ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023

Α ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟΝ ΒΟΥΡΔΟΥΛΑ;; ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΩΡΙΕΩΝ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Από τον Αύγουστο του 2019 προειδοποιούσαμε ΕΔΩ,  και ΕΔΩ.

Ο σκοπός τους ήταν και είναι ένας .Η μοιρασιά του Αιγαίου, της ελληνικής περιουσίας για χάρη οργανισμών δήθεν υπερεθνικών. Δεν πρέπει να θυσιαστούμε για καμιά άλλη χώρα πλέον. Εδώ έχουμε γενικευμένη προδοσία σε όλα τα εθνικά μέτωπα η οποία ουδέποτε επιχειρήθηκε στο παρελθόν!!!

Ας γράψουμε κάποια πράγματα για άλλη μια φορά τα οποία τα λέγαμε το 2015 ως σχολιαστές σε ξένο ιστολόγιο...: Αυτό που ξέραμε ως "ΕΛΛΑΣ" έχει τελειώσει.Πάμε σε κάτι άλλο. Αυτή την στιγμή η Τουρκία από απλός και παθητικός θεατής που ήταν (κάτι που πράττει η Ελλάδα κατά συρροή) , έχει γίνει ενεργητικός και απαιτητικός παίκτης ελπίζοντας να πάρει πολλά. Αλλά στο τέλος θα πάρει ΛΙΓΑ λόγο των ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ στην περιοχή των ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ . Όταν θα έχουν κλείσει οι σφαίρες επιρροής των ΗΠΑ-Ρωσσίας και Κίνας στην περιοχή και θα έχουμε την ίδρυση του νέους Βασιλείου των Μήδων, χωρίς όμως να έχει τελειώσει και ο πόλεμος ....τότε το ενδιαφέρων της Τουρκίας θα στραφεί προς το ευρωπαϊκό τμήμα των συνόρων της.

Βεβαίως με την ανάλογη εμπειρία σε διαχείριση και μεταφορά ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ (ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ) που θα τους χρησιμοποιήσει σε ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΠΟΛΕΩΝ, σε διασυνδέσεις σε ΜΑΧΙΜΕΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΙΚΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ η ΜΗ ΟΜΑΔΕΣ...αλλά και σε ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ επιχειρήσεις του τουρκικού στρατού. 

Μιλάμε για νέα δεδομένα μάχης που ο κατ΄όνομα ελληνικός στρατός ούτε κατά διάνοια γνωρίζει. Αυτήν την στιγμή είμαστε εδώ και αρκετά χρόνια ΜΕΣΑ στον Γ'Π.Π. Ίσως θα έπρεπε κάποιοι να αναρωτηθούν σε κάποιες υποθέσεις-ερωτήσεις. Τι οφέλη πήραμε ως χώρα από την μεταφορά των πυρηνικών του Ιντσιρλίκ στον Άραξο ή στην Σούδα;;; Και δεύτερον από την Σούδα και την Κάρπαθο μέχρι την Σούδα του Βορρά την Αλεξανδρούπολη δώσαμε μια ΕΝΙΑΙΑ ΒΑΣΗ στους Αμερικάνους. Τι είδους ανταλλάγματα πήραμε για όλα αυτά;;;

Γιατί δεν ζητήσαμε κάτι για την ΑΜΥΝΑ της χώρας που είναι κάτι πολύ σημαντικό;;;

Αυτή την στιγμή έχουμε μια ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ στην Σιών εκ των έσω. Τα ίδια τα Ιερατεία που μας έστησαν ως χώρα στο ΠΟΙΟ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΟ σημείο του πλανήτη ... έχουμε ένωση και διάλυση Ιερατείων...όπως ακριβώς τα Ιερατεία που ενώθηκαν στους Δελφούς περί το 1200 π.χ με συμβατική χρονολόγηση...με αποτέλεσμα αυτό που κάποιοι ονόμασαν "Κάθοδο" των Δωριέων, αλλά δεν ήταν κάθοδος αλλά ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ και ΑΛΛΑΓΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ  και την κυριαρχία των Ελλήνων στον ρου της ιστορίας.

Και τα οποία Ιερατεία στην πορεία έδειξαν τα πρώτα σημάδια διάλυσης της συμμαχίας τους. Κατά την διάρκεια των Μηδικών Πολέμων. Μέχρι που διαλύθηκε η Ιερατική Συμμαχία εκ των έσω, με αποτέλεσμα την έλευση των Γαλατών, αργότερα των Ρωμαίων και μετέπειτα του Χριστιανισμού. Έτσι επί των ημερών μας τα Ιερατεία που ενώθηκαν και έκαναν θρησκεία των Χριστιανισμό, πριν από 2000 χρόνια , αρχικά στα Ιεροσόλυμα και μετέπειτα στην Κωνσταντινούπολη, επί των ημερών μας ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ* εκ των έσω. Το τι θα γεννηθεί στην πορεία...είναι άλλη συζήτηση.

