ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023

Το σχέδιο είναι η απώλεια της ακίνητης περιουσίας από κάθε Έλληνα.


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Αν υπάρχει φοροδιαφυγή, στο μέτρο που υπάρχει αυτή, δεν είναι επιλογή του φορολογουμένου. Είναι φρικτός εξαναγκασμός. Το κράτος τούς εξαναγκάζει. 

Διότι, μεταξύ της ατομικής πτώχευσης ενός εκάστου ως οικονομικής μονάδας και ως ελεύθερης προσωπικότητας και της νομιμότητας, προέχει η πάσα αποτροπή της υλικής και ηθικής πτώχευσης. Η νομιμότητα δεν προσφέρει τίποτε σε ένα κράτος του οποίου οι φορολογούμενοι πτωχεύουν και αποτελούν «κουφάρια». Φόρο από πτωχευμένους, άμεσο ή έμμεσο, αδύνατον να εισπράξεις.

Το σχέδιο είναι η απώλεια της ακίνητης περιουσίας από κάθε Έλληνα. Αυτό υλοποιείται μεθοδικά και στοχευμένα από τον Ιούνιο του 2010 που τέθηκε τότε πρώτη φορά ο ΦΠΑ στα δικά μας. Το 2013 ψηφίστηκε φορολογία από το πρώτο ευρώ και ευφάνταστα τεκμήρια διαβίωσης, που δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα, και τέλος επιτηδεύματος. 

Ενώ από το 2011 το εετηδε, και από τα ηλεκτροδοτούμενα, έπειτα στα πάντα (βλ. χωράφια) ως ενφια. Έρχεται τώρα άρθρο 13 νομοσχεδίου και άρθρο 33 για ολική διάλυση, βλ. θάνατο μεταφορικός και κυριολεκτικώς .


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να το συνεχίσουμε;
* Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι όλα γίνονται με απώτερο σκοπό να μας αναγκάσουν να υπερδανειστούμε, σταδιακά εννοείται, ώστε τελικά να κάνουμε το απονενοημένο διάβημα, να πάρουμε δάνειο με υποθήκη και να χάσουμε την ακίνητη περιουσία μας, σωστά μέχρις εδώ;
* Πάμε παρακάτω τώρα. Κατόπιν ποιο σενάριο θεωρείς εσύ ότι έχει σχεδιαστεί να υλοποιηθεί;

Ανώνυμος είπε...

Δεν δίνουν δάνειο με υποθήκη οι τράπεζες την περίοδο αυτή!
Απλά αν δεν έχεις να πληρώσεις τους φόρους θα σου παίρνουν κάποια στιγμή το ακίνητο!