ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023

Τι κρίμα να μη πιάνουν φωτιά τα εργοστάσια τους, όπως έπιαναν τα πλοία τους στα ναυπηγεία τους.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Παγώνουν λέει τα εξοπλιστικά έως το 2028, εκτός από το ιπτάμενο μπιφτέκι. Τι κρίμα να μη πιάνουν φωτιά τα εργοστάσια τους, όπως έπιαναν τα πλοία τους στα ναυπηγεία τους.

Λοιπόν μάγκες...το ιστολόγιο  έχει τοποθετηθεί για το θέμα έγκαιρα ΕΔΩ. Τα F35 θα αγοραστούν ακόμα και με δάνειο από το ΔΝΤ ή με τα αποθέματα χρυσού της Τράπεζας της Ελλάδος ή με υποθήκη του Παρθενώνα. Πάντως θα αγοραστούν, καμία αμφιβολία μην έχετε ως προς αυτό.

Μόνη μας ελπίδα οι Τούρκοι, που απ' την μία τους βολεύει να πάρουμε F-35, γιατί απλά θα γονατίσουν όλοι οι κλάδοι μας και δεν θα έχουμε κανέναν έλεγχο πάνω στο μαχητικό, απ' την άλλη όμως δεν θα ήθελαν να το έχουμε μην ρίξουν έτσι οι συγκυρίες και  βρεθεί απέναντι τους με εντολή Αμερικάνων.

Κρατά γερά Ερντογάν μπας και γλιτώσουμε τα F-35. Εάν το καταφέρεις πρέπει να γιορτάζεται από κοινού κάθε χρόνο ως μέρα ανεξαρτησίας από το πλέον εθνοκτόνο βιομηχανικό σύμπλοκο της οικουμένης.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παγώνουν λόγω της κλιματικής αλλαγής;

Ανώνυμος είπε...

Ο Ελληνικός Στρατός ιδρύθηκε μετά την ήττα του 1897 και πέθανε στον Σαγγάριο το 22. Τα ρέστα του δώσανε μια τελευταία παράσταση στην Πίνδο, καταδικαστήκανε ως δωσίλογοι και αποθεώθηκαν οι σφουγγοκωλάριοι του ελληνόφωνου στρατού των Βαυαρών που δεν ψοφά με τίποτα και ως στρατιά των επικυρίαρχων, πολεμάει στην Κριμαία, το Ρίμινι, την Κορέα (η Κύπρος κείται μακράν). Όταν η Ελλάς πέταγε, έκανε "αντίσταση" με το βέλος. Τώρα που αφανίζεται, ζητάει αναδρομικά και πλεύσιμα. Ως ΞΕΝΗ στρατιά λοιπόν, οφείλει να αφανίσει την όποια ελληνική άμυνα υπέρ των αγίων οθωμανικών τόπων του "πατρός" Τρότσκι και να στοχεύει της "χαμένες πατρίδες" της Ουκρανίας. Ιδανικά, θα πήγαιναν όλοι στην Ουκρανία για να μην μείνει ούτε η μαγιά τους...