ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023

ΡΟΖ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ Ή ΡΟΖ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ;;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΡΟΖ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ Ή ΡΟΖ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ;;
 
🔺️Για τους κουραμπιέδες:
 
175 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία (ζεστού) δωματίου, σε κύβους
90 γρ. ζάχαρη
50 γρ. αμύγδαλα ψημένα, με τη φλούδα τους, κοπανισμένα
200 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
 
για τη ροζ ζάχαρη
500 γρ ζάχαρη άχνη
μερικές σταγόνες κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής
 
Ετοιμάζουμε τη ζάχαρη ανακατεύοντας την με το χρώμα. Την κοσκινίζουμε για να είναι άψογη σε υφή και την κάνουμε άχνη άχνη ροζ στον διαβολάκο.
 
Χτυπάμε για δέκα λεπτά το βούτυρο με τη ζάχαρη και προσθέτουμε σταδιακά το αλεύρι και τα αμύγδαλα. Πλάθουμε σε μικρά κουλουράκια και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 170 για 22 λεπτά. Όταν ψηθούν τους αφήνουμε να κρυώσουν και τους βουτάμε στη ροζ ζάχαρη.
 
🔺️Για τα μελομακάρονα:
 
Ετοιμάζετε τα φοινίκια με την συνταγή της γιαγιάς και τα βουτάτε σε λευκή σοκολάτα χρωματισμένη με ροζ χρώμα ζαχαροπλαστικής.
 
Τα ρίχνετε μετά όλα αυτά στο ίντερνετ λέγοντας ότι κάνετε υψηλή τέχνη, με συμβολισμούς κλπ. Πλακώνονται αμέσως μετά μεταξύ τους οι γνωστοί πούροι δικαιωματιστές με τους σεσημασμένους πούρους παραδοσιακούς και γίνονται μπίλιες για ένα διήμερο για τα ιερά σύμβολα των Χριστουγέννων .
Μετά, alles tsuzamen διαλέγουν ένα έγχρωμο τιμολόγιο ρεύματος νομίζοντας ότι ήρθε η Πράσινη Ανάπτυξη με βήμα ταχύ και ξέπλεκα μαλλιά στο Μικρό σπίτι στο λιβάδι και πάμε για το επόμενο θέμα "σε δουλειά να βρισκόμαστε" για να κάνουν κάποιοι άλλοι ανεμπόδιστα την δική τους πίσω από τον μπερντέ της "αντικειμενικής δημοσιογραφίας" για να περάσουν αλλά απαρατήρητα (δες πχ την προηγούμενη ανάρτηση σε αυτή την μάντρα).
 
Ροζ τιμολόγιο ρεύματος για την ενέργεια που χαλάσατε για τα ανωτέρω ροζάλογα ή για να διαβάσετε αυτήν την ανάρτηση, δεν έχουν βγάλει ακόμα. 
 
Άντε και του χρόνου.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: