ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023

Περί οπαδικής βίας


 ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Μαρινάκης, Αλαφούζος, Σαββίδης, Μελισσανίδης.
 
Οι 4 ιδιοκτήτες αυτού που στο ποδόσφαιρο αποκαλείτε “big four” πέραν της επιχειρηματικής ιδιότητας που έχει ο καθένας από αυτούς, έχουν και ένα άλλο κοινό σημείο.Και οι 4 έχουν τηλεοπτικούς σταθμούς και πλήθος άλλων Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας. (με τον Μελισσανίδη να κάνει τώρα την “είσοδο” του μέσω Ναυτεμπορικής).
 
Το επόμενο “κοινό” που έχουν και οι τέσσερις, είναι ένας προσωπικός “ιδιωτικός στρατός”, που αποτελείται από πράσινους, κίτρινους, κόκκινους και ασπρόμαυρους μουτζαχεντίν…Η κυβέρνηση δεν έχει απέναντι της την “βία στα γήπεδα”, αλλά μια “ΜΙΚΤΗ ΒΙΑ”.
 
Μετά γνώσεως σας λέω, ότι οι “οργανωμένοι” κυρίως σε αυτές τις 4 μεγάλες ομάδες, είναι ένα αλλόκοτο κοκτέιλ από μπράβους του σκληρού υπόκοσμου, μέχρι 20χρονα που κάνουν μπράτσα σε γυμναστήρια των βορείων προαστίων και από πρεζεμπορους μέχρι καρφί αναρχικούς που πάντα χώνονται όταν μυρίζονται σύγκρουση με “μπάτσους”.
 
Φυσικά μέσα σε αυτούς τους “οργανωμένους”, κατά καιρούς στρατολογούνται και αστυνομικοί που εισχωρούν με τον μανδύα του οπαδού για να έχουν εικόνα των πραγμάτων. Ξέρει η αστυνομία ποιοι είναι.Και τι είναι, επίσης το ξέρει.Ακόμα και τα “ραντεβού” ξέρει. ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να κάνει κάτι, όχι ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ.
 
Για να μην πέφτουμε από τα σύννεφα, στις κορυφές των οργανωμένων είναι ΠΑΝΤΑ μια “βιτρίνα” που έχει απ΄ευθείας και απόλυτα “δουλική” σχέση με τον ιδιοκτήτη της εκάστοτε ΠΑΕ. Ανακοινώθηκε ότι η εισαγγελία παρέλαβε επιστολή από τον αρμόδιο υπουργό, που περιέχει λίστα με 200 οπαδούς που θεωρούνται “σκληρός πυρήνας”.
 
Διακινδυνεύω να πω, ότι αυτή η “έρευνα” θα κρατήσει όσο και η έρευνα του noor1…

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εδω 5 μηχανακια των πιτσιρικαδων και δεκα γυφτοι με τα αμαξια πηγαινουν καθε απογευμα μπροστα με κωλιες καθημερινα στο Ζεφυρι και απο πισω ερχεται το περιπολικο "ανυποψιαστο" και θα μαζεψουν τους χουλιγκαν; Κανεις δεν θελει να γινει αναλωσιμος και ολοι παιζουν τα κουτσαβακια.
Απλα βρηκαν μια αιτιολογια να εφαρμόσουν παντου και οχι μονο στα γηπεδα νεες καμερες υψηλης ευκρινιας με αναγνωριση τεχνητης νοημοσυνης για εχουν πληρη ελεγχο και ταυτοποιηση σε συνδυασμο με υπολοιπα μεσα.