* Το ΑΙ-ΓΑΙΟ και ο χώρος πέριξ αυτού είναι ο γενέθλιος χώρος των Ελλήνων....οποιοιδήποτε αλλαγή status quo στην περιοχή εις βάρος των Ελλήνων...ΑΥΤΟΜΑΤΑ επιφέρει διάλυση Ιερατείων. Αυτό ας το γνωρίζουν κάποια ντόπια και ξένα λαμόγια. Α ρε Έλληνες πότε θα ξυπνήσετε να πάρετε τον βούρδουλα;;;

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...


All are gathered here

We alone are fighting

We own the right, to live the fight

We're here for all of you

Now swear the blood upon your steel

Many stand against us, but they will never win
We said we would return
And here we are again
To bring them all destruction
Suffering, and pain
We are the hammer of the Gods
We are thunder, wind, and rain


https://www.youtube.com/watch?v=K70nC0FbxiU

Ανώνυμος είπε...

Αφού μας αναγκάζουν να πάρουμε τα F35 λοιπόν ας μας δώσουν και μερικά μεταχειρισμένα πλοία που ξεμείναμε,γιατί αυτοί εξ αρχής μας φόρτωσαν την "Κρίση"...με τα τοξικά τους ομόλογα για να σώσουν το κόλο τους....

Ας μας δώσουν για αρχή 4-6 Arleigh Burke-class destroyers με ολόκληρο το οπλοστάσιο τους....έχουν καμια εβδομηνταριά και ναυπηγούν ακόμα....δεν θα τους λείψουν.....

Πρέπει επιτέλους κι εμείς να απαιτούμε ανταλλάγματα για τις παραχωρήσεις μας...και αυτά μονο για αρχή.....
Πρέπει επίσης να μας παράσχουν τεχνογνωσία για να κατασκευάζουμε πυραυλάκια όπως ο σουλτάνος για αντιστάθμισμα.....

Arleigh Burke-class destroyer

https://en.wikipedia.org/wiki/Arleigh_Burke-class_destroyer

Απλός ανώνυμος σχολιαστής

Ανώνυμος είπε...

Βρε ανώνυμε,σταμάτα τα links από την wikipedia, τόση διαφήμιση έλεος.
Ότι άχρηστο και παραπλανητικό εκεί θα το βρεις,όχι τίποτα άλλο βάζουμε νερό στον μύλο τους μεταφέροντας την παραπληροφόρηση τους .

Διαβάζουν και άνθρωποι που δεν είναι σε θέση να διασταυρώσουν τα βασικά με αποτέλεσμα να παίρνουν ως σωστά όλα τα σκουπίδια.

Γενικά η αποδελτίωση που κάνεις δεν βοηθάει δημιουργεί δε άλλες εντυπώσεις ,
περιέγραψε με δικά σου λόγια αυτό που διάβασες και κατέθεσε το για συζήτηση δεν είναι ανάγκη να τα βλέπουμε συνεχώς μπροστά μας(τα σκουπίδια ).

Ξέρεις και εμείς διαβάζουμε διάφορα όμως ειδικά εδώ δεν μεταφέρουμε link

Συγνώμη και από τον οικοδεσπότη και από εσένα είναι όμως κουραστικό,πέρα από το γεγονός πως εμένα μου γεννιούνται δεύτερες σκέψεις περίεργες.

ΔΙΑΛΟΓΟ ΟΧΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ


Θ

Ανώνυμος είπε...



6 Δεκεμβρίου 2023 στις 4:35 μ.μ

Ο οικοδεσπότης μας έχει καταστήσει σαφές,πως αν υπερβάλλω κατά την άποψη του με τις παραπομπές μου θα βάζει κοφτη.....όπως και έχει πράξει επανειλημμένως γιατί είναι δικαίωμα του,κι εγώ το δέχομαι αδιαμαρτύρητα....
Στην προκειμενη περίπτωση δεν σε υποχρέωσε κάποιος να ανοίξεις και να διαβάσεις το σύνδεσμο....ήταν μια απλή παραπομπή σε έναν τύπο πολεμικού σκάφους.....
Κι εμενα μπαίνουν στο μυαλό μου διαφορα...μα σταμάτησα να δίνω σημασία χρονια τώρα......
Κάποια σχόλια μου έχουν ειδικό χαρακτήρα και δεν αντιλαμβάνονται όλοι τον σκοπό τους....

Απλός ανώνυμος σχολιαστής