ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023

Παράφρων ή πρωτοπόρος; Ο Milei θα επιτρέψει πληρωμές με bitcoin και ... γάλα


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Μ' αρέσει που αναρωτιέται η bankingnews... Αργά ή γρήγορα, με το καλό ή με το ...ζόρι, θα καταλάβουν όλοι που πάει το πράγμα. Ο Μπουκέλε στο Ελ Σαλβαδόρ με μέση τιμή κτήσης των btc που αγόρασε η κυβέρνηση του είναι ΗΔΗ ΣΤΟ +70%. Τα stablecoins είναι ΗΔΗ ο 16ος κάτοχος Αμερικανικών ομολόγων με κεφαλαιοποίηση μέσα σε 4 χρόνια κοντά στα 280δις δολάρια. 

Τα νομίσματα που θα συνδέονται με πρωτογενή προϊόντα, ενέργεια και άλλα commodities (αν σχεδιαστούν σωστά), σε λίγα χρόνια θα κοντράρουν στα ίσια το δολάριο και θα ανατρέψουν όλα όσα ξέραμε μέχρι σήμερα... Εμ τα λέμε τώρα εδώ και χρόνια...Κάποια στιγμή θα τα λέγανε κι οι άλλοι.

Περιμένω  το πρώτο coin που σαν αξία θα συνδεθεί με τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών του... εκεί να δεις που θα πάνε τα σαγόνια κάποιων (και η τιμή του)😎 . Το ετήσιο έσοδο από την χρήση προσωπικών δεδομένων μόνο στην ΕΕ είναι κοντά στα 450 δις με πρόβλεψη για το 2028 στα 800δις... Αμερική δεν έχω στοιχεία αλλά σίγουρα πάνω από τα διπλά... τώρα τα παίρνει ο ζουκι και ο Ελον. Ε πιο δίκαιο να τα παίρνουμε οι ίδιοι....

Η είδηση ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: