ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023

THERION - Birth of Venus Illegitima (Live In Poland)

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Απολαμβάνω τον πρωινό μου καφέ ακούγοντας THERION και χαμογελώ όταν σκέφτομαι ότι ο πλανήτης Αφροδίτη δεν είναι "παιδί" του δικού μας τεχνητού Ήλιου. Αλλά παιδί άλλου 'Ηλιου σβησμένου. Ίσως κάποτε ο πλανήτης Αφροδίτη στο πολύ μακρινό μέλλον να φιλοξενήσει την ανθρώπινη παρουσία και να γίνει μια νέα Γή. Για την ώρα είναι αδύνατον να κατοικηθεί.

2 σχόλια:

IRIS είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙ "ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΗΛΙΟΥ".ΤΕΙΝΩ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ, ΣΤΟ ΑΠΩΤΑΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΤΟ ΕΑΝ ΘΑ ΚΑΤΟΙΚΗΘΕΙ ΣΤΟ ΑΠΩΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ......ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΑΣ !! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΤΟ "ΣΚΑΦΟΣ" ΠΟΥ ΦΟΡΑΜΕ,ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ,ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ.ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΟΥΝ?
ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ.ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ. ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ Ο ΣΑΝΑΤ ΚΟΥΜΑΡΑ !!
ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ? Η ΜΗΠΩΣ Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΤΟΥ ?? ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΝΩ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ? Η ΜΗΠΩΣ Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΤΟΥ ?? ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΝΩ."

Την τύφλα του ξέρει ο ΣΑΝΑΤ. Δεν γνωρίζει απολύτως τίποτε από αυτά που θα σου γράψω. Άκου λοιπόν πως έχουν τα πράγματα....Η Αφροδίτη ο πλανήτης δεν είναι παιδί του δικού μας ήλιου. Αλλά παιδί ενός άλλου ήλιου του Ιαπετού. Άλλωστε και το όνομα Ιαπετός αυτό σημαίνει;; Ιάπτω = «ρίχνω, εκσφενδονίζω - χτυπώ, τραυματίζω - κομματιάζω» .

Ο Ήλιος που έπεσε στην ελληνική γλώσσα. Η Αφροδίτη και ο πλανήτης Ερμής γεννήθηκαν 9 μήνες μετά από την δική του πτώση...για αυτό και κάποιοι τον ονόμασαν Φαέθων...για αυτό και στους ναούς της Αφροδίτης οι αρχιερείς είχαν τον τίτλο του Φαέθωντα.

Κάθε 'Ηλιος έχει 12 παιδιά/πλανήτες...όμως το σύμβολο της Βεργίνας το σύμβολο του Ζεύ είναι ένας Ήλιος με 16 ακτίνες/πλανήτες...μόνο τα 12 όμως είναι παιδιά του. Ένας Ήλιος δεν μπορεί ποτέ να αποκτήσει 16 παιδιά. Τα άλλα 4 παιδιά/πλανήτες είναι του Ιαπετού/Φαέθωντα που χάθηκε μετά την πτώση του.

Με την πτώση του διάπυρος γη και λάβα κάλυψε το Βόρειο ημισφαίριο της Γης...Πυρ και κατακλυσμός υδάτων κάλυψαν τα πάντα στην Γη. Τα πάντα καταστράφηκαν πάνω στον πλανήτη...όλα τα βιβλία και ο πολιτισμός χάθηκαν ...και δύο νέοι πλανήτες γεννήθηκαν η Αφροδίτη και ο Ερμής. ΉΛΙΟΣ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΩΡ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ Ο ΖΕΥΣ...ΔΗΛΑΔΗ Ο ΕΒΔΟΜΟΣ ΗΛΙΟΣ.