΞΕΝΑ εθνικά η κοινωνικά ιδεώδη, και πάντα μέσα από το πρίσμα των συμφερόντων της διαμορφούμενης παγκόσμιας ελίτ, όπως αυτή η ελίτ διαιρείται και αναδιατάσσεται ψάχνοντας νέες ισορροπίες και συμμαχίες. 

Μέσα από αυτές τις νέες ισορροπίες και συμμαχίες μπορούμε ελάχιστα να επωφεληθούμε… η γεωγραφική θέση της χώρας των Ελλήνων, αποτελεί κλειδί master ανοίγει πολλές πόρτες, και αυτό το κλειδί αυτοί που το κραδαίνουν εδώ και 40 χρόνια, δεν πρόκειται εύκολα να το αφήσουν. 

Υ.Γ Ειδικά για την νεοελληνική πραγματικότητα υπάρχει ολόκληρο εργοστάσιο κατασκευής «ηγετών»… και το εργοστάσιο είναι γνωστό, αλλά και η σειρά παραγωγής είναι γνωστή.

2 σχόλια:

ΑΡΡ είπε...



Τα περί μειονοτήτων είναι πασιφανώς ένας εκ του πονηρού πολιτικαντισμός, είναι η δημοκρατική τσίχλα, το πρόσχημα (ξεκάρφωμα, στάχτη στα μάτια) για την απεθνικοποίησι και καταλήστευσι των εθνικών δικαιωμάτων της εθνικής πλειονότητος εκ μέρους μιας απροκάλυπτα σατανικής και ανθελληνικής-μισελληνικής ολιγαρχίας δοσιλόγων.
Αυτό το μεταπολιτευτικό ψευδοδημοκρατικό μαγαζί, πολιτικό εξάμβλωμα, παράρτημα της ξενοκρατίας και ξενοδουλίας, φέρει εντός του το σπέρμα της αυτοδιαλύσεως. Φαίνεται ήδη αυτό.
Το θέμα είναι το αν υπάρχουν εθνικαί εφεδρείαι και επαναστατικαί και αδιάφθοροι προσωπικότητες να διαδεχθούν και διαχειρισθούν εποικοδομητικά και εθνοφελώς αυτό το δημιουργηθησόμενον χάος.
Μια εθνική ¨αντιμασωνία,¨ μια νέα ¨μεγάλη ιδέα¨ όπως κάποτε γιατί όχι;
Ας ελπίσωμεν και ας προσπαθώμεν πάντως επί τούτω οι όσοι πιστοί.
Η υπόθεσις γαρ του πολιτισμού και της αρετής ήταν ανέκαθεν υπόθεσις ολίγων. Άλλωστε αυτή και μόνο η ιερά ελπίς και προσπάθεια μας απομένει ως το μόνον ηθικόν εφόδιον που μπορεί να μας στηρίξη και εμπνεύση αγωνιστικώς και αποτελεσματικά εις αυτό το αποκαρδιωτικόν και απογοητευτικόν εθνικόν παρόν που διάγομεν.

Πολλαί ελληνικαί καλημέραι τοις ομοθύμοις.

Ανώνυμος είπε...

ενα σχολιο παρακαλω ποιο ειναι το εργοστασιο και η γραμμη παραγωγης.