ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023

ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΛΟΣ ΕΧΘΡΩΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Για να μπορέσουν να επιβάλλουν την παγκόσμια δικτατορία τους , και να επιβάλλουν το Πολίτευμα του Τυφώνα θα πρέπει πρώτα να εξαφανίσουν τους ελεύθερους επαγγελματίες και την μικρομεσαία τάξη. Όσους δηλαδή δεν σιτίζονται από το Κράτος.

Οι μεγαλοαστοί και οι αστοί, η μεσαία τάξη, οι μικροαστοί, η λαϊκή τάξη, οι εργάτες, οι αγρότες, φιλόσοφοι, έμποροι, καλλιτέχνες και άλλοι και γενικώς οι περισσότεροι και όσοι άνθρωποι δεν θα ακολουθούν το νέο αναδυόμενο ολοκληρωτικό δόγμα θα καταλήξουν σε μία τάξη δούλων και σκλάβων, ή και κάτι νέο πολύ χειρότερο από όσα γνωρίζουμε ως σήμερα. 

Ανώφελοι όλοι οι αγώνες 2000 και άνω ετών χάθηκαν σε μερικά χρόνια, αν δεν διακρίνουν τι ετοιμάζεται και τι θα γίνει σε πενήντα χρόνια -το αργότερο- ή και πιο γρήγορα -αναλόγως της αντίστασης που θα συναντήσουν όσοι θέλουν να εφαρμόσουν το νέο σύστημα που θα ελέγχει άπαντες, αν οι περισσότεροι αδιαφορούν, ή δεν έχουν αντίληψη να δουν τι ακριβώς ύπουλο σέρνεται γύρω τους. 

Όταν θα ολοκληρωθεί και θα συμβεί αυτό όλοι θα έχουν ξεχάσει την πραγματικότητα και τι σημαίνει ελευθερία, επειδή τούς στέρησαν κάθε τι σταγόνα σταγόνα, διότι ένα τέτοιο σύστημα δεν εφαρμόζεται σε ένα ή δύο χρόνια.

Υ.Γ Στην φώτο είναι ο Σπάρτακος...την καλημέρα μου μόνο στους ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=Q0OhmGD-4-E&t=4853s

Απλός ανώνυμος σχολιαστής

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα σε όλους κ χρόνια πολλά στους συνεορτόζαντες , πόσο δίκιο έχεις και πόσο αδιάφορος είναι ο κόσμος όμως στην πλειοψηφία του , πρέπει να ξυπνήσουν γιατί θα υποφέρουμε όλοι αν περάσει , μόνιμη τυραννία με αρχηγούς ημίτρελους . Ποσώς βέβαια να πω ότι αν εφαρμοστεί αυτό το έκτρωμα που σχεδιάζουν παγκοσμίως θα παραλύσουν τα πάντα λόγω ήσσονος προσπάθειας των υποδουλουμένων .

kakos04