ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2023

Σχεδιάζεται μία ΔΕΥΑ για όλη τη Θράκη (Και μετά θα έρθει μια τουρκική επιχείρηση η ένα κονσόρτσιουμ, που θα το στήσουν ακριβώς για αυτόν τον σκοπό οι μογγόλοι και θα αγοράσει την ΔΕΥΑ της Θράκης ολόκληρη.!!!)

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Σχεδιάζεται μία ΔΕΥΑ για όλη τη Θράκη . Από Ξάνθη έως και Ορεστιάδα – Επιφυλακτικός ο δήμαρχος Ξάνθης Μ. Τσέπελης διαβάζουμε ΕΔΩ.

Και μετά θα έρθει μια τουρκική επιχείρηση η ένα κονσόρτσιουμ, που θα το στήσουν ακριβώς για αυτόν τον σκοπό οι μογγόλοι και θα αγοράσει την ΔΕΥΑ της Θράκης ολόκληρη.!!!Αυτός είναι ο σκοπός , να καταληφθεί η Ελλάδα με πολιτικό και οικονομικό τρόπο χωρίς να πέσει μια ντουφεκιά.

Έτσι όπως κατάντησε η μάλλον την κατάντησαν την Ελλάδα μου θυμίζει την εποχή της Ελλάδας κατά την διάρκεια του Πελοποννησιακού πολέμου. Αθήνα, Σπάρτη και Θήβα για να συνεχίσουν τον πόλεμο τους για την απόλυτη εξουσία στην Ελλάδα κατάντησαν να χρηματοδοτούνται από την Περσία/Τουρκία (ότι δεν κατάφερε να κάνει με τα όπλα). Ευτυχώς τότε ξύπνησε η Μακεδονία. Και ας κάποιοι μιλάνε για Μακεδονική μπότα και Μακεδονική κατοχή...τους έτσουξε η κλωτσιά στα πισίνα από την Μακεδονική μπότα.

Έχουμε τελειώσει πλέον σαν χώρα. 'Άλλωστε σας το έχω γράψει πολλές φορές εδώ και χρόνια ότι..." αυτό που λέγεται Ελληνική Δημοκρατία έχει τελειώσει, κάτι άλλο έρχεται." . Και καλώς κάνει και τελειώνει διότι σαν κοινωνία αντί να ανεβαίνουμε επίπεδα κατεβαίνουμε.!! Από βιασμούς παιδιών πήγαμε στους βιασμούς ζώων . Και αυτό είναι φυσικό σε μια κοινωνία που της αρέσει να την γαμάνε με πολλούς τρόπους,βλέπεις το τι ψηφίζουν... βλέπεις το πως συμπεριφέρονται και καταλαβαίνεις... εάν δεν καταλαβαίνεις τότε αυτό κάτι σημαίνει. 

Είναι ανέκδοτο πλέον να περιμένεις από τα ζόμπι να ξυπνήσουν. Είναι ένας λαός ΖΟΜΠΙ τουλάχιστον εδώ και δύο δεκαετίες. Όσοι ήταν να ξυπνήσουν έχουν ξυπνήσει, οι υπόλοιποι όχι μόνο δεν θέλουν, όχι μόνο δεν μπορούν, αλλά συνεργάζονται κιόλας σε αυτόν τον μαγικοθρησκευτικό κύκλο... έτσι είναι ανέκδοτο στο να λες στον Επιμενίδη να ξυπνήσει, ενώ αυτός κοιμάται. Για αυτό και εμείς ασχολούμαστε και γράφουμε μόνο για αυτούς που έχουν ήδη ξυπνήσει, και δεν ασχολούμαστε με αυτούς που κοιμούνται και δεν θέλουν να ξυπνήσουν.

Διότι γνωρίζουμε ότι ΔΕΝ θα πετύχουμε εκεί που απέτυχε ο Ηράκλειτος, ο Αριστοτέλης, η έστω ο Διογένης ο Κυνικός.!! Όσο για τους επαναστάτες που γράφουν κάποιοι...Οι επαναστάτες είναι στα βουνά, και στα βουνά δεν έχει διαδίκτυο.

1 σχόλιο:

Μμ είπε...



Ου μην αλλά και ουκ ολίγοι
αγαθαγγελίζονται ότι μπορεί να μας σώσει-λύσει το εθνικό πρόβλημα
η ίδια θρησκευτική εταιρία που επί πέντε αιώνας οθωμανισμού,
και υπό το σουηδικό πρότυπο-σύνδρομο
της διαστροφικής προς τον βιαστή αγάπης
ήτοι ¨σφάξε με, πασά μ' ν΄αγιάσω,¨
υπήρξε (συνεργαζόμενο με τον ίδιο εχθρό) μέρος του προβλήματος